Zopet zažgali strunjanski križ

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
kriz.jpg

.[/I]

Meni ja pa tale goreči križ resno zelo všeč in se mi to dejanje zdi celo umetnost.

Zdaj me pa zaradi mojega mišljenja raztrgajte
bonk.gif

FDV, a?

Hahaha! Niti slučajno, niti približno!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Slučajno sem šel danes 2x mimo omenjenega križa in zgleda čisto ok in nepoškodovan
confused-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne no, če pa je mednarodni incident! Silsi so baje posredovali!
wink-1.gif

Zgleda, da je že čas kislih kumaric...
- Pezdir zaposlen v JU, aja ni.
- Janša porabil ful keša za izlet, aja ni.
- križ (in čast Slovenije) je uničen, aja ni.
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.156
1.252
113
42
Ker sva bila kolega in ne prijatelja, niti nisem nobenega od družine poznal. Pa pše vedel nisem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.512
5.708
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Upam, da bo naslednji umetniški podvig zažig spomenika v Dražgošah - koga bi vendar motil goreči spomenik.

Si predstavljaš kok bi šele takrat rohnel
hysterical-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Spomenikov, kakršnikoli že so, se ne zažiga.
ne-ne-1.gif
Potem lahko jaz v imenu umetnosti začnem na prešernovem trgu zažigat njegove knjige.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Seveda lahko začneš. Kot tudi lahko voziš 200 skozi naselje.
Ni pa to glih dovoljeno
evil.gif

maksimalna

Zelenc'
12. maj 2012
1
0
1
Slučajno poznam Deana, in glih slučajno vem, kako se je zadeve lotil in kako je potekala. Fantje so dva meseca dejansko izdelovali svoj lastni križ v obliki obloge, ki so jo na "pravi" strunjanski križ postavljali več kot 4ure. zgorela je obloga in ne križ. Gre za Goreči križ, ne pa za njegovo pogorišče in zoglenele ostanke. Ogenj pa ima veliko simbolično moč, ali ne? Če je to umetnost ali ne, ne bom razpredala, vem pa, da je bilo za varnost narave in morebitnih mimoidočih, poskrbljeno.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik maksimalna pravi:
Slučajno poznam Deana, in glih slučajno vem, kako se je zadeve lotil in kako je potekala. Fantje so dva meseca dejansko izdelovali svoj lastni križ v obliki obloge, ki so jo na "pravi" strunjanski križ postavljali več kot 4ure. zgorela je obloga in ne križ. Gre za Goreči križ, ne pa za njegovo pogorišče in zoglenele ostanke. Ogenj pa ima veliko simbolično moč, ali ne? Če je to umetnost ali ne, ne bom razpredala, vem pa, da je bilo za varnost narave in morebitnih mimoidočih, poskrbljeno.

v teh dveh mesecih je bilo efektivnega dela 20 ur, ostali čas so pa filozofirali in se ga zadevali, predvidevam kolikor poznam "umetnike"?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz imam prav malo razumevanja za tako umetnost, umetnik bi se lahko prav hitro čez tisto mini ograjco dol po klifu skotalil
evil.gif