Glupača. Edino preverjeno je, da mu posesa vsebino jajc in glede na količino sperme v ustih takoj ugotovi al so v tem dnevu prvič ali drugič izpraznjena.Ja, jaz nisem vedel. Res premalo poudarka.
Sem pa v Slovenskih novcah prebral, da je ena enmu srbu roko vohala če mudiši po p.i.z.d.i
Danes je državni praznik. Če bi vprašali na ulici, dvomim, da en 1% vprašanih pozna točno poimenovanje praznika
Vejo pa že, da so Janši morali dat še en dan, da se spominja rdeče zvezde, ko je odhajala.
Poglej priponko 24405
evo agresorja...![]()
Sicer pa vojake so poslali na ladjo, srbski oficirji tukaj ostali in jih razglasili za osamosvojitelje. Aksentijević &Co
mi pa dobili 60.000 vojnih veteranov vojne za Slovenijo...Sicer pa vojake so poslali na ladjo, srbski oficirji tukaj ostali in jih razglasili za osamosvojitelje. Aksentijević &Co
Denar in previlegije dobijo samo tisti ki so se borili v 2 svetovni vojni. Čez 40 tisoc jih je.mi pa dobili 60.000 vojnih veteranov vojne za Slovenijo...
Denar in previlegije dobijo samo tisti ki so se borili v 2 svetovni vojni. Čez 40 tisoc jih je.
V isti ligi ni, sam uni v svetovni vojni so se borili za jugo, heroji leta 1991 pa za Slovenijo, katero pa še vedno držijo v rokah leve gnide. Prav tiste, katere so bile proti samostojnosti.