Upam da kmalu dobimo normalno vlado, ki bo ukinila te mešalce megle in naredila red na področju korupcije, ker to ne gre nikamor več.
Dej prvo se vsaj nauci prav napisat preden take pavsalne bedarije trosis. Ce si pozabil: pri rastoderju na kozarcku kratkega je bil drzavni sekretar z MNZ - clan SDS.Kdo bi preganjal, naša policija ?
Vse kar ne ureja prometa je podkupljeno iz strani politike ali mafije, verjetno pa oboje.
Zakaj obupovati? kmalu bodo volitve (nekateri o predčasnih govorijo že dobra tri leta), zato se pa lahko tisti, ki menite, da imate nekaj med ušesi in sposobnosti, lahko hitro vključite v predvolilne dogodke v okviru obstoječih strank ali pa celo z ustanavljanjem svojih.Tudi jaz... Res pa, da obupavam. Ker nekdo z nekaj med usesi, integriteto in sposobnostjo vodit in kaj naredit pri nas ne gre v politiko. Pri nas je rezervirana za mesalce megle in skorumpirance...
|
Delat zacni pa bos tudi ti imel. As simple as that.V našem prostoru tudi neki žandar (morda celo krimos) dobi soglasje (če ga?) za neko dodatno dejavnost....potem pa malter-cigla....pa več davka kot plače.... Gotovo čisto običajno v zdravih državah.....
Začelo se je tako, da je nekdo omenil prenažiranje na FBju 8M, pa mu je bilo treba razložiti, kaj je diabetes tipa 1.KSZ
kdo je unleashal I8M na tablo in kaj je bil trigger, da se je naš tonček vžgal?
A to že gre pod tisto predvolilno kampanijo, ko svojo nesposobnost zapakiraš v "ampak janez" PR?Zakaj obupovati? kmalu bodo volitve (nekateri o predčasnih govorijo že dobra tri leta), zato se pa lahko tisti, ki menite, da imate nekaj med ušesi in sposobnosti, lahko hitro vključite v predvolilne dogodke v okviru obstoječih strank ali pa celo z ustanavljanjem svojih.
Ali pa je lažje (kot sumim) samo bentiti iz svojega zapečka, v svojem mehurčku udobnosti čez vse, ki se trudijo, da bi popravili stanje v državi, ki ni od danes ali včeraj.
Primer:
Resni sumi o zlorabi urada za preprečevanje pranja denarja v času prejšnje vladePredsednik parlamentarne preiskovalne komisije, ki je pod drobnogled vzela sume nedopustnega političnega vmešavanja v delo policije in drugih pristojnih državnih organov, Aleš Rezar, je na novinarski konferenci predstavil nekatere pomembne ugotovitve in korake, ki jih je v zadnjem času sprejela preiskovalna komisija.
Komisija je bila ustanovljena tudi z namenom preiskave domnevnih nepravilnosti in morebitnih zlorab pooblastil v Uradu Republike Slovenije za preprečevanje pranja denarja (UPPD) v obdobju prejšnje vlade.
»V okviru pridobljenih informacij in izvedenih zaslišanj smo v komisiji zaznali resne sume, da je nekdanji direktor UPPD, gospod Damjan Žugelj, podatke, pridobljene od bank, prejemal tudi izven utečenih in s pravilnikom predpisanih elektronskih poti, ki zagotavljajo sledljivost in zaščito tovrstne občutljive dokumentacije,« je pojasnil Rezar.
To da je sposobna je zagotovo dejstvo. Žal pa je sposobna le zase oz. svoj žep, na zunaj pa je to medijsko zapakirano nekako tako kot tvoji prispevki. Veliko besedičenja in 0 povedanega.Pa zdi se mi, da je nekdo postavil tezo, da je Nika nesposobna, ker nima vozniške.
Pa sem moral opozoriti, da izjava bolj diskreditira njega kot Niko in vprašal zakaj se je tako zelo bojijo, če je nesposobna.
Ampak na dejstvo da tuj kapital skozi njo vpliva na javno mnenje v RS in tudi na volitve pa si se odzval da je to tvoja intimna opcija in te pac ne moti.Pa zdi se mi, da je nekdo postavil tezo, da je Nika nesposobna, ker nima vozniške.
