Hej, si že dobro preizkusil? Kaj ti je všeč? Kaj ne?
Se ravno odločbam za nakup... trenutno je cena jurja.
Ali je potrebno kupit tudi nosilec za tablico?
Ja, nekaj fur je narejenih. Sicer grem tudi ven, ko je še vreme... Osvojil ga še nisem...
Najbolj všeč mi je to, da grem nanj, ko se mi pač zahoče, ampak za to lahko uporabiš tudi kaj drugega...
Všeč mi je pozicija, všeč mi je enostavnost prilagajanja (uporabljata tudi žena in starejši sin). Jaz ga imam trenutno v dnevni sobi, poleg računalniškega kotička, tako da trenutno samo laptop prestavim na polico pred njim... Ja, nosilec za tablico je potrebno dokupiti. Meni zadošča laptop na polici in je pregledno. Lepo je razvidna tvoja moč (W), čas kolesarjenja, pulz, "razdalja", samo prikazovanje "naklona", ipd. Kvaliteta izdelave je super, tipke niso tako dostopne kot na cestaku, ampak kaj hudega ne rabim, oz. še nisem preizkusil. Oz. tu pač ni tako pomembno, če česa kaj ne pritisneš takoj. Sama "igrica" je super zastavljena (nabiraš čelade, majice, nogavice, kolesa,...). Jaz sem si pač to vzel vzel kot dopolnilo za slabe dni in ni hudič da si ne najdem urce in pol in vsaj nekaj odmigam. Plus, da sem zunaj letos 2x padel in se malo zamislil, kaj bom počel, dokler ne zacelim odrgnin... Vsega znotraj aplikacije še nisem raziskal, niti ne vem če bom vse... Imaš neke uvodne "treninge" za ugotavljanje zmožnosti, hkrati pa spoznavaš kako zadeva deluje. Imaš kar nekaj prog, med katerimi izbiraš. Lahko se furaš prosto po Wattopiji in si sproti izmišljuješ kam boš zavil... Imaš skupinske vadbe, katerim se lahko priključiš... Pač čas na tem mi mine čisto drugače, kot sem bil vajen v raznih fitnesih... Morda tu le ni takega razgleda kot tam... Pa BT zvočnik imam poleg, je kar soliden približen zvok vožnje ki posnema razne podlage, pa malo dogajanja v okolici slišiš, pa malo muzike, itd...
Kaj mi ni všeč, pa težko rečem. Morda sem recimo utopično pričakoval, da bom lahko izbral furo "Krvavec" in mi bo simuliralo teren. Pa ni da bi čisto primerjal s cestnim kolesom, je pa soliden približek (recimo 60%).
Če bi želel, z veseljem ponudim za probo (KR)... Tudi tuš odstopim, ker ga potrebuješ bolj kot če si zunaj...