meni je včeraj v Sparu v City Parku počilo... so se tam naselili eni "romi", en je imel pivce, en je neki po telefonu brskal. no, pa prideta še dva... s krožnikoma... okej, pač so šli na malico... nakar en vstane, pa gre na tist tekoči trak, kjer odlagaš pladnje in začne brskat... mislim, me je tek minil. okej, po smetnjakih kar naj brskajo, ne moraš pa tega sredi restavracije. halo!!
, to sem pa sebi kupil. glede na to, da imaš mobitel, si lahko svoje kupiš. pa je šel... zraven je bila pa uslužbenka, pa ni nič naredila...
tako kot v Franciji narediti - narediti res represijo na te prišleke. sem ravno danes slišal, da bodo uvedli testiranja za prišleke, če so res sorodniki s temi, ki so prišli in preučili kao, od kje res prihajajo, poleg tega bodo morali narediti še teste o poznavanju Francoske zgodovine in francoščine. fantje in dekleta - to ne pelje nikamor več, to je treba nehat.
tako kot je že nekdo na tabli napisal - nam, ki se trudimo, plačujemo davek na davek od davkov, pa prst v rito!!
tako kot v Franciji narediti - narediti res represijo na te prišleke. sem ravno danes slišal, da bodo uvedli testiranja za prišleke, če so res sorodniki s temi, ki so prišli in preučili kao, od kje res prihajajo, poleg tega bodo morali narediti še teste o poznavanju Francoske zgodovine in francoščine. fantje in dekleta - to ne pelje nikamor več, to je treba nehat.
tako kot je že nekdo na tabli napisal - nam, ki se trudimo, plačujemo davek na davek od davkov, pa prst v rito!!