Glupača. Edino preverjeno je, da mu posesa vsebino jajc in glede na količino sperme v ustih takoj ugotovi al so v tem dnevu prvič ali drugič izpraznjena.Ja, jaz nisem vedel. Res premalo poudarka.
Sem pa v Slovenskih novcah prebral, da je ena enmu srbu roko vohala če mudiši po p.i.z.d.i
Danes je državni praznik. Če bi vprašali na ulici, dvomim, da en 1% vprašanih pozna točno poimenovanje praznika
Vejo pa že, da so Janši morali dat še en dan, da se spominja rdeče zvezde, ko je odhajala.
Poglej priponko 24405
evo agresorja...
Sicer pa vojake so poslali na ladjo, srbski oficirji tukaj ostali in jih razglasili za osamosvojitelje. Aksentijević &Co
mi pa dobili 60.000 vojnih veteranov vojne za Slovenijo...Sicer pa vojake so poslali na ladjo, srbski oficirji tukaj ostali in jih razglasili za osamosvojitelje. Aksentijević &Co
Denar in previlegije dobijo samo tisti ki so se borili v 2 svetovni vojni. Čez 40 tisoc jih je.mi pa dobili 60.000 vojnih veteranov vojne za Slovenijo...
Denar in previlegije dobijo samo tisti ki so se borili v 2 svetovni vojni. Čez 40 tisoc jih je.
V isti ligi ni, sam uni v svetovni vojni so se borili za jugo, heroji leta 1991 pa za Slovenijo, katero pa še vedno držijo v rokah leve gnide. Prav tiste, katere so bile proti samostojnosti.