Zopet zažgali strunjanski križ

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
467716-post_slo.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.191
1.974
113
Emona / Carnium
In, je kdo prijavil tega umetnika al' ste sam zašvical fu£?
Čeprav težko razumem, da je to spomenik. V spomin na kaj? Prikazovanje Marije?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ja, če se je komu prikazala marija in je zaradi tega boljši človek pa naj se mu jih prikaže še 10.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.156
1.252
113
42
Problem je da se teh spomenikov nebi smelo postavit. Ni problem v uničevanju le teh.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

Lahko bi vsaj kakšno cerkev zažgal...se do obnove vsaj v eni fari ne bi govorilo kretenizmov....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, to se pač ne dela na nekih obeležjih. Sicer je križ ustrezno zavaroval, ampak lahko bi si svojega kje postavil in se igral piromana.

Je pa povsem drugo vprašanje kaj križ tam sploh dela? Dovol je je teh zadev, ki kazijo Slovenijo, vedno ko je kje kakšna lepa razgledan točka, vrh hriba, je polno teh ideoloških predmetov.

Eni ga nosijo okoli vrata, drugi zažigajo, eni vsako nedeljo opazujejo na njem gimnastičarja.

Zadeva je že mimo, nič posebnega.

Če pa je model naredil škodo pa naj jo poravna.

Sem za to, da se te zadeve začnejo odstranjevati, podobno kot se je prepovedal titoizem.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.191
1.974
113
Emona / Carnium
Enim se prikazuje Marija, drugi pa v gorečem križu vidijo umetnost, tretji pa malikujejo koga (ali kaj) tretjega. Meni so takšne manifestacije (umetnosti, nadnaravnosti in idealov) popolnoma nepotrebne. Umetnik bo plačal globo (morda še kaj več) in to je to.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sem za to, da se te zadeve začnejo odstranjevati, podobno kot se je prepovedal titoizem.

467716-post_slo.gif

Za tiste, ki bodo dejali, da je to del naše zgodovine, pa lahko potem še srpe in kladiva postavimo, tudi to je del naše zgodovine.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ja dajmo zažgati vse kar nam ni všeč.

Ni samo to da mi ni všeč. Tle se gre za 2000 let laži, manipulacij, pobojev, genocida, kraj, bogatenja pod pretvezo, pedofilije, verskih vojn, zatiranja znanosti... in še in še....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz nisem noben vernik, ampak tole je pa čisto nesramno dejanje. Križ je tam že nevemodkdaj, je neka znana točka (saj se celo geografsko poimenuje po njem), in takih stvari se ne sežiga. Pika.

A naj sežgemo še vse ostalo v imenu umetnosti? Sploh bi jaz tako umetnost popolnoma prepovedal. V umetnosti ne sme biti nobenih ekscesov. Ne me jebat, kakšna umetnost, in take zmenete jaz še plačujem, banda Rupnikova!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Saj ni sežgal križ, ampak gorivo, ki je polil po njem. Križ pa je ostal.

Stvar pa res spada v kaki Žurnal...

Čez teden dni se noben tega ne bo več spominjal.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj ni sežgal križ, ampak gorivo, ki je polil po njem. Križ pa je ostal.
hysterical-1.gif

A lahko polijem tvoj avto z gorivom in ga zažgem? Gorivo namreč, saj avto ti bo ostal.
smirk-1.gif