1.5 let zapora zaradi napada?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Med prebiranjem postov strašnih intelektualcev, ki tukaj jamBrajo zaradi previsoke kazni, sem prišel do naslednjega povzetka:
- pravilno je, da se kaznuje nasilneže
- pravilno je, da se jim dosodi veliko kazen
- prvi dve ugotovitvi ne veljati, če je žrtev gej

omejenci zabiti
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Pa da ne bo kdo mislil, da sovražim tople... Kje pa, samo s poti naj mi gredo. Oziroma, naj bodo, samo naj ne skovikajo o nekih ''pravicah'' na paradah.

Kaj pa ti hočejo - te kdo šlata za rit, nagovarja k fafingu?
confused-1.gif

Saj veš kako je z motoristi. Obtisnjene ledr hlače, bolj na šroko hodjo... kdo zameri gaju, če dobi napačen vtis. Ni hudič, da na motozboru med toliko moškimi ne bi kdaj naletel na tapravga
evil.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
- prvi dve ugotovitvi ne veljati, če je žrtev gej

omejenci zabiti
crazy1.gif

Omejenec, problem je to da ce bodo tebe isto razbili bodo ce ze, dobili nasilnezi 4 mesece pogojne, a zdej razumes!?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ne, ne razumem, ker ne razmišljam tako kot ti, ki misliš, da se kazen določa na podlagi spolne usmerjenosti oziroma "barve kože". Ti je mistique lepo napisal od česa je odvisna višina kazni amapk niti ne pričakujem, da bi ti to zastopil.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Problem je samo v tem, da so do sedaj dobivali nizke kazni, ko pa dobijo enkrat pravo, je pa jok in stok.

Če bo mene kdo napadel, bom odslej pač rekel da me je zato ker sem gay ( pa čeprav nisem ) če bo to pripomoglo k maksimalni kazni.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Srž problema je, da bi v Sloveniji vsi* le stran gledali in nič naredili. Ko kdo naredi drugače, pa se čudijo in s prstom nanj kažejo.

* no ja, večina

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No, še vedno imamo možnost, da naredimo kaj takega:

Čeprav se sam sprašujem, kam lahko to pripelje.

Zakaj .... NE ???

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kdor je končal osnovno šolo, ve kam to pripelje.
Kdor ima IQ fikusa, pa žal mora probat.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Malo sem razočaran. Glede na prisotnost istomišljenikov bi pričakoval, da malo zagovarjajo "svoje barve"*

* no pun intended

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Problem je samo v tem, da so do sedaj dobivali nizke kazni, ko pa dobijo enkrat pravo, je pa jok in stok.

Če bo mene kdo napadel, bom odslej pač rekel da me je zato ker sem gay ( pa čeprav nisem ) če bo to pripomoglo k maksimalni kazni.

Ma lahko jim rečeš tud da si črnska (romska) lezbijka... pomagal ti bo v končni fazi samo dober odvetnik.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če bi vsak podoben napad bil tako kaznovan, bi se postopoma nehalo ali vsaj spravilo na minimum, kaj meniš?
Podpiram.

V parih državah v U.S je recimo napad kaznovan z 2-3 leta, pa vsi vemo kakšni so zapori tam, pa vseeno ni manj teh napadov.

Za napad na policista skasiras 15 let ko keks, pa ni tega nic manj, isto za beg pred policijo, poskušaš pobegnit, pa si takoj
za 5 let dober.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
http://dnevnik.si/novice/kronika/1042346712

Citat:
Kmalu se jim je pridružilo še več mladih - skupaj se jih je po grobi oceni zbralo več kot sto - s svojo prisotnostjo pa jih je podprl tudi mestni svetnik Mihael Jarc (Lista za čisto pitno vodo).

Finta s čisto vodo: propadla.
Finta z džamijo: propadla

A zdaj proba igrati na karto homofobije?

Saj je logično. Pri finti z džamijo je dojel, da je še ogromno nestrpnežev na katerih se da dobit glasove. Kje bi dobil boljše volilce kot slaboumen folk, ki se jim zdi zadnja obsodba največji politični, sodni, kmetijski in turistični problem v Sloveniji za naslednja 3 leta
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če bi vsak podoben napad bil tako kaznovan, bi se postopoma nehalo ali vsaj spravilo na minimum, kaj meniš?
Podpiram.

V parih državah v U.S je recimo napad kaznovan z 2-3 leta, pa vsi vemo kakšni so zapori tam, pa vseeno ni manj teh napadov.

Za napad na policista skasiras 15 let ko keks, pa ni tega nic manj, isto za beg pred policijo, poskušaš pobegnit, pa si takoj
za 5 let dober.

Vprašanje, koliko je napadov glede na populacijo tam...