Zvonovi

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem glih mislil to omenit
smile-1.gif

Sicer pa pokliči policijo zaradi neznosnega hrupa.

Pa se pol naj oni med samo o oslovi senci predebatirajo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Gre se za to, da ne bo Mitzy zgubljala čas z debatiranjem (o oslovi ali katerikoli drugi senci).

Nazadnje urejeno:

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
To ni nič.
Sem 15 let živela pri glasbeni šoli, ki ni imela nobene izolacije

Ah to ni nč, jst sm odrašču v bloku k sm meu dva štuka pod nami enga defektnega modela k se je znau tok zadret na mulce da sm še jst mirno stal
grin1.gif

V vojski sm tok mirno stal da je folk mislu da sm že trtjič pr vojakih k mam tak stav
evil.gif

Še dons sm revček, precej slabo
srce-1.gif

Mene pa tile cerkveni zvoki sploh ne motijo k mam zdej soseda æefurja ša skoz nabija Mileta Kitiæa tko da zvonovi ne prebijejo njegovega zvočnega zidu
hysterical-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Predlagam izposojo močne fršterkarije z zvočniki na okn in povračilne ukrepe:

Klik
evil.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
Tudi meni gredo pošteno na organ tile zvonovi. Sem cca. 300m zračne črte od vaškega zvonika. Med vikendi zvonijo, kot zmešani (no, za moje pojme so). Razumem, da malce odcingljajo ta svoje in potem začno svoje seanse. ne razumem pa zakaj je treba po 10 minut in več hkrati nažigat. Pa se ustavi za pol ure pa spet in spet, celo dopoldne. Sedaj je 21. stoletje pa se naj tisti, ki želi biti obveščen o cerkvenih dogodkih prijavi na mailing listo ali na sms novice pa je.
Sem rekel, da bom en dan stopil do župnika in ga prosil, če lahko malce ohladi s tem nabijanjem. Če pomislim, tam v neposredni bližini cerkve je grič s polno hišami, kako šele oni to posiljevanje doživljajo.

lp

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Nič ne moreš. Cerkveno zvonjenje je izrecno izvzeto iz kršenja javnega reda in miru.

Zahvališ se pa lahko vladi v odhajanju.
smile-1.gif

lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a še koga moti zvonenje NECERKVENIH zvonov.

je pa tako, da smo vsi enaki pred zakonom itd. sam kaj k nismo. eni bi spal, drugi mašval.

od sedaj dalje boš ene stvari delala na hitro, pa takoj po polni uri. najmanj zvoni in moti krike domačega žrebca.

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
ma kej jamrate .če živiš v bližini zvonika ali hrupa kot vi pravite,se tega navadiš.sam to vem.velikokrat sploh ne slišim več zvonjenja. sploh pa je ta tema spolitizirana v boju proti cerkvi.sam da ti celo noč nabija v najt klubu tist je pa dobr. ni važno kaj je sam da se tolče po cerkvi

sam če sediš pred računalnikom in brskaš po internetu maš lahko hitro oprane možgane.

jst

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
stupid-1.gif

V najt klub greš zavestno, da ti tm nabija v glavo. Ko maš vsega poln kufr, greš domov v tišino. Če imaš turn pred oknom, ti zvonc ne nabija v glavo, ker sam tako hočeš, ampak, ker tako hočejo drugi, tudi ugasnit ne morš, umaknit se ne morš domov v tišino - ker si že doma. Opaziš razliko?
Poleg tega tema ni spolitizirana 0, ker se ne govori proti veri, ampak samo proti šundru, ki ga določene priviligirane organizacije lahko nekaznovano povzročajo in ker v tej državici veljajo dvojna pravila: ena za močne, ena za šibke. V katero kategorijo pašeš, veš najbolje sam, zase pa vem, če bi v nedeljo zjutraj ob pol sedmih (al kdaj že), ko štartajo zvonci, zakurblal kosilnico, bi fasal na vrat kifeljce še preden bi zvonci odzvonili.
O tem, kdo ma oprane možgane, bi se pa dalo debatirati celo noč.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Hm, razen ob nedeljski maši zvonenje v naši cerkvi ne traja dlje od 2 minut, tisto zvonenje ob uri oz. na vsakih 15 minut je pa konec v nekaj sekundah. Pravi fanatiki ste v enih koncih
smile-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Fanatiki?
smirk-1.gif

Jaz sem se samo postavil v Micino kožo. Nimam problemov z zvonci, ker mam dobra okna in še boljš pozicijo
wink-1.gif

@kozarec: Preseli se v naš konc. Dvakrat na teden gre mim bajte kak traktor. To je vse. Če ne štejemo blejanje ovc, rukanja jelenov in srnjakov in dretja kake sove ali kanje.
cool-1.gif

Je pa res do Ljubljane pol ure po AC (če greš pred 6.00 od doma)...
crazy1.gif

Vsega se ne da imet
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
eeeh, raje Slipknote... Insane, am I the only motherfucker with a brain.....
hysterical-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Hm, razen ob nedeljski maši zvonenje v naši cerkvi ne traja dlje od 2 minut, tisto zvonenje ob uri oz. na vsakih 15 minut je pa konec v nekaj sekundah. Pravi fanatiki ste v enih koncih
smile-1.gif

Bila je sobota in trajalo je 14 minut
smile-1.gif

Sicer pa v to temo res ni bilo namena vmešavati politike, postavila sem eno čisto običajno vprašanje. In ja, motili bi me katerikoli zvonovi, ki bi histerično nabijali ob tej uri, ne samo CERKVENI.

Pozabila sem omeniti še dejstvo, da živim na taki lokaciji, ki je skoraj enako oddaljena od dveh cerkva (ena je pribl. 300m stran, druga okoli 400m) tako da je razbijanje dvojno
smile-1.gif