Zviti in zlomljeni v centu Lj. !...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni je včeraj v Sparu v City Parku počilo... so se tam naselili eni "romi", en je imel pivce, en je neki po telefonu brskal. no, pa prideta še dva... s krožnikoma... okej, pač so šli na malico... nakar en vstane, pa gre na tist tekoči trak, kjer odlagaš pladnje in začne brskat... mislim, me je tek minil. okej, po smetnjakih kar naj brskajo, ne moraš pa tega sredi restavracije. halo!!
ne-ne-1.gif
, to sem pa sebi kupil. glede na to, da imaš mobitel, si lahko svoje kupiš. pa je šel... zraven je bila pa uslužbenka, pa ni nič naredila...

tako kot v Franciji narediti - narediti res represijo na te prišleke. sem ravno danes slišal, da bodo uvedli testiranja za prišleke, če so res sorodniki s temi, ki so prišli in preučili kao, od kje res prihajajo, poleg tega bodo morali narediti še teste o poznavanju Francoske zgodovine in francoščine. fantje in dekleta - to ne pelje nikamor več, to je treba nehat.

tako kot je že nekdo na tabli napisal - nam, ki se trudimo, plačujemo davek na davek od davkov, pa prst v rito!!
10.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Mene res zanima zakaj policija nič ne ukrepa? Naj jih vsaj malo nadlegujejo, ne pa da se šetajo mimo in ne naredijo nič. No ja, lažje je res med delovnim časom malo posedet pri kakšnem vratarju
bonk.gif

Sploh se mi zdi pa bolano na tem parkingu pred Maxijem, da plačuješ parkirnino in ti zraven najedajo klošarji in iskalci parkingov in podobna golazen
stupid-1.gif

Očitno res v naši državi najebe vsak priden človek, izmečki pa ležerno živijo. Vedno bolj me je sram, kakšna država ratujemo
crazy1.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
v kopru ni pa več nobenega...so kopsi vse pregnali....razen par lokalnih pijančkov in klošarjev.....ti pa itak sploh več ne beračijo....ti že dobijo samo da dajo mir :DD

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
pi.zda kaj zdaj jamrate
10.gif
kdo je hotel v eu? in demokracija in clovekove pravice in in in jebat ga! prebavite zdaj! Piz.da upam, da boste spregledali, da dzamija le ni tako nedolzna zadeva in posiljevanje eu s tujci. Pejte na Dunaj, Gradec, Pariz, London itd..!!!! Na cesti ne srecas vec normalnega cloveka!

Vazno, da smo tako odprti in bomo zajebal to, kar so nasi predniki (uspesno!) branili zadnje tisocletje! Preklete ovce! Americani so neumni, ja itak.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Policija itak nič ne nardi, ker ga lahko samo popiše in odpelje na policisko postajo. To pomeni strosek za drzavo, tko da odpade. Nej najedajo, oni raj malcajo v svojih pisarnah.

@mitja ce so kopsi res pregnal vse, pol maste pa res zakon policaje. Poleti ko smo spali na nekem parkiriscu, so nam se dobro jutri zazelel. Pri nas bi jih ze zdavnej slisal in po moznosti se fasal.
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kitajci imajo to fajn spedenano. Državne redarje, ki so oboroženi samo s palicami.
evil.gif

lordinho

Pripravnik
3. avg 2007
155
0
16
MB
ksz
Ti berači so večinoma organizirani. Vedno jih je več na razdalji par 10 m, en pa jih nadzoruje.
Ko še niso bli v EU (Romunija), so jim za 3 mesece zrihtali vizo in jih pripeljali da so beračili, valda jim pobrali ves dnar, pol pa šutnili nazaj z nekaj drobiža. Pol pa so pripeljali nove. Prava mafija. Na nemški tv sem gledal reportažo, da zaslužijo od 6-10 K € na mesec s petimi berači.
V MB jih je blo en cajt ko smetja, zadnji mesec pa jih še sploh nisem videl, razen seveda domačih klošarjev.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
men grejo pa na jetra in to ful..
tujci ki pridejo gledat in slikat tromostovje odnesejo dam slike beračev..
a je to normalno? a zdej bomo pa dežela beračev al kako?
policija pa.. hja.. no sej jest tut unih garjavih umazancov nebi šlatal..

