Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz rabim en 46" pri katerem so glavni kriteriji:
- USB predvajanje večino formatov (mkv itd...)
- prikaz podnapisov s šumniki
- digital audio passthrough (DTS, DD optični ali koax prehod na hišni kino)
- 3D in seveda predvajanje teh vsebin preko USB-ja
- DLNA strimanje (lastnik še Samsung tablice in Note 2 telefona)
En kandidat je Samsung h6670, kaj pa konkurenca?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Kaj je to direkt lit? In kakšna je prednost IPS matrike pred recimo Samsungom?
Za prikaz pasivne 3D/Full HD, je minimum 200Hz, poglej pod "tehnične specifikacije"Citat:
Uporabnik japke pravi:
ima kdo LG 55LB671v?
ne najdem nekih reviewov. ima 100 ali 200 hz?
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik Tomsonman pravi:
Čisto ok, ampak glede na to, da dobiš za 70€ več Sony 50W828, ki ima res top sliko, skoraj ni kaj razmišljat ...
Prek siol-a je cca 560e..... tako da je kar nekaj razlike
Mam frej aneks,.pa še Siol mi dobr dela
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
kar se barve in črnine tiče vsekakorCitat:
Sony X9005 serija je fenomenalna!
ampak takega zatikanja in zablurane slike že dolgo nisem videl pri sonyu, sploh ko sem imel opcijo da sem gledal par različnih 4k modelov (različnih znamk) eden ob drugem v čisti temi... zaženi tole https://www.youtube.com/watch?v=xFSTO0hbAFE ali pa kateri koli drug motion test in mislim, da bo vse jasno...
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
hdmi spliter... in ni bil samo ta clip pač pa pro test klipi + izseki iz raznih bluray filmov (cca 80 klipov vse skupaj)
prave nastavitve, primerjali vse.. uhd nima nobenih težav, barva pri hu8500 je pa itak dojajaCitat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
hdmi spliter... in ni bil samo ta clip pač pa pro test klipi + izseki iz raznih bluray filmov (cca 80 klipov vse skupaj)
Ok, povezava na mestu.
Močno dvomim, ne, ne verjamem pa v izjavo, da ima Sony serije x9xxx težavo z blurom in zatikanjem. Enostavno tudi zato, ker jih poznam
Vem pa ( če si res videl "zatikanje" ), da ste(so) imeli napačne nastavitve slike z namenom "sabotirati" konkurenco.
btw: ste primerjali clouding in light bleede tudi ? Pa barve oz gamo
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Čisto ok, ampak glede na to, da dobiš za 70€ več Sony 50W828, ki ima res top sliko, skoraj ni kaj razmišljat ...
Prek siol-a je cca 560e..... tako da je kar nekaj razlike
Mam frej aneks,.pa še Siol mi dobr dela
A to je bila stara akcija? Sedaj od septembra dobiš UE55H6400 za 540€(1leto) oz 504€(2 leti), če imaš frej aneks. Za nove naročnike pa še kar precej ceneje. Resno razmišljam da bi se vezal za 1 leto, edino bojim se da bi bil prevelik, gledam iz nekje 2,5 do 3m.
50H5000 je pa 432€ oz 384€ za obstoječe naročnike brez aneksa.