Pošteno povedano še nisem nič spekel z njim, ker sem raje na plinu. Bom pa naslednjo zimo ga nabral kak žakelj, pa probal kak čevap z njim spečt.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Moj je najmanj vreden v celi ulici, pa mi dol visi.
Grem zdaj pripravit za žar z domačim ogljem in ne tistim iz diskonta.
Pa še sreča, da sem nabavil meso v Sparu in ne v Lidlu, tako da ga bom pekel brez slabe vesti, da sem revež.
a sam delaš oglje?
Če imaš v loncu domač krompir ni nujno, da ga pridelaš sam. (Čeprav jaz ga)
Oglje nabavim pri bližnjem kmetu. Naredi (skuha) par kop na leto.
Za cmarjenje v peči pa prvič slišim.
Citat:
Uporabnik Snaga1 pravi:
Etina vložena zelenjava je po mojih izkušnjah bila najslabša in se je izogibam že kar nekaj let, so se medtem kaj izboljšali?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A si štajerc? Ti imajo raje slajše zadeve, pa jim ustreza Hofer/Lidel avstrijska roba te sorte...
Poznas razliko med uk in irsko?Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Tud men ni jasno kaj bi avtori rad povedu. Tlele v Corku (irska) v aldiju kupujemo vsi... Preprosto zato ker imajo odlicno hrano (21 dni staran sirloin za 13 eur po kili recimo) in precej dobro izbiro...
haha ja sirloin je lahko cisto mehki al pa trd...verjamem, da nimajo top kvalitete za 13€ kile..sploh pa preberi kaj pise na embalazi, kolko % je mesa, jaz recem da tam nekje 95%...polek tega 21& =13 eur? https://www.aldi.co.uk/en/prod...in-steak-8oz-1/
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Poznas razliko med uk in irsko?Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Tud men ni jasno kaj bi avtori rad povedu. Tlele v Corku (irska) v aldiju kupujemo vsi... Preprosto zato ker imajo odlicno hrano (21 dni staran sirloin za 13 eur po kili recimo) in precej dobro izbiro...
haha ja sirloin je lahko cisto mehki al pa trd...verjamem, da nimajo top kvalitete za 13€ kile..sploh pa preberi kaj pise na embalazi, kolko % je mesa, jaz recem da tam nekje 95%...polek tega 21& =13 eur? https://www.aldi.co.uk/en/prod...in-steak-8oz-1/
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Iz aldi.ie All of our Nature’s Isle fresh beef, pork, lamb, bacon, chicken and turkey is 100% Irish, 100% Bord Bia Quality Assured and 100% traceable to farms in the Republic of Ireland.
Ostalo ti pa lahko jutr poslikam iz etikete ce cs...
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
mogoče pa ne znaš pravilno pripraviti teh mesnih izdelkov, ali pa tisti(a)m ki ti jih je pripravila...