Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Nisem paranoik, samo pazim pa tam kjer lahko...
Ravno v tem "kjer lahko" je catch in potem je zgoraj napisano definicija paranoje.
Matix je po mojem hotel samo poudariti, da so veliko bolj škodljive stvari kot je ena navadna zobna pasta. Paziš, da dnevno ne zaužiješ več kot 1,5g soli (visok pritisk)? Kako pogosto doma zračiš kletne prostore (radon)? Kako pogosto angine zdraviš z antibiotikom (bolezni srčnih zaklopk)?
Samo primer parih faktorjev, ki so v smislu statistične koristnosti za zdravje par velikostnih razredov nad debato o tem, ali je boljša zobna pasta za 2 EUR ali za 10 EUR.
Pazim, da ne jem junk fooda, ne solim prekomerno, če se da raje nič, gibam se v mejah, ki mi jih čas dopušča, povsod kjer lahko izberem manj škodljivo alternativo jo tudi izberem... Če sem zaradi tega paranoik potem nas je pa kar že nekaj takih...
Antibiotikov in zdravil takih in drugačnih se izogibam v širokem loku, dohtarjev tudi (trkam).
In ja, če je razlika v naravni zobni pasti in sintetični 2 eur, potem raje kupim naravno!
Ti dajem pa prav glede uporabe antibiotik/angina/srčne zaklopke...bi lahko to v medijih večkrat poudarli ne pa da samo tolčejo po njih!
Kar se radona tiče sem pa vesela, da ne uživam v jamarstvu in ne delam v Postonjski jami!