Hm... tudi prav
Mi smo itak v petek v Frankfurtu in soboto na Oktoberfestu, pa smo nameravali prit direkt na slalom.
Torej zgolj pripravljenost in refleksi - odpade varjanta ko naštudiraš lučke in štartaš v trenutku ko se lučke ugasnejo.Citat:
Prižgala se bo spodnja rdeča luč in obe bosta goreli (naključno) med 3 in 6 sekundami. Po tem času se bodo luči na semaforju ugasnile in tekmovalec bo lahko štrtal.
Danes sem informacijo o predprijavah poslal naprej in dobil vprašanje če količinskih popustov pa nimate. Recimo če se jih v enem mailu prijavi 6 ima 7. brezplačno startnikoCitat:
Uporabnik schkorc pravi:
Še vedno pa znaša štartnina v predprijavi (do 8.10.) 30€, kasneje pa 60€.
Ok, bodite prosim razumni, ker pridem bolj ali manj direkt z abrahamaCitat:
Uporabnik frido pravi:
jutri
A lahko še kaj dodam glede zveze? Aja, saj sem že nekajkrat povedal in se je spet izkazalo da sem imel pravCitat:
Uporabnik frido pravi:
Pomembno obvestilo!
Zaradi izjemnih naporov naše krovne organizacije za avtošport AŠ2005, da na vsak način prepreči izvedbo prireditve, vam sporočamo, da smo prihajajoči dogodek iz prireditve javnega značaja prekategorizirali v klubsko prireditev. To pomeni, da lahko na prireditvi sodelujejo le člani AMD Šempetra.
Ob tem se mi poraja vprašanje, na kakšnem nivoju bi bil avto šport pri nas, če bi glavni akterji naše panožne zveze ves ta trud, ki so ga namenili preprečevanju naše prireditve, vložili v popularizacijo avto športa pri nas?
mislim da je vsak komentar odveč... žalostno je tole kar se dogaja pri nasCitat:
Uporabnik monaco pravi:
A lahko še kaj dodam glede zveze? Aja, saj sem že nekajkrat povedal in se je spet izkazalo da sem imel pravCitat:
Uporabnik frido pravi:
Pomembno obvestilo!
Zaradi izjemnih naporov naše krovne organizacije za avtošport AŠ2005, da na vsak način prepreči izvedbo prireditve, vam sporočamo, da smo prihajajoči dogodek iz prireditve javnega značaja prekategorizirali v klubsko prireditev. To pomeni, da lahko na prireditvi sodelujejo le člani AMD Šempetra.
Ob tem se mi poraja vprašanje, na kakšnem nivoju bi bil avto šport pri nas, če bi glavni akterji naše panožne zveze ves ta trud, ki so ga namenili preprečevanju naše prireditve, vložili v popularizacijo avto športa pri nas?
Se vidimo v nedeljo