2500 evrov za staro vozilo

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.282
4.106
113
Častim mojega službenega Caddyja, to so neke jajce od avtov...Pa moj je še formula celo 180 po števcu nabere

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Če že kaj od teh kant, potem Doblo. Ima prostora, motor potegne, pa ne gunca se. V Kangooja pa ne grem več. Iz istega razloga kot nisem šel rad v Katrco.
stupid-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Če že kaj od teh kant, potem Doblo. Ima prostora, motor potegne, pa ne gunca se. V Kangooja pa ne grem več. Iz istega razloga kot nisem šel rad v Katrco.
stupid-1.gif

se cisto strinjam s tabo, ceprav je hec, da je doblo z listnatimi vzmetmi, neobremenjen, dandanes najbolj guncajoča stvar na cesti. sodobni kangoo ima podvozje od scenica in berlingo od p308. je pa res, da konkurenca se zmeraj ni ponudila nic mocnejsega.
uf-1.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Bom drugače rekel. V Dobloju me ni bilo strah porinit pedalo za plin do pleha.
tongue-1.gif
Pa sem bil sam v avtu. Nagiba se tudi ne. Klima tudi ohladi notranjost. Kar ima čudnega so stikala za odpiranje stranskih stekel, ki so na sredi armaturke, pa preklop zadnje klopi ni najbolje rešen. Res je sicer, da se enostavno preklopi, ampak še vedno noge od klopi malce štrlijo v prtljažni prostor.

Aja, pa še nekaj. Nisem pristaš dizlov, ampak v Dobloju ne gledat bencinarjev. Samo JTD.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Te subvencije bi imele takšen učinek, da bi tisti, ki že itak nimajo denarja, v upanju, da "prihranijo" 2,5k € (al kolikor bi že bilo) brez potrebe rinili v kredite, da bi si kupili nov avto. In ker veliko folka nima prave mere razuma pri zadolževanju, bi lahko ob poglobitivi krize in izgubi službe postali socialni problem z dologovi. Avtohiše bi se seveda lepo smejale, ker bi si priborile še leto življenja, nihče pa ne misli na folk. Trgovci so pretentani, to pa ja ni težko razbrati.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zmaga.gif
saj imas v bistvu prav. koneckoncev je najbolj tovornjasko narejen. ima pa model po fl (06) precej stvari izboljsano, med drugim tudi stikala za sipe na vratih in komplet obleceno notranjost ter boljse materiale.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Me prav zanima kakšno mnenje imajo o teh szbvencijah dilerji ki so na veliko uvažali rabljene iz tujine..
Če bodo subvencije za nove, bodo dilerji morali rabljene prodat z -

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
moj berlingec je 1.6 hdi 90 KM. končno ma 160 km/h, pospešek do 100 13,4 sek. po tehničnih podatkih. poraba med 5,8 in 7,5. čisto dovolj. ampak res poglej še kangooja in doblota. bencinci bodo žejni!
lp in dober nakup.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gre samo za to, kako hitro bo prodajalec v zameno za blago dobil denar. Zdaj se keš rabi povsod.
wink-1.gif

A od leasinga pa prodajalec dobi zlato ali kaj?
rolleyes-1.gif

Jah dobiva denar po obrokih, drugače bi ga pa dobil v enkratnem šusu. Kaj ti hasne 500€ v 20 mesecih, če rabiš 10.000€ zdaj?
wink-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
KSZ:

P. če me pa kej pr Berlingecu moti je pa to k. postavitev notranjega roča za vrata
bonk.gif
(apč če nisi navajen na te "kombije")

So pa te gajbice res uporabne, p. da ne bo enkrat en pr bajti za vsak dan. Nekja za zravn pa v garaži
grin1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
ksz
na RTL imajo zanimivo reklamo: za 2500 eur ti odkupijo tvoj stari avto, potem pa ga razsujejo v TV seriji Alarm für Cobra 11

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gre samo za to, kako hitro bo prodajalec v zameno za blago dobil denar. Zdaj se keš rabi povsod.
wink-1.gif

rolleyes-1.gif

Jah dobiva denar po obrokih, drugače bi ga pa dobil v enkratnem šusu. Kaj ti hasne 500€ v 20 mesecih, če rabiš 10.000€ zdaj?
wink-1.gif

Ne bo ravno tako, leasing hiša dobiva denar od tebe po obrokih, zato tudi plačuješ obresti, avtohiša dobi od leasing hiše denar takoj, ravno tako od banke, kjer vzameš kredit dobi denar takoj, tako da za njih je popolnoma vseeno če plačaš z gotovino ali ne, oni dobijo v vsakem primeru denar takoj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
prodaj na položnice nekako ni vec, zato je avtohišam vseeno, vedno nekako dobijo "keš" oziroma sredstva na TTR.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Me prav zanima kakšno mnenje imajo o teh szbvencijah dilerji ki so na veliko uvažali rabljene iz tujine..
Če bodo subvencije za nove, bodo dilerji morali rabljene prodat z -

velika večina jih dobi "službena vozila" po zelo nizkih cenah ker balkance je lažje nategnit kot evropejce. Pol še davke in še kaj utajijo in zaslužek garantiran!
cheer.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
moj berlingec je 1.6 hdi 90 KM. končno ma 160 km/h, pospešek do 100 13,4 sek. po tehničnih podatkih. poraba med 5,8 in 7,5. čisto dovolj. ampak res poglej še kangooja in doblota. bencinci bodo žejni!
lp in dober nakup.

Thanx!

Če bi bil 90KM bi bilo čist ok, tko ima pa samo 75KM in je to super premalo. Nimam pojma, na koga ciljajo s tako mašino.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
edino tega s 75KM so smeli predelat v poltovorno vozilo za odbitek DDV. pa je verjetno zato ostal v ponudbi. saj zdaj majo popuste tudi na novi model, isto velja za kangoo, pa doblo. poglej in dober nakup.
lp

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
wink-1.gif

rolleyes-1.gif

wink-1.gif

A res?
bonk.gif

Tako neumne izjave pa še ne.
rolleyes-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ignorantia facti non nocet.
wink-1.gif

Kajčeš, zato se pa učimo, take napake ne bom več napisal, če me bo bmw omejenec še malo podučil.
cheer.gif