Zveza - dober sex ali ostalo

BoraBora

Zelenc'
14. dec 2011
1
0
1
Vprašanje tako za zenske kot moske...

Imel sem punco 4 leta, s katero sva se vredu razumela, bila je prijazna, ustrežljiva, itd... vse kaj ni najbolj "štimalo" je bil seks. Potem sem spoznal punco, malo mlajšo, na zacetku sva se ujela, seks je noro dober (se sedaj), a problem je da opazam da se kdaj skregava, rekel bi da je eksplozivna, hitro zamerljiva in se ne da tako vredu pogovoriti z njo. Se mi zdi, da na dolgi rok ne vem če bi bilo ok.

Sedaj me pa zanima naslednje in sicer, ali je seks v zvezi tisto glavno, torej ali biti v zvezi kjer je seks najboljsi pa ostalo ne tako zelo ali pa v zvezi, kjer seks ni najboljsi (ga ni vsaki dan) in ostalo super. Kaj menite?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik BoraBora pravi:

Imel sem punco 4 leta, s katero sva se vredu razumela, bila je prijazna, ustrežljiva, itd... vse kaj ni najbolj "štimalo" je bil seks. Potem sem spoznal punco, malo mlajšo, na zacetku sva se ujela, seks je noro dober (se sedaj), a problem je da opazam da se kdaj skregava, rekel bi da je eksplozivna, hitro zamerljiva in se ne da tako vredu pogovoriti z njo. Se mi zdi, da na dolgi rok ne vem če bi bilo ok.

Sedaj me pa zanima naslednje in sicer, ali je seks v zvezi tisto glavno, torej ali biti v zvezi kjer je seks najboljsi pa ostalo ne tako zelo ali pa v zvezi, kjer seks ni najboljsi (ga ni vsaki dan) in ostalo super. Kaj menite?

Nama z ženo seks ni glavna stvar, daleč od tega. Problem je, če je seks obema zelo pomemben, pa ne štima. Še huje je, če je seks pomemben samo enemu. Glavno je, da se partnerja strinjata in razumeta glede tega.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Jah, če boš sex hlapec pol bo vse štimal
smile-1.gif

se je pa težko tolažit da bo sex vse poštimu, sploh pa če se je težko z osebo pogovarjat... (zamisl jo po 10 letih k boš še sexa stardu)
pol boš k nekateri tuki nabiju po 200 postov na dan
evil.gif

Res je , sex ni vse
ne-ne-1.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Če seks ne štima ostalo pa, se o seksu, željah, fantazijah, potrebah lahko pogovoriš in prilagodiš.
Če pa seks štima ostalo pa ne, pa je jeba.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Vedno je potrebno napisati koliko si staro. Iz teksta se pa vidi, da bi smrklja rada imela glavno besedo, to ni dober znak in na dolgo rok bo vedno hujše. Bolje, da iščeš takšno, ki zna kaj tudi po hiši narediti in ji lahko kakšno pravljico natveziš, kot pa da boš papučar brez besede, kjer se dvojina spreminja v ednino.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kasiusu itak ni pomoči
evil.gif

Stari, tebi pa še ene 10 kerlcem tu gor se od obsedenosti z mano meša. Sem vam ornk naložil po tintari, zgleda. Avtor tega prispevka ni moj alter nick, to lahko potrdi tudi šef tega foruma.

Get a life.

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kokr je chaoren napisal je pa itak glavno to, da imata iste poglede na to ... če noben ni posebaj nor na seks, nikjer ni piše da morata to pogosto početi. Važno je , da eden ne zahteva tisto kar drugemu ne paše.
Sicer pa velja, da je dober seks 10% veze, slab pa 90%.

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Citat:

Spolnost in ljubezen - partnerski odnos sta dva različna pojma in pojava. Lahko imaš odličen spolni odnos z osebo, ki jo prvič vidiš in precej povprečnega z osebo, ki jo ljubiš.
Meni všečna je tale ugotovitev: - da je spolnost dejanje, primerljivo z vožnjo s kolesom ali rolanjem ipd , vendar se je treba preden obvladaš to dvoje tega naučiti..skozi razumevanje, obojestransko sprejemanje, zaupanje ipd.. in pa seveda skozi čas, veliko je zvez, pri katerih spolnost na začetku ni nevem kaj...ampak s časoma, se to spremeni, in z voljo obeh, se to da. Seksualnih veščin se da naučiti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Evo ti bo zdaj ata povedal kak je to, seks je noro dober, super me veseli, ampak sexalo se bo vedno manj a veš. Težava pa je ko se na koncu naveličaš sexa (z njo) in vse kar ti ostane je glupa baba s katero se ne razumeš ampak si se v preteklosti še razumel morda delno zaradi sexa... Skratka, garantiram, bolje malo slabši sex (se da tudi to poštimat in uredit, konec koncev vaja dela mojstra in če je pametna bo to opazila da je treba "izpiliti") in da imaš žensko s katero se res razumeš in zna tudi kaj postoriti in poprijeti za delo. Namreč roko na srce, frekventnost sexa se bo z meseci/leti močno zmanjšala (vsaj pri 98,534% ljudeh je tako). Verjemi, ženske ki je možača, hoče nositi hlače in sika nazaj nočeš gledati celo življenje...
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Evo ti bo zdaj ata povedal kak je to, seks je noro dober, super me veseli, ampak sexalo se bo vedno manj a veš. Težava pa je ko se na koncu naveličaš sexa (z njo) in vse kar ti ostane je glupa baba s katero se ne razumeš ampak si se v preteklosti še razumel morda delno zaradi sexa... Skratka, garantiram, bolje malo slabši sex (se da tudi to poštimat in uredit, konec koncev vaja dela mojstra in če je pametna bo to opazila da je treba "izpiliti") in da imaš žensko s katero se res razumeš in zna tudi kaj postoriti in poprijeti za delo. Namreč roko na srce, frekventnost sexa se bo z meseci/leti močno zmanjšala (vsaj pri 98,534% ljudeh je tako). Verjemi, ženske ki je možača, hoče nositi hlače in sika nazaj nočeš gledati celo življenje...
zmaga.gif

Lepo povedano! Če želiš obdržati tole, ki dobro seksa, je bolje, da jo že sedaj na začetku zatolčeš z lopato, ker kasneje boš nastradal! Bolje ta mrtvo punco k življenju zbudit... Povej ji, da so ti všeč packarije in ostale perverznosti in da se je za ljubezen potrebno žrtvovati! Pravijo da ljubezen temelji na medsebojnem spoštovanju in bla,bla,bla... Naj te spoštuje in se malo potrudi!
cool-1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz

nekdo mi je enkrat omenil, da je

~ dober sex 10% veze
~ slab pa 90%

Vsaj mislm da je v tem zaporedju
hahha
sprasujem se.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja, pravi ti je povedal v vsakem primeru, saj veš, dober sex v prvih mesecih morda letih (10% trajanja zveze), ostalih 90% pa je do smrti če ostaneš z ženo oz. do ločitve
hysterical-1.gif