ZOBOZDRAVNIK v CElju ve kdo za kakega?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
če imaš aspirin doma jih pojeje en 8 to je tudi max. Mene je tudi zob je*al po odstranitvi živca pa sem se najedel aspirina pa se je boličina zmanjšala za kakšnih 80%.
Pa kadar me glava boli vzamem dva naenkrat pa me po eni uri en boli nič več.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Dj ti pokliči v zdravstveni dom pa vprašaj kje je dežurni zobozdravnik, če ga ni, imaš pa v LJ na metelkovi (eno križišæe pred ali za kliničnim).

PA NE JEJ ASPIRINA ASPIRINA NESMEŠ JESTI KER REDČI KRI !!! Ker če ti bo kaj delal in boš krvavel boš krvavel dolgo časa
smile-1.gif

Trust ti pa ne dajaj takih neumnih nasvetov
tongue-1.gif

LP

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Očitno je v celi Sloveniji samo v Ljubljani dežurni zobar, Sramota nevem, če bom zdržal namreč natič mi se je ven odlimal danes sem opazil ko je zob zlezel ven in sem zatem začutil tudi bolečino, ki se stopnjuje.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Dj ti pokliči v zdravstveni dom pa vprašaj kje je dežurni zobozdravnik, če ga ni, imaš pa v LJ na metelkovi (eno križišæe pred ali za kliničnim).

PA NE JEJ ASPIRINA ASPIRINA NESMEŠ JESTI KER REDČI KRI !!! Ker če ti bo kaj delal in boš krvavel boš krvavel dolgo časa
smile-1.gif

Trust ti pa ne dajaj takih neumnih nasvetov
tongue-1.gif

LP

maš prov

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Očitno je v celi Sloveniji samo v Ljubljani dežurni zobar, Sramota nevem, če bom zdržal namreč natič mi se je ven odlimal danes sem opazil ko je zob zlezel ven in sem zatem začutil tudi bolečino, ki se stopnjuje.

3/4 ure pa boš v Ljubljani

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Očitno je v celi Sloveniji samo v Ljubljani dežurni zobar, Sramota ...
Pošlji mail ministru Miklavčiču, ali pa na ZZZS.
Se boš lahko vsaj malo smejal, ko boš odgovor bral.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
smile-1.gif

to je zastarela doktrina, tudi če vzameš aspirin nebo nič bistvenega narobe, vprašanje je le, kolk ti bo pomagalo proti bolečinam v primerjavi s kakim ketonalom

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Anti agregacijsko deuje aspirin (ASK) v dozi do 300 mg. Vse kar je 500mg in vec nima vpliva.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
smile-1.gif

to je zastarela doktrina, tudi če vzameš aspirin nebo nič bistvenega narobe, vprašanje je le, kolk ti bo pomagalo proti bolečinam v primerjavi s kakim ketonalom

Saj to je fora kdo pa vzame samo enega pri hudih bolečinah? PA itak je brezveze to jemat ker imaš velik "boljših" tablet za take primere.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:

Nevem a je treba stokrat eno in isto pisat ??? POJDI K DEŽURNEMU KO ZAČNE BOLETI !!!

Nevem kako ste to navajeni da bi vsi hodili ponoči k zobarju ? Pa tudi če je zobar samo v LJ saj je slovenija majhna, a za ene nogavice kupt pa ni težko it v LJ ?
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Anti agregacijsko deuje aspirin (ASK) v dozi do 300 mg. Vse kar je 500mg in vec nima vpliva.

ne da nima vpliva, nima bistveno večjega vpliva