Strinjam se, da je nočno delo slabo in poznam ljudi, ki so oddelali veliko nočnih in so slabšega zdravja kot njihovi vrstniki.Ne jaz sem bil (nakljucno ne zaradi znanja) na par sestankih zaradi asfalta ki je tresel. Pa nikoli ni bil kriv tisti na valjarju ampak napacna vgradnja kot taka. Od pretankih plasti, slabe podlage itd. Tudi masa je bila ze napacno pripravljena. Zakaj? Ker sem po spletu okoliscin vsako nedeljsko kosilo ob prvem cloveku asfalta na pokojnem SCT. In sem sel par knjig o asfaltu prebrat zato da so mi debate in zgodbe zanimive. In In ko govoris o mojih neumnostih - ti si zacel z valjarji in da ne rabis delavcev na lopati.
Ampak ce das asfalt povsem stran iz enacbe - nocno delo je za delavca slabo. Nima veze kaj on ob 5 zjutraj dela. Jaz sem se zaradi tega oglasil ne zarad asfalta. V nekaj letih se bodo valjarji sami vozili, delavca sploh rabil ne bos gor.
Ko se vozim čez eno gradbišče na avtocesti, mi je jasno, da ima vsak stroj samo enega strojnika. Ko gre tisti domov, stroj počiva. En odsek dela kot podizvajalec en lokalni gradbinec, ki ob 30-ih zaposlenih dvomim, da ima za vsak stroj po dva ali tri strojnike, da bi lahko spravil skupaj vsaj dve stalni izmeni. Sicer je to problem tistega, ki je razpis dobil in tistega, ki je pogoje za razpis pisal in naredil terminski načrt.