250e prenosa podatkov v dveh tednih pri Simobilu?!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Če se z obračunom ne strinjaš se pritoži na apek,.. kaj delate ne vem niti me ne zanima,..tistih nekaj, ki jih je priznalo pa so uporabljali mobilno tv (vojo, redbull), you tube, torrenti,..

jaz mobilni internet uporabljam vsaj na dveh številkah občasno tudi večih pa nisem imel nikoli problemov s prenosi,.. vprašajte se kaj delate s telefoni in kaj nanj nalagate,..

b

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
To se je meni dogajalo na hrvaškem. Če sem šel kmalu po vklopu novega obdobja pogledat stanje, mi je kazalo pri porabi še iz prejšnjega dne, obdobje pa novo. Čez čaz se je potem samo uredilo (sem že skoraj besen klical na vip)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Na androidu je men must have app "Traffic monitor"
Nekateri imajo pa podobno že prednameščeno (vsaj moj SGS2 na ICS, tko da ne vem ali je od porizvajalca ali od verzije androida odvisno) Nastavitve + poraba podatkov.

Pri traffic monitorju se potem lepo vidi za vsako app kolk porabi na wifi in kolk na netu. Widget na namizju ti skos realtime prikazuje porabo. Imaš še nekaj pogledov za nazaj in statistike.
Tako si potem lahko pogledaš kater app ti žre net.

Čudno pa da nimajo to romi od operaterjev že nameščeno in z enim klikom rešeno, da uporabnik lahko pošlje log datoteko. Mogoče bi se Pirc Musarjeva kej vmes vpletla:)

https://play.google.com/store/...C50bXBsdXMiXQ..

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
NIma veze s simobilom , ampak me zanima ce je kaksna aplikacija na iphonu, kjer bi vido porabo po posameznem programu? da vidim v cem je finta...po mojem je siol tvin kriv za to, samo me cudi da je data uporabljal ne pa wifi....