Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Hehe, poslovna skrivnost.
Nč kritičnega, proizvodnja specijalnih tehničnih tekstilij
Po moje sva že malo off...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Lahk slikaš kar želiš. Dežurstva niso napisana na tem, ker se jih razporeja sproti.Citat:
Uporabnik Car pravi:
In kaj ti tukaj ni jasno? Ti slikam delovni čas, če ne verjameš?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pozabil si še povedati, da gredo vsak mesec za 5 dni zastonj na KanarskeCitat:
Uporabnik Car pravi:
Tole si mal narobe napisal. Standard je ponedeljek popoldne, druge dni pa dopoldne, ob petkih skrajšan delavnik. Pa imajo podaljšan vikend. S tem, da so se v našem zdravstvenem domu zdravnici dogovorili, da so vsak drug petek frej in so na vrata nabile listek, da imajo vsak drug petek izobraževanje...Jaja....Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Čisti standard za vse manjše zdravstvene domove. Popoldanska v petek, nato pa celi vikend in pondelk do 2.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Rekorderji glede tega so določeni zdravniki, višje medicinske in podobno. Res da so najbrž ponoči kakšno uro odremale, ampak naj povejo kakšno prakso so imeli v KC Lj preko vikendov. Zagotovo 36(50+) ur niso bile(i) doma, če ne celo več.
Dej se raje drži metanja pisem v kaslc
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
V letalstvu redno delam po 60 ur v petih dneh, potem pa vsaj dva dneva fraj. Dovoljen je celo do 22-urni..
Max je 60 ur v sedmih dneh, 110 v 14-ih, 190 v 28-ih in 1800 v 12 mesecih.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Folku so res spral mozgane, da je normalno delat vec k 8 ur na dan. Vecina jih itak fejka, pa se vlece sm pa ke, pa pride sefe, popisdi, zacne z 12 urnim, pa to sprejmejo, ker vejo sami pr seb, da fejkajo....sami ste si krivi. Ce ves, da si dober v tem kar delas, se nimas cesa bat....tud 100.000 brezposelnih na zavodu ne. In ce trenutni sefe ne vidi, da si dober, je njegova zguba....ce si dober, bos ze drugje dobil moznost in morda sefa, ki te bo cenil. Pa v lajfu obstaja veliko vec, kot faking siht....tist, k misl, da je car ker dela po 12-16 ur na dan in je kej vec vredn k en k dela 8.....oh please...get a life.
Hmmm kaj pa če je razlika med 8 in 11 urnim delavnikom 100€ dnevno?Citat:
Uporabnik johannes pravi:
In tudi tistih dodatnih 100 evrov, ali pa še toliko ne, če delaš 220 do 250 ur mesečno, ne odtehta...
Kajti 100 dodatnih evrov zapraviš v hipu (recimo malo boljši mobilc, recimo naslednji mesec čevlji za 120 evrov, namesto za 30, Itd.).
.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hmmm kaj pa če je razlika med 8 in 11 urnim delavnikom 100€ dnevno?
Ne skrbi, ksz bi moral dati.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja ti boga reva....revica uboga...
12 urne sihte majo resevalci, ma jih policija, ma jih folk v gospodarstvu....in noben ne joka. In ja 12 ur pisemo pobude tozilcem, predloge sodnikom...ko koga zapremo in imamo 48ur za podajo kazenske ovadbe se pise tudi po 16 ur v kosu. Moj osebni rekord je 30 ur. In ja 30 ur produktivno. Dans sem bil 10-22 na voljo vsem - od tistih ki so res zrtve do folka ki serje vsem in na koncu ko jih noben vec ne poslusa - se nam.
Pac 11 urni delovnik. Daj odpoved in bo to delal nekdo drug - it's a free world
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
@kalbo, @ mehka pohojena goba gatto. Ne nažalost vaju moram razočarat, sem redni plačnik DDV-ja in akontacijo iz mojega podjetja redno plačujem. Delam kot sam svoj že 25 let in ne ni vama treba skrbet, da bi jest kej zajebu vsaj zaenkrat ne. Letos sem opravil že 7 inšpekcijskih pregledov s strani države v mojem podjetju. Ja podjetje je moje in ne vaše, ne skrbita, niti ne računam, da nbi moral živeti od pomoči.
Drgač pa gatto, nategun in to lep si ti, jajc nimaš provocirat znaš, ko ti nekdo uno tvojo sroto napade pizdiš. Dej enkrat se postavi na realna tla in udihni in izdihni. Lenuhi, kot sem že enkrat reku. Mene ne motijo, policisti, vojaki, profesorji, zdravnikki. Moti me 50% zaposlenih v JU ali javnem sektorju, ki so v službi za zalivanje fikusov in vlečenje javnega seska. Ljudje, v JU'JS še v življenju niso dojeli bistva, da je dodana vrednost tista, ki jim prinaša palčone pa njih nebuloze in postopki proti ljudem, ki so bili morda malo neprevidni ali pa bolje rečeno nevešči. Tiste, ki bi jih morali preganjat še nikoli niste in se jih niti ne upate. Če se dobimo vam garantiram, da v dveh urah dobite toliko dela, da ga do konca naslednjega leta ne boste speljali.
Ampak to pa raje ne, ker potem bo pa treba nekaj narest ine se sam delat, da delate.
Gato pejt se zdravt to ti morda še reši tvoje zblojhene možgane ti smotanc provokatorski. In ne bodi žaljiv do tistih KI DELAMO.
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Hehe, poslovna skrivnost.
Nč kritičnega, proizvodnja specijalnih tehničnih tekstilij
Komot. Samo 1 polno pletno pelješ na blejski otokCitat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hmmm kaj pa če je razlika med 8 in 11 urnim delavnikom 100€ dnevno?
Ja, ja, ravno v Sloveniji ti bo dal nekdo za 3 dodatne ure 100 evrov več.