1.5 let zapora zaradi napada?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.113
1.890
113
Emona / Carnium
Če jaz prav razumem probleme skupnosti istospolno usmerjenih, potem ni problem biti gay in jaz nimam občutka, da oni paradirajo zato, da bi tebi povedali, da so gayi. Po mojem se njim fučka kaj ti misliš o njih. Mislim, da je problem v pravicah, ki bi jih radi imeli. A ti to razumeš? Če te zadeva ne zanima tolko, da bi to razumel, potem komentiraj kaj svojim interesom primernega.
Moje vprašanje (in ne sklepanje) pa aludira na pogost način "reševanja" problemov: pustim pri miru, gledam stran (dokler mi npr.: ne začnejo srati s parado) in problem izgine.
Motofrik je svojo prigodo z Ibrotom povsem korektno predstavil in bo morda celo odgovoril na moje vprašanje. Ne vem zakaj tvoj odvetniški vložek?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Saj veš, da v Sloveniji trenutno prevladuje egoizem in da vsak gleda samo nase. In v takem vzdušju ne pričakuj razumevanja za kogarkoli (razen na verbalni ravni - beseda pač nič ne košta).

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Odvetniški vložek?
confused-1.gif

Omenil sem svoje pomisleke v zvezi z Motofrikovim postom in vašimi odzivi nanj.
Trenutno so mi pravice delavcev in pokojninska reforma waaay to important, kot ven metanje gejev.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.113
1.890
113
Emona / Carnium
Ja ok. Na podlagi česa daješ pa vse skupaj v isti koš? Jaz dajem obema oz. vsem trem temam svojo težo in prioriteto pri reševanju. Ne vem zakaj bi reševanje ene bilo pogojeno z drugo. Saj imamo mašinerijo, ki se ji reče DRŽAVA, ki naj bi probleme, ki si jih naštel reševala vse.
Sicer pa se mi zdi, da primer iz naslova teme v kateri debatiramo ni dobil na pozornosti zaradi tega, ker bi se geji ven metali. Prej zato, ker so jih metali in pretepali v lokalu, kjer se družijo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Madafaka žal je res tako. Men je vseen če je nekdo odprto gay. Poznam jih tud ene par in večina od njih se mi sploh ne zdi drugačnih od nas ostalih. A to ljudje nikoli nebodo dojeli.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Razni skini so pač vsi po vrsti luzerji. Izhajajo iz družin, kjer že doma starši kot razni pijanci, mamilaši in delomrzneži krivijo za svojo nesposobnost vse druge. To pač ti otroci pobirajo in se potem znašajo nad drugimi.

A je že kdo videl skina iz dobro situirane in normalne družine ?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jap, jaz sem!

Ti pa, namesto, da posplošuješ, pojdi ven na ulico in se nauči živet. Ni vse tako črno/belo, kot tu menite.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Odvetniški vložek?
confused-1.gif

Omenil sem svoje pomisleke v zvezi z Motofrikovim postom in vašimi odzivi nanj.
Trenutno so mi pravice delavcev in pokojninska reforma waaay to important, kot ven metanje gejev.
Meni tudi. Naj nekdo skinom to pove, da se naj ne ukvarjajo s pedri, ampak s pravicami delavcev in pokojnino.

Se strinjam 100%.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.057
460
83
tam ko se terc po tori rola
Dobro, bom pojasnil. Seveda jih obravnavam in se do njih obnašam, kot do vseh ostalih. Tudi pozdravim, oziroma odzdravim. To je vendar osnoven bonton. Če nekoga zanimajo osebki istega spola, ga pač. Ni pa treba zato tuliti po ulici in jodlati ''jaz sem pa homo''. Jaz tisto parado gledam kot nek pustni karneval. Pač taka je sedaj moda.
In kot je je nekdo omenil motoriste in zborovanja. Tudi na njih se posamezniki mečejo ven in nabijajo v iberture, kurijo gumo v največji gneči. V takih trenutkih me je pa skoraj sram, da sem motorist. In zaradi takih osebkov smo motoristi v slabi luči kot divjaki in barabe. Enako je s toplimi. Posamezniki se mečejo ven in normalno da dobiš potem občutek, da so pa vsi taki. In -ja, poznam enih par enakospolno usmerjenih, tudi lezbijki. Nihče izmed njih se ne meče ven, živijo svoje življenje. Se vedno pozdravimo, zakaj ne bi.
Ibrahima bi pa verjetno spet nahoblal. Da ne pozabim -sva se rokovala, ko sem šel domov.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Isto bi lahko rekel za skine, po ulicah hodijo v svoji kvazivojaški opremici, ki kriči: Jaz sem neumen skin! A ni to isto ?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj je bolj normalno; da se v grupah zbirajo pripadniki priseljenih narodov in napadajo lokalce, ali da se lokalci zbirajo in tolčejo pripadnike priseljenih narodov??

Nič ni ravno prav, je pa tehtnica vsaj po logiki bolj na strani lokalcev.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Men se osebno zdi čisto isto...nima pa velik veze z homoseksualci..glede na to da homoseksualci ne hodijo naokrog in pretepajo ljdui...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nevem kako je pri vas na Mađarskem, ampak pri nas se skini srečajo s organiziranimi priseljenci drugih narodov, samo ko gredo skupaj na pir.

Trenutno so bolj na udaru: geji, anarhisti, levičarji, črnci oz. nasploh vsak navaden državljan, ki medtem ko se sprehaja s punco, kakega skina ponesreč v oči pogleda.
V glavnem so pri njih še vedno najbolj v ospredju osnovni živalski nagoni.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Čaki, prekmurec mi pravi, da sem iz Madžarske??
hysterical-1.gif

Potem pa ni čudno, da si tako nastrojen proti skinom, ker bi vas radi izbrisali iz Slovenije.

Poznam nekaj skinov in sem že videl, kako so jih provocirali cigani, pa so šli mirno dalje. Čeprav bi jih lahko razsekali na prafaktorje.
smirk-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Čaki, prekmurec mi pravi, da sem iz Madžarske??
hysterical-1.gif
Fante, malo si me zamenjal z nekom.
priden.gif

Nazadnje sem videl Prekmurje pred 15 leti, ko smo šli s šolo na izlet.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Poznam nekaj skinov in sem že videl, kako so jih provocirali cigani, pa so šli mirno dalje. Čeprav bi jih lahko razsekali na prafaktorje.
smirk-1.gif

To zato, ker ni bil ratio 5:1 v korist skinov.
smirk-1.gif
Mogoče bi jih lahko razsekali, samo te novodobne pičkice ne gredo nič več tvegat, potem se pa spravljajo na geje in mečejo bakle med nedolžen folk.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Tako je, cigani bi jih valda razsuli nazaj, če ne takoj pa ob prvi priliki.
To pa ne gre da dopoldne pretepaš folk, popoldne te je pa strah obiska ciganov, k doma čokolino papaš.