Kakšna je izkušnja?
No pa dajmo.
Dejansko bi ga moral dobiti pred božičem oz nakaseje 1 dan po božiču. Ker ga takrat še vedno nisem dobil sem jih poklical. Na mojo žalost sem izvedel, da so ga kao v skladišču polomili zato ga niso dostavili. Drugi dan so me zopet poklicali in mi rekli, da če hočem mi takoj vrnejo kupnino ali pa če počakam do 5.1.2017 ko mi bodo dostavili novega. Res sem počakal in kot dogovorjeno so mi dostavili novega.
Glede tv-ja nič posebnega. Odprl škatlo, mu montiral noge priključil. Ob samem zagonu te sprašuje za jezik, državo kak boš sprejemal signal DVB-T, DVB-S, ... To o sprejemanju sem tak preskočil nakar se je nekaj pritoževal, če bom to izvedel kasneje ampak nisem.
Vprašal me je za internet, kako se naj poveže, če se sploh naj poveže. Jaz sem mu rekel, da brezžično in vtipkal geslo.
To je bilo to vse skupaj 2min.
Prilkopil sem AMIŠ TV na HDMI in zadeva je takoj laufala.
Podpira NETFLIX, Youtube,... Preko usb predvaja vse formate avi, mkv, MPEG-X,...
Lahko mu priklopiš disk do velikosti 1,5T.
Kvaliteta slike je dobra (nimam pa reference oz primerjave).
Se pa zdaj opazi razlika , če dledaš v HD je slika bolj ostra - skratka lepša.
Browser funkcionira brez zatikanja (napram prejšnjemu Samsung TV). Zopet pa ga nemorem vzet kot primerjavo, ker ima že nekaj let na grbi in je dosti manjši 32ka.
Meniji so preprosti in razumljivi mogoče me malo moti, da so vsi modri (niso v barvah kot pri Samsungu) ampak je to stvar navade.
Skratka sem z TV zaenkrat zelo zadovoljen.