Zonta, Dars in odpad

hermann

Guru
19. mar 2014
9.775
6.695
113
V bistvu ni nobenega smisla nastavljat skrite kamere. Prispevkov po medijih je bilo že ogromno.

Že leta vsi vejo kaj se dogaja, dokazov je miljon, vsi vejo za koga gre. Dars se jih je znebil kot "hišnega" šleperista, ampak spremenilo se ni nič. Očitno z razlogom ni interesa to porihtat.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.154
6.360
113
Kdo je zdaj tukaj bad guy? Enkrat se šinfa Zonto, na drugi strani Draganoviča.
Koliko razumem so vsi ena mala mafija. Drganovič na sumljiv način postane pogodbenik, Zonta pa pride iz zasede in neukim odpelje vozilo, čeprav za to ni pristojen. Imam prav?

In na koncu, kaj temu poreče zavarovalnica, če imaš sklenjeno asistenco?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in B81

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.436
7.142
113
pri taščici
Zakaj nisi počakal njihovo asistenco.
Zonta ima pa na vsakem drugem uvozu/pocivaliscu (vsaj Primorka) avto v standby..
Zdaj bi bilo samo se zanimivo dobiti podatek od kje mu podatki o okvarah.
Ker nekje verjetno ti podatki uhajajo...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.226
3.586
113
Marlbor
Koliko razumem so vsi ena mala mafija. Drganovič na sumljiv način postane pogodbenik, Zonta pa pride iz zasede in neukim odpelje vozilo, čeprav za to ni pristojen. Imam prav?

Oba imata enak sistem dela, čez Draganoviča je še več pritožb, da nateguje in nabija nenormalne stroške. Ta medijska predstava je le njun boj med njima, ki se grebeta za teren, način dela pa imata oba enak ... nategunski.

O tej Nini Zidar Klemenčič pa nima smisla razpravljati, če je polovica tega res, kako je prišla do izobrazbe, v politiko, je pač vse jasno ...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Apollo8

krko

Guru
5. sep 2010
2.814
1.500
113
Zanimivo bi bilo izvedeti koliko imata Žonta d.o.o. (Global avto d.o.o.) in Draganović d.o.o. odprtih in že zaključenih prekrškovnih/kazenskih zadev s strani organov (Policija, razni inšpektorati, ipd,...).
Lahko bi kakšen novinar podal zahtevo za informacijo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

B81

22. jul 2007
38.105
11.259
113
Mene bolj zanima koliko avtov pri PM se pokvari, da imajo toliko dela?
Ker to se bere ko da imajo v enem dnevu 100 odvozov...

Pbutec

20. jul 2007
15.226
3.586
113
Marlbor
Mene bolj zanima koliko avtov pri PM se pokvari, da imajo toliko dela?
Ker to se bere ko da imajo v enem dnevu 100 odvozov...
Sploh ne rabiš 100 odvozov dnevno, če za vsakega računaš par jurjev. Sicer pa v primeru kakšne prometne nesreče, prevržen tovornjak ali pa s polomljenim kolesom, je avtocesta zaprta ponavadi pol dneva, stroški reševanja in odvoza tudi čez 50.000eur, je pa res da tudi ta rabljen tovornjak za reševanje stane več kot milijon eurov, novi pa par milijonov, tako da cene morajo biti astronomske, drugače tudi ni računice.

Pbutec

20. jul 2007
15.226
3.586
113
Marlbor
Pa letos imajo verjetno spet malo krizo, ker ni snega, pa se spet malo ravsajo med sabo ti avtovlekarji. Ko bo pa sneg padel, bodo pa na DARS-u spet par centimetrov dvignili pluge, da bo veselica na cesti. Vlekarji pa bodo v enem dnevu notri dobili ves letni manjko profita.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.498
7.678
113

Oba.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.342
11.368
113
Sploh ne rabiš 100 odvozov dnevno, če za vsakega računaš par jurjev. Sicer pa v primeru kakšne prometne nesreče, prevržen tovornjak ali pa s polomljenim kolesom, je avtocesta zaprta ponavadi pol dneva, stroški reševanja in odvoza tudi čez 50.000eur, je pa res da tudi ta rabljen tovornjak za reševanje stane več kot milijon eurov, novi pa par milijonov, tako da cene morajo biti astronomske, drugače tudi ni računice.
da niso rabljeni slučajno 4 mio, pa novi 10mio ali

ne serji..tipi so cigani in bleferji. Ti pa naivn da vse verjameš.

• Všeč mi je
Reactions: Robert