11 ur delovnika

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Hotel sem samo rect, da vecina spet vidi, ko gre sef na dopust in se pripelje z novim avtom. Sicer pa tudi jaz poznam take ljudi kot jih omenjas in da najti dobrega je iskanje igle v senu. Se pravi je 80% populacije povprecne. :p

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.534
113
A sam delaš, al tud kej narediš. Ponavad se tkole obnašajo največji šalabajski. Polna gofla zgoraj naštetih kletvic, ko greš pa gledat za njim, kaj je narejeno, je pa vse postran pa sfušano. Ko hočeš papire je spet javna uprava kriva, da on ne ve, kaj je vgradil... ni da ni.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Po moje kakšen nategun (vodovodar, knaufar,malar..poznamo take) ipd) polne gofle izgovorov , zraven pa nategujejo stranke in državo.
cool-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ure se nabirajo, samo brez veze mi je prisilno biti tam do 18h, ker.......................kristus, kdo je pa produktiven 11 ur? Bolno. Samo za to, da imajo "zavezanci" možnost pizdarij. Mislim, tole JU je res treba temeljito....ne vem, kako naj se kulturno izrazim ob tem združevanju FURS......saj drugod je pa še slabše.

Dej ne bluzi.

Js mam pa po 12 ur, pa kaj pol... pa ne samo en dan v tednu, pa ne samo dopoldne, pane samo med tednom... Pač delavnik je tak, take it or leave it... Seveda pa moraš potem imeti konec mesca "pravo" število ur.

Aja, da pa si v petek samo do 13h se pa ne pove, ane?
evil.gif

pa kaj mate to neko idejo da JU hodi v petek domov ob13.00?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
ksz....

ponavadi v taki pisarni sedijo in čakajo, da kdo pride.... joj muke isusove. Potem je pa težko biti produktiven
hysterical-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
to so občine in upravne enote, kaki dacarji pa se konča z odhodi ob 13. uri...ne vem zakaj mislite da se v JU nič ne dela

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Ja itak, da se dela! Med malco žerejo, drugač pa čakajo da bo 13.00.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
@kalbo, @ mehka pohojena goba gatto. Ne nažalost vaju moram razočarat, sem redni plačnik DDV-ja in akontacijo iz mojega podjetja redno plačujem. Delam kot sam svoj že 25 let in ne ni vama treba skrbet, da bi jest kej zajebu vsaj zaenkrat ne. Letos sem opravil že 7 inšpekcijskih pregledov s strani države v mojem podjetju. Ja podjetje je moje in ne vaše, ne skrbita, niti ne računam, da nbi moral živeti od pomoči.
Drgač pa gatto, nategun in to lep si ti, jajc nimaš provocirat znaš, ko ti nekdo uno tvojo sroto napade pizdiš. Dej enkrat se postavi na realna tla in udihni in izdihni. Lenuhi, kot sem že enkrat reku. Mene ne motijo, policisti, vojaki, profesorji, zdravnikki. Moti me 50% zaposlenih v JU ali javnem sektorju, ki so v službi za zalivanje fikusov in vlečenje javnega seska. Ljudje, v JU'JS še v življenju niso dojeli bistva, da je dodana vrednost tista, ki jim prinaša palčone pa njih nebuloze in postopki proti ljudem, ki so bili morda malo neprevidni ali pa bolje rečeno nevešči. Tiste, ki bi jih morali preganjat še nikoli niste in se jih niti ne upate. Če se dobimo vam garantiram, da v dveh urah dobite toliko dela, da ga do konca naslednjega leta ne boste speljali.
Ampak to pa raje ne, ker potem bo pa treba nekaj narest ine se sam delat, da delate.

Gato pejt se zdravt to ti morda še reši tvoje zblojhene možgane ti smotanc provokatorski. In ne bodi žaljiv do tistih KI DELAMO.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
A beseda nevešči pomen "neznanje" izdaje računa v povezavi z neprevidnostjo pri obračunu DDVja. Ker je tolk dela. Da enostavno ne sfolgaš. Pol te pridejo pa še preverjat.
grims-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Rekorderji glede tega so določeni zdravniki, višje medicinske in podobno. Res da so najbrž ponoči kakšno uro odremale, ampak naj povejo kakšno prakso so imeli v KC Lj preko vikendov. Zagotovo 36(50+) ur niso bile(i) doma, če ne celo več.
Čisti standard za vse manjše zdravstvene domove. Popoldanska v petek, nato pa celi vikend in pondelk do 2.
Tole si mal narobe napisal. Standard je ponedeljek popoldne, druge dni pa dopoldne, ob petkih skrajšan delavnik. Pa imajo podaljšan vikend. S tem, da so se v našem zdravstvenem domu zdravnici dogovorili, da so vsak drug petek frej in so na vrata nabile listek, da imajo vsak drug petek izobraževanje...Jaja....
Pozabil si še povedati, da gredo vsak mesec za 5 dni zastonj na Kanarske
cheer.gif

Dej se raje drži metanja pisem v kaslc
smirk-1.gif
In kaj ti tukaj ni jasno? Ti slikam delovni čas, če ne verjameš?
smirk-1.gif
Lahk slikaš kar želiš. Dežurstva niso napisana na tem, ker se jih razporeja sproti.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Nope, nevešči, ni bilo mišljeno v zvezi neizdajanja računov. Tega se sam ne posližujem. Nevešči, je bilo mišljeno v smislu malih, ki nimajo toliko znanja, da jim nebi skozi srali po glavi. Predvsem moja izkušnja, če si dovolj velik se te nihče ne dotakne, malih pa z veseljem večkrat tudi ista hiša samo drugi območni urad, neglede na to kolikokrat si bil pregledan zaradi iste stvari. Samo poknjižiti papirje in zapisnike, jima pa od maja ne rata. Veste smo bili na dopustu, me ni bilo, mamo toliko dela.
BIKOV kakec, da mate toliko dela, leni ste in vse delate po loniji najmanšega odpora. Za=bi tiste, ki ti bojo plačali, da jim ne bomo vse pobrali, ta velikih naših pa ne smemo.
wink-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Hehe, poslovna skrivnost.

Nč kritičnega, proizvodnja specijalnih tehničnih tekstilij

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
V letalstvu redno delam po 60 ur v petih dneh, potem pa vsaj dva dneva fraj. Dovoljen je celo do 22-urni..
Max je 60 ur v sedmih dneh, 110 v 14-ih, 190 v 28-ih in 1800 v 12 mesecih.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Drgač pa gatto, nategun in to lep si ti, jajc nimaš provocirat znaš, ko ti nekdo uno tvojo sroto napade pizdiš.
aplauz.gif

dentex, a si ti slučajno zobomehanik al tehnik al ka so uni za proteze?.....fprašam, ker za tote je v peklu poseben prostor, zelo blizu odvetnikov
evil.gif

Mamca
roza.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Folku so res spral mozgane, da je normalno delat vec k 8 ur na dan. Vecina jih itak fejka, pa se vlece sm pa ke, pa pride sefe, popisdi, zacne z 12 urnim, pa to sprejmejo, ker vejo sami pr seb, da fejkajo....sami ste si krivi. Ce ves, da si dober v tem kar delas, se nimas cesa bat....tud 100.000 brezposelnih na zavodu ne. In ce trenutni sefe ne vidi, da si dober, je njegova zguba....ce si dober, bos ze drugje dobil moznost in morda sefa, ki te bo cenil. Pa v lajfu obstaja veliko vec, kot faking siht....tist, k misl, da je car ker dela po 12-16 ur na dan in je kej vec vredn k en k dela 8.....oh please...get a life.
bonk.gif