½socialna½ trgovina Lidl/Hofer

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa smo spet pri tem kako izgleda trgovina... A živiš v njej? Kupiš in greš, btk kak zgleda
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Solata preverjeno raste v tegelcih namesto rož...
Na fužinah v koritu precej takega zraste. No tale je bil eden izmed večjih.
2016854-paradiznikfuzine8(Large).jpg

Priponke

• 2016854-paradiznikfuzine8(Large).jpg
    2016854-paradiznikfuzine8(Large).jpg
    189,5 KB · Ogledi: 284

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Moj je najmanj vreden v celi ulici, pa mi dol visi.

Grem zdaj pripravit za žar z domačim ogljem in ne tistim iz diskonta.

Pa še sreča, da sem nabavil meso v Sparu in ne v Lidlu, tako da ga bom pekel brez slabe vesti, da sem revež.
hysterical-1.gif

a sam delaš oglje?
confused-1.gif

Jaz ga v uplinjevalni peči.... malo prej ustaviš peč, ozioroma ob strani itak ostane....

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa smo spet pri tem kako izgleda trgovina... A živiš v njej? Kupiš in greš, btk kak zgleda
tongue-1.gif

Obleka naredi človeka (pač izvleči ustrezno analogijo). Menda ja je bolj fino, če izgleda bolj urejeno. Kot povsod drugod. Tudi hrana bo "boljša" če bo lepo aranžirana kot pa samo našaflana na krožnik, pa čeprav pride iz istega lonca. To je glavna zadeva, ki tepe Hofer pa Lidl, da imaš potem takele komentarje, češ da sta to štacuni za socialno ogrožene. Zakaj se pa Spar ne ubada s takimi "oznakami"? Pa Leclerc?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
mogoče bi morali pri hoferju, lidlu spremenit že sam notranji del. Ker jaz ko rem v hoferja se mi zdi kot da prijem v neko skladišče, naprimer spar, mercator pa imata čisto drugače. Mogoče se samo meni zdi..
mislim da je to bistvo teh dveh trgovin.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Pa še sreča, da sem nabavil meso v Sparu in ne v Lidlu, tako da ga bom pekel brez slabe vesti, da sem revež.
hysterical-1.gif

a sam delaš oglje?
confused-1.gif

Jaz ga v uplinjevalni peči.... malo prej ustaviš peč, ozioroma ob strani itak ostane....

Nisem expert za oglje, ampak po tem, kar vem, je tole tvoje oglje bolj 3. klasa, ampak okej, dobiš ga tako rekoč zastonj

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Tud men ni jasno kaj bi avtori rad povedu. Tlele v Corku (irska) v aldiju kupujemo vsi... Preprosto zato ker imajo odlicno hrano (21 dni staran sirloin za 13 eur po kili recimo) in precej dobro izbiro...

haha ja sirloin je lahko cisto mehki al pa trd...verjamem, da nimajo top kvalitete za 13€ kile..sploh pa preberi kaj pise na embalazi, kolko % je mesa, jaz recem da tam nekje 95%...polek tega 21& =13 eur? https://www.aldi.co.uk/en/prod...in-steak-8oz-1/

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
To da je neka trgovina za socialce je navadno predrkavanje in delanje norca iz samega sebe. Bedarija. Vsak naj kupi kar mu paše... Kar se pa tiče sladkih feferonov pa ne vem kaj še je pa to pač stvar Avstrijcev ko jim več al manj vse na sladko potegne. Pač majo tako kulinariko.

Totaln nesmisel je tole vse skupaj!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
PR naših veletrgovcev(Mercator, tuš, spar) se je (in se še) trudi ustvariti vtis, da je hofer in lidl prodajalec nekvalitetne,3. razredne robe namenjene ljudem v socialni stiski (ki se kvalitete ne morejo privoščiti. in čeprav vedo da škodujejo sami sebi s slabo hrano jo po sili razmer pač tam kupujejo).

resnica je pa daleč od tega. oni imajo optimizirano logistiko, vhod blaga, administracijo... zato je cena toliko nižja. in je smisel vse zvoziti na eno točko potem pa od tam naprej po potrebah trgovin ... (zakaj tako pa drugič:)) ko se je ravno nekdo "bunil" da zapravljajo...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

hysterical-1.gif

a sam delaš oglje?
confused-1.gif

Če imaš v loncu domač krompir ni nujno, da ga pridelaš sam. (Čeprav jaz ga)

Oglje nabavim pri bližnjem kmetu. Naredi (skuha) par kop na leto.

Za cmarjenje v peči pa prvič slišim.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Jaz tudi že nekaj časa bolj verjamem tujcem kot pa našim lopovom, ko nam pod nalepko eko poskušajo prodati navadno sranje
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
In na račun česa pa ti misliš, da imajo nanižje cene
bonk.gif

Pojma nimam na račun česa vse, vendar to nima veze na moj komentar.