200 medvedov bo šlo po gobe

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
no pa sem šel guglat...v USA je živelo med 20 in 30 mio bizonov, danes pa imajo 87.73 million cattle ...primerljivo, zelo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.082
-8.781
113
Samo to so samo bizoni. Kje so še vsi ostali kopitarji itd, ki so bili iztrebljeni, ozeroma močno številčno zmanjšani.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.526
2.283
113
Na alterju si, nihče ne bo priznaldase moti....

Sevada so za globalno segrevanje krive krave ki prdijo, to je glih tolk dober argument - kot da je nova embalaža cockte kriva za alkoholizem v Sloveniji

I

Izbrisan uporabnik #9334

Predvčerajšnjim sem bil na pasulju ( pri fižolu ne moreš nič zgrešiti, razen če ga pripališ :confused: ) in sem dobil deložacijo od moje drage (tradicionalno v takih časih, pa nič hudega :D , za tistih nekaj ur ).
Danes mi je pa naredila enega konkretnega z zelenim poprom, se grem stavit in dam levo jajco na tnalo, da ne bo deložacije. :fredi:

Fižol je že dobra stvar ... še boljša pa je, če vsaj malce še prasec stopi vanj ... mi je že star ate razložil nekoč :aplauz: -

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Za konec zadnje ledene dobe so bile krive plastične vrečke.

I

Izbrisan uporabnik #9334

V glavnem ... po končani jagi se je tam v kotlu golaž kuhal, fantje so se pa razgovorili.
Pa pravi, bolj proti koncu že, ... star jager veteran 85 let star Frence, da je pa z medvedom zares hudir. :zavijazocmi:

- Veste, vi ko se postavljate s tistimi ... khm ..., magnumi pa tisto ... , - kwa pa to, ko sem takrat streljal medveda !
Vžgem šus - medved kar name leti! :eek:
Vžgem še drugega, on leti name še naprej. :eek: Sedaj imam prazno flinto, bežim čez reko ... on še kar leti naprej za menoj ! :eek:
Zagledam smreko in splezam nanjo - on začne plezati za menoj ! :eek: ......... Usral sem se !

- Ja, ... oča, sej bi se mi tudi usrali ... :oops1: ...
- Neee, jest sem se zdejle usral. o_O

Nazadnje uredil moderator: