Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa smo spet pri tem kako izgleda trgovina... A živiš v njej? Kupiš in greš, btk kak zgleda
Na fužinah v koritu precej takega zraste. No tale je bil eden izmed večjih.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Solata preverjeno raste v tegelcih namesto rož...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Moj je najmanj vreden v celi ulici, pa mi dol visi.
Grem zdaj pripravit za žar z domačim ogljem in ne tistim iz diskonta.
Pa še sreča, da sem nabavil meso v Sparu in ne v Lidlu, tako da ga bom pekel brez slabe vesti, da sem revež.
a sam delaš oglje?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa smo spet pri tem kako izgleda trgovina... A živiš v njej? Kupiš in greš, btk kak zgleda
mislim da je to bistvo teh dveh trgovin.Citat:
Uporabnik hrci pravi:
mogoče bi morali pri hoferju, lidlu spremenit že sam notranji del. Ker jaz ko rem v hoferja se mi zdi kot da prijem v neko skladišče, naprimer spar, mercator pa imata čisto drugače. Mogoče se samo meni zdi..
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa še sreča, da sem nabavil meso v Sparu in ne v Lidlu, tako da ga bom pekel brez slabe vesti, da sem revež.
a sam delaš oglje?
Jaz ga v uplinjevalni peči.... malo prej ustaviš peč, ozioroma ob strani itak ostane....
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Tud men ni jasno kaj bi avtori rad povedu. Tlele v Corku (irska) v aldiju kupujemo vsi... Preprosto zato ker imajo odlicno hrano (21 dni staran sirloin za 13 eur po kili recimo) in precej dobro izbiro...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
a sam delaš oglje?
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
In na račun česa pa ti misliš, da imajo nanižje cene
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
če bi folk vedel, kakšne kontrole kvalitete ima hofer in lidl potem bi verjetno samo tam kupoval