Pa sem moral opozoriti, da izjava bolj diskreditira njega kot Niko in vprašal zakaj se je tako zelo bojijo, če je nesposobna.
A popravili stanje v drzavi? Mislis ugodne davke, ki smo jih imeli, nizje fakin marze (aktualno), normalnejse zdravstvo brez še daljsih vrst, kot so danes?Zakaj obupovati? kmalu bodo volitve (nekateri o predčasnih govorijo že dobra tri leta), zato se pa lahko tisti, ki menite, da imate nekaj med ušesi in sposobnosti, lahko hitro vključite v predvolilne dogodke v okviru obstoječih strank ali pa celo z ustanavljanjem svojih.
Ali pa je lažje (kot sumim) samo bentiti iz svojega zapečka, v svojem mehurčku udobnosti čez vse, ki se trudijo, da bi popravili stanje v državi, ki ni od danes ali včeraj.
Primer:
Resni sumi o zlorabi urada za preprečevanje pranja denarja v času prejšnje vladePredsednik parlamentarne preiskovalne komisije, ki je pod drobnogled vzela sume nedopustnega političnega vmešavanja v delo policije in drugih pristojnih državnih organov, Aleš Rezar, je na novinarski konferenci predstavil nekatere pomembne ugotovitve in korake, ki jih je v zadnjem času sprejela preiskovalna komisija.
Komisija je bila ustanovljena tudi z namenom preiskave domnevnih nepravilnosti in morebitnih zlorab pooblastil v Uradu Republike Slovenije za preprečevanje pranja denarja (UPPD) v obdobju prejšnje vlade.
»V okviru pridobljenih informacij in izvedenih zaslišanj smo v komisiji zaznali resne sume, da je nekdanji direktor UPPD, gospod Damjan Žugelj, podatke, pridobljene od bank, prejemal tudi izven utečenih in s pravilnikom predpisanih elektronskih poti, ki zagotavljajo sledljivost in zaščito tovrstne občutljive dokumentacije,« je pojasnil Rezar.
V filmih krimosi (Denzel, Sebastjan) delajo 26 ur na dan. Ne vem kje ti najdeš čas za Jupol pa Kema, pa Sika....Delat zacni pa bos tudi ti imel. As simple as that.
Ja pa z porscheji 911 cabrio se vozijo pa rexa majo... Rexa mi niso hotli dat in pol za 911 niti vprasal nisem...V filmih krimosi (Denzel, Sebastjan) delajo 26 ur na dan. Ne vem kje ti najdeš čas za Jupol pa Kema, pa Sika....
Vse kar si jaz intimno zelim so isti vatli za vse. In za desno opcijo so se parlamentarne komisije ustanavljale pa histericne tiskovne konference...pa kdo je kupil delnice nova24... itd..."Sam o tem noces razpravljat ker se s takim delovanjem (seveda dokler je s prave strani) strinjas."
Drži. Če bi mi bile všeč lego kocke, bi kupoval pa kocke, čeprav so iz tujine. Kaj naj zdaj?
Nad čemer se ti zgražaš je stvar tvojih načel, načel, ki jih ti imaš za moralna. Tega ti ne odrekam. Ampak: kot si rekel sam, ko se je nekdo spotaknil ob krimiča, ki je menda popoldanski zidar: pa si sami zrihtajte inštitut in denar od EU (Obame?). Vse je zakonito in Nika in vikend zidar.
Mislim pa, da je še bolj prav, da se najprej sprocesira tisto financiranje iz tujine ki je dejansko prepovedano (pranje denarja in tuje fin. polit. strank).
Postaviti se na stališče, da se Janeza ne da sprocesirati dokler nismo vsi proti fin. raznih (političnih?) krožkov iz tujine je biti bolj papeški od papeža. To je vpitje "zgrabite tatu!".
In še: a financiranje une SDS vplivnice iz YT pa ni financiranje iz tujine? Mene niti njeni YT honorarji ne motijo, pa ni moja intimna opcija. Ko bo njeno fin. postalo nezakonito, me bo pa motilo.