2500 evrov za staro vozilo

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Potemtakem recimo če imam namen kupit nov avto, grem na a.net kupim enega razjebanega korejca za 100e, pol jim ga
pa peljem tja, pa sem "naredil" 2400e,... Najs.
cool-1.gif

V principu ne. Ker mislim, da v predlogu piše, da moraš imet ta avto registriran nase vsaj leto dni. Torej so mislili na take pridne fante, kot si ti.
evil.gif

pa gre zame ta avto kupit prodajalec, pa ga pol prepišemo
smile-1.gif

Enega žlahtnika bom našel z razjebanim avtom
grims-1.gif
In potem boš temu žlahtniku moral kupit en nadomesten avto, ker njegov gre v razrez ...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jaz priznam, da imam 15 let starega fiata, ki sem ga moral na 3 tehnične (različne servise
evil.gif
) peljat da mi je eden le podpisal.

Zdaj pa razmišljaj kakšna je varnost in ekologija pri takem avtu itd itd itd.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
LOL revček, daj povej TTR da ti nakazaem 2500 € da ti bom rešil življenje...

siromak

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
grin1.gif

Imam na bank za 5 avtov. So pač druge stvari pred plehom.

Če pa pride že dobra priložnost pa...

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOL revček, daj povej TTR da ti nakazaem 2500 € da ti bom rešil življenje...

siromak

lol daj meni. kam posljem stevilko tr?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Za dva jurja mam avto, ki mu nič ne manjka. Niti rje
evil.gif
. Nevem, raje dam denar v kaj drugega kot za avto. Kaj bi bodo jaka kola, če me nagazi 42 tonc. je že bolje da sem mrtev kot celo življeneje na šniclih po cevkah.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Hmm a mora država poskrbeti za to, da se tvoji otroci vozijo v varnem avtu ne 10 let starem jajcu (btw. imam enako jajco, samo da je stara 14 let) al ti? Oz. da vprašam drugače ali ti je varnost otroka vredna 10k kolikor bi dal 13k pa ne?

Glede subvencij mi je pa vseeno, ker v nobenem primeru nebom kupil novega avta, so letos drugi projekti v planu. razen če bo subvencije 15k
grin1.gif
.

Če pač 13k ni, jih pač ni. Kredita za avto pa ne nameravam najemati.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Je za razmislit.
Xsara me mika zato, ker ima, po mojem mnenju, najboljše razmerje med ceno in tem, kaj dobiš (pač, v tem cenovnem rangu). Pa tudi zato mi je všeč, ker je otroški sedež v enoprostorcu postavljen višje (zaradi križa).

Bom videl, mogoče bodo pa dealerji še kaj spustili ceno, pa če jim pomaham z gotovino, spustijo na 10k.

Nazadnje urejeno:

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz sem zdaj ata dveh malčkov. vzel sem berlinga. drsna vrata so zakon na parkiriščih (verjemi mi iz izkušenj) in prav tako kot xsara ima višje dvignjene zice. je pa "dostavnik". čeprav se ta potniški zelo lepo vozi (hodim štirikrat na teden MB-LJ z njim). trpežen ko šus. xsara picasso ma slabše-mehkejše sedeže in se otroški sedeži na njih slabo držijo. pa še dražja je, prtljažnik pa skoraj neuporaben. berlingo ima 600 litrov zadaj! samo predlagam, nič ne silim ... poglej pač. pa zdaj je dizler berlingo first v akciji za 10.400 al nekaj takega.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Pismu, zdej si me pa navdušil. Bom pogledal, thanx!

Sem ravnokar pogledal. Je ok, samo gre pa nikamor. Predvsem zelo slabo pospeševanje me razočara (čez 130 ne vozim, tako da me končna ne matra). Iz Domžal je potrebno včasih hitro ven potegnit na glavno cesto. Se bom moral zmenit za testno vožnjo.

Največja hitrost [km/h] / pospešek 0-100 km/h 142 / 20,4

Še 1x hvala za predlog!

Nazadnje urejeno:

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Že dalj časa berem in tudi poslušam med pogovori fraze: "Popust na gotovino" "Denar na roke" "Pomaham z gotovino" itd.

Kako pa drugače kupujete avtomobile? Plačujete v naturalijah? Mogoče kakšna zemljišča, kmetijski pridelki, les?
stupid-1.gif

Meni, ko kdo reče: "A je kaj popusta na gotovino?" ga vprašam: "A drugače si mi ga pa mislil potegnat al kaj? Mamo pripeljat?"

Keš je keš. Bodisi kredit ali leasing ali denar v kuverti ali nakazilo na TR. V večih primerih je za trgovca celo bolje (prav tako za kupca
cool-1.gif
)če se kdo odloči da mu avto sfinancira katera od bančnih ustanov.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
poglej še za kangooji, so v igri veliiiki popusti in z malo vztrajnosti in obiskov treh salonov, dobis 1.5 dizel, 105KM za ceno berlinga first. S tem, da je avto vecji od tazadnjega berlinga...
wink-1.gif
tudi sam ne morem prehvaliti teh mini kombijev kar se tice druzinskih potreb.
Je pa hec, da trenutno dobis tudi fiat doblo z 2k eur popusta in 7 letno garancijo...toliko v posmeh bmw fahrerjem in hondasem.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Gre samo za to, kako hitro bo prodajalec v zameno za blago dobil denar. Zdaj se keš rabi povsod.
wink-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gre samo za to, kako hitro bo prodajalec v zameno za blago dobil denar. Zdaj se keš rabi povsod.
wink-1.gif

A od leasinga pa prodajalec dobi zlato ali kaj?
rolleyes-1.gif