180 km/h z motorjem

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
eXhair, kaj pa tablica, a to si namerno spregledal al si samo malo slep?
sprasujem se.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaznovat te pofukane kamikaze. Ta vikend sem spet skoraj čelno nabil enega kretena, ki je šel sekat ovinek, kot da je na dirkališču.
Hja... kaznovat. Saj ti ne bo ustavil, kaj pa misliš. Ustavimo mi, ki itak vozimo po omejitvah. Mi pa gredo grozno na jetra modeli, ki po naselju šponajo na polno. Sodelavec je že takšen. Konec službe startamo motorje, model hladnega v ledu nabula, da motor riga pri vklapljanju limitatorja...potem pa na polno tistih 100 metrov do krožišča in skoraj po kolenu skozi... Ene dva dni sem ga takole malo postrani gledal, potem pa naslednji dan vprašal po zdravju. Kaj če ti kdo stopi na cesto... pa je belo gledal ''nimajo kaj hoditi po cesti''... Bog mu daj zdravja in pameti...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ups, ja, to sem spregledal. Tablica tako zavita navzgor ni prav. Ampak a je treba tako galamo delat zaradi tega. Sedaj pa hitro napisat, kaj pa če bi bil moj motor. Ma raje grem sam za njim in bo sigurno moj, kot pa da čakam inkasante s temi ladjami, ko niso za nikamor. Jaz osebno bi se lepo vozil za njim in čakal priložnost, da ga zaustavim. Da bi pa ob tako visoki hitrosti uklopil opozorilne znake je pa men logično, da bo samomor. Ker dejstvo je, da bo tak skoraj sigurno še pospešil in se poveča faktor, kateri pripelje do sranja. A ga rabijo sedaj božat in prosti, če lahko ustavi. Ne, nimam tega v mislih. Moraš biti z mislijo pred bežečim. Ampak eni si res ne zaslužijo voznika provide. Ta nima že osnovne stvari nastavljene tako, kot morajo biti. Bo treba na kakšen tečaj varne vožnje, ker tam pa malo pretiravajo s tem in potem bo ravno prav za njega.
grin1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Tudi jaz sem istega mnenja. Zakaj vklapljati sirene in loviti? Ziher bo nabil gas, da pobegne. In potem sta samo dve možnosti: prva (večinska), da pobegne; in druga -da se razkanta na polno. Seveda bo sam kriv, če pade, saj mu nihče ni držal pištole na čelo, naj pobegne. Kot je napisal exHair, lepo na diskretni razdalji peljati zadaj in ..enkrat bo že ustavil. Posneto je, kaj se še rabi..?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ok, se pravi če povzamemo, so motoristi na cestakih itak nedotakljiva sorta in lahko vozijo tudi prek 200km/h, po odstavnem pasu ipd... Policija jih pa ne sme loviti, ker jih s tem ogroža, ker jih itak ne bo ulovila? Zaradi zavite tablice, pa tud ni treba galamo delat. Sej je zavita z nobel nameni, ane.

Božemili, kak folk obstaja na tem forumu.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Nikol ni za vse prav... še vedno je motorist vozil objestno in prehitro, če bi vozili za njim na distanci in bi naredil pizdarijo, bi se pa jezil ker ga niso prej ustavl. Na žalost poleg nespametne vožnje motorista posnetek prikazuje tudi precej nesposobnega voznika provide. Že sam položaj za volanom in gibanje je naravnost smešno, kot da nebi bil pripet.

Je že prov da so šli za njim, sam prispevka pa nebi blo treba objavt, ker izpadejo nesposobni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ok, se pravi če povzamemo, so motoristi na cestakih itak nedotakljiva sorta in lahko vozijo tudi prek 200km/h, po odstavnem pasu ipd... Policija jih pa ne sme loviti, ker jih s tem ogroža, ker jih itak ne bo ulovila? Zaradi zavite tablice, pa tud ni treba galamo delat. Sej je zavita z nobel nameni, ane.

Divjaki na SS motorjih so najhujša sorta, saj so motor kupili za divjanje, sicer si ni mogoče razložiti nakupa 150PS+.

Motorfik je hotel povedati, da je bolj smiselno da razerja lovijo potiho in ga čapnejo, kot pa s takšnih božičnim lovom po AC ogrožajo vse okoli sebe in tudi storilca, ki brez lova ne bi vozil po odstavnem ipd. ampak bi samo še naprej ožemal.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Pravovernik pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
čapce sem jaz zasledil edino v policijskem avtu in pred mikrofonom

Zihr si bil ti ta čapac na mopedu!
bonk.gif
Naj te šleper pocitra!

hau jes nou

priden.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

jp tudi jaz se to sprašujem ko preberem tak zaključek
wink-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Divjaki na SS motorjih so najhujša sorta, saj so motor kupili za divjanje, sicer si ni mogoče razložiti nakupa 150PS+.

Motorfik je hotel povedati, da je bolj smiselno da razerja lovijo potiho in ga čapnejo, kot pa s takšnih božičnim lovom po AC ogrožajo vse okoli sebe in tudi storilca, ki brez lova ne bi vozil po odstavnem ipd. ampak bi samo še naprej ožemal.

uff še dob'r moj najmočnejši je bil "le" 149PS
torej ne pašem v to skupino?!?!

Snecerpussy tudi ti z uno tvojo kanglo od Kravljna lahko pašeš v skupino prostovoljnih donatorjev organov
wink-1.gif

Moč motorja ni merilo.
a'eš?

I

Izbrisan uporabnik #488

To je res, da PS niso vedno merilo, ampak predvsem glava.

A že v štartu nakup SS lahko pomeni samo eno in sicer "iskanje šleperja".

In veliko nesreč je ravno zaradi takšnih komentarjev kot so tvoji ghibli. Kjer se zaničuje normalna in kvalitetna vožnja kolegov motoristov ter izpostavlja neko tekmovanje, objestnost in prekomerno tveganje.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ko čez mojo vasico drvijo te bedaki na motorjih in brezobzirno navijajo mašine do konca, so res nadležni.

Če se bo en od teh razsul, ko bo šel 3x čez omejitev in na ves glas mimo, po možnosti ponoči, garant niti iz bajte ne stopim gledat, če rabi kako pomoč ali karkoli, se bo že enkrat pripeljal komunalc okoli, ki pobira crkovino. Toliko kot njega briga za druge, mene briga zanj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz bi prepovedal tudi hrupne motorje, ker to je pa onesnaževanje in moteče brez primere.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz bi prepovedal tudi hrupne motorje, ker to je pa onesnaževanje in moteče brez primere.

Skoz Portorož ponoči ne smejo vozit ... če se ne motim od 22h do 06h.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
btw, tale prvi posnetek, naj pove kaksen motorist - meni se zdi, da tip nima pojma? Ima jajca, zge ga po ravninah, po ovinkih se pa nekaj lomi?