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Danes stojim v maxiju pri časopisih pri blagajni. Med plačevanjem me nekaj zadane v nos, sem namreč ful občutljiva na vonjave. No, v glavnem, vonj je ubijalski - dobesedno in valda sem se obrnila, da sem videla od kje prihaja. Za mano sta stala starejši moški (okoli 40) in otrok (okoli 5) - oba "črna" ali pa umazana do neprepoznavnosti. Saj ne vem, kaj je bilo hujše, neznosen smrad ali pogled na umazanega otroka.
frown-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Jst jih ne maram, odkar sem v Sarajevu enmu totalno deformiranemu stisnil 50 mark, čez kake tri ure sem ga pa srečal na cesti ko je pel Neke ptice nikad ne polete.

Seveda je hodil, o deformiranih okončinah ne duha ne sluha
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.735
6.737
113
pri taščici
Ne podpiram beračev, sploh zato ker je velika večina bolj sposobnih za (fizično) delo kot jaz sam. (če že za umsko niso).
Verjemite da pravi slovenski REVEŽ ne bo fehtal, prav tako ga ne boste videli na karitasu in RK. Bo pa živel od tistega kar ima oziroma kar si lahko privošči, ali pa pa mu RK ali karitas prinese na dom, ker dobi info da so tudi reveži ki ne obiskiujejo teh organizacij (poznam človeka, ki je hodil na RK po pakete, kljub temu da je imel "spodoben avto" živel v lastni hiši , bil v penziji, pa je še našel "trgovino" v katerini treba nič plačat.

Kolega ki dela za ZN v afriki in podobnih deželah pravi da je treba človeka naučiti ulovit ribo s tisitim kar ima in ne mu dati že pečene ribe.

Me prav zanima koliko teh polomljencev bi šlo delat recimo za 5€ na uro delo katerega so sposobni opravljat (ali fizično ali pa umsko) Mislim da jih ne boste dobili veliko

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
To bando iz Romunije in ostalih podobnih držav, bi lahko Policija pregnala brez problema. En kombi, jih polovi in stera in še pretepe. Me zanima, če bi še hodili...to je vse organizirano in tisti "revež" je zaposlen v fehtaški organizaciji...

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
RK je glih pod mojim oknom..
in pred časom ko so delili pakete se je pripeljala ena dečva upedenana tko da smo sam gledal z novo meco..
ker model pa ne vem k jih ne ločim.. in naložila 5 paketov.. svašta.. samo stali smo z odprtimi usti..

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Ne podpiram beračev, sploh zato ker je velika večina bolj sposobnih za (fizično) delo kot jaz sam. (če že za umsko niso).

Verjemite da pravi slovenski REVEŽ ne bo fehtal, prav tako ga ne boste videli na karitasu in RK.

Še kako res!

Lansko leto sem malical v bifeju ob ljubljanski tržnici. Noter je stopila (slovenska) mamca in boječe vprašala, koliko stane jota. Mislim, da je bila jota okoli 450 Sit. Upognila je glavo med ramena in se pobrala. Očitno ni imela toliko...

Še danes mi je žal, da ji nisem plačal tiste jote in ji dal denar še za tri...

Črnim, zvitim in zlomljenim, ki so evidentno NEdržavljani Slovenije, pa ne dam nič. Naj jim dajo tam, odkoder so prišli, ali pa naj taki TAM zrušijo vlado, ki jih je pripeljala v take razmere...

Žal Slovenija očitno postaja raj za tuje fehtarje.

In žal domači (ostareli, bolni) nimajo te moči (ali morale), da bi molili roko v zrak in prosili za nekaj, kar bi najbrž morali dobiti brez prosjačenja.

Ti pa, ki pridejo iz tujine, so praviloma mlajši, veliko bolj zdravi, agresivni in posledično tudi uspešni...

Nazadnje urejeno: