Če jaz prav razumem probleme skupnosti istospolno usmerjenih, potem ni problem biti gay in jaz nimam občutka, da oni paradirajo zato, da bi tebi povedali, da so gayi. Po mojem se njim fučka kaj ti misliš o njih. Mislim, da je problem v pravicah, ki bi jih radi imeli. A ti to razumeš? Če te zadeva ne zanima tolko, da bi to razumel, potem komentiraj kaj svojim interesom primernega.
Moje vprašanje (in ne sklepanje) pa aludira na pogost način "reševanja" problemov: pustim pri miru, gledam stran (dokler mi npr.: ne začnejo srati s parado) in problem izgine.
Motofrik je svojo prigodo z Ibrotom povsem korektno predstavil in bo morda celo odgovoril na moje vprašanje. Ne vem zakaj tvoj odvetniški vložek?
Moje vprašanje (in ne sklepanje) pa aludira na pogost način "reševanja" problemov: pustim pri miru, gledam stran (dokler mi npr.: ne začnejo srati s parado) in problem izgine.
Motofrik je svojo prigodo z Ibrotom povsem korektno predstavil in bo morda celo odgovoril na moje vprašanje. Ne vem zakaj tvoj odvetniški vložek?