180 km/h z motorjem

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jaz se motoristom vedno umaknem na skrajni rob vozišča, naj grejo naprej, zakaj bi jih delal živčne.
Jaz tudi. Če mu bo potem bolj ravno stal...zakaj pa ne. Ko se ti nekdo nalepi na tablico, se mu že kam mudi. Pa naj bo avto ali motor. Naj gre. Sem pa že kar nekajkrat doživel, da z motorjem peljem 90, model v avtu me prehiti, samo da pelje spredaj... Pride kolona, seveda ne more prehiteti, smuknem naprej, terc pa na juriš za mano, dokler me spet kje ne prehiti...

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:

Če pa ma kdo idejo kaj nej nardim z balanco oziroma zakaj to skače se pa priporočam za nasvet. Nimam pojma kam se da stabilizator oziroma kaj to sploh je. Kupil sem si 10 let star kle in se vozim okol in zadeva mi je super. S serviserjem sem se mal skregal, ko mi je rekel, naj malo razmišljam, da si poiščem nov motor. Pravi, da glede na to kako sem zlorabu ketno in znucal gume rabim neki močnejšega, ker bo to ob moji uporabi kmal preč pršlo. Men je pa ta motor tk fajn, da sem mu reku, če bo ta crknu si bom pa še enga ravn tazga kupu. Zgeda sem ga razp*zdu.

kdaj si zamenjal gume?
ali... koliko časa so že rabljene?

ravnokar sem jih zamenjal okol 700 km majo

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Edit:KSZ

Jaz bi pa raje drugače definiral tole štorijo: me zanima, koliko motoristov z SS motorji bi našli, da na AC vozijo po omejitvah? To ni čoper, ne potovalni motor, ne endura, ne .... ampak supersport. Torej kupiš SS motor, da greš skoz naselje 50, po AC pa 130. Zanimivo.

Ja, zanimivo, je pa res, da ni prav, da se krši zakon. Ampak, ponovimo vajo: superšpotrnika s 170 konji (npr. CBR) kupiš, da greš po omejitvah? Sej z avti je isto ... s Ferrarijem po omejitvah je isto, kot da bi Klaudio Šifer** skoz šipo gledal ....

No, sej tole s Claudio sploh ne bi blo tko narobe, zdej jo lahko gledam sam skoz ekran ...

** lahko tudi kaka bolj moderna, za nas fotre je bla tale bolj kot ne ikona ... no, nekaj - precej - let nazaj

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
kolega ima aprilio SS, je rekel da bi to za ceste morali itak prepovedat, ker to preveč leti, preveč brutalno in da ni za ceste. Oni drugač vozijo Brno itd.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Edit:KSZ

Jaz bi pa raje drugače definiral tole štorijo: me zanima, koliko motoristov z SS motorji bi našli, da na AC vozijo po omejitvah? To ni čoper, ne potovalni motor, ne endura, ne .... ampak supersport. Torej kupiš SS motor, da greš skoz naselje 50, po AC pa 130. Zanimivo.

Prav veliko SS tudi ni na avtocesti, razen ce se gre kdo izzivljati od uvoza do izvoza da ga nazge 300. Drugace je pa muka se s SS vozit po avtocesti in jih ogromno z avtom prehitim(s 160). SS so narejeni za ovinke in tam se da s takim motorjem uzivat.