Zobna pasta - kaj uporablja Alter?

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Curaprox imajo preverjeno v muellerju in dm-u, verjetno pa tudi še kje drugje
smile-1.gif

lp

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
v dm-u je bila še prejšni teden akcija 3 za ceno dveh...nisem pa sigurna ali je to veljalo samo za ultra soft ali tudi za super soft

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
V Postojni
smile-1.gif

@VAG: zadnjo sem kupila v lekarni (ker mi je najbljizje), drugace pa jo imas tudi v vecjih drogerijah

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Mi mamo trenutno doma Sensodyne, dve različne Vademecum in Paradontax. Uporabljamo pa vsepovprek. Cela zobnopastarska orgija
tongue-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ja, dons je tok izbire zobnih past, da rabm včasih tud 10 minut, da si jih ogledam. Ponavadi gledam akcije in v večini uporabljam Colgate.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
lol vi niste normalni
smile-1.gif

Jaz vzamem nekaj poceni za 2e pa da ne izgleda kot kakšne sranje, pa je.. meni je vse isto.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
V DM imajo Himalayo, samo je v treh različni okusih. Pakiranje brez škatle, samo tuba 75ml. Ne vem če je isti proizvajalec, nisem tako podrobno gledal. Pa cena mislim, da je čez 5 EUR.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Pasta gre direktno-oralno v ustno votlino
grims-1.gif
! Od tam pa kar ne izpluneš naprej v prebavni trakt...

Če obstajajo dokazi do so našli snovi iz krem in dušgelov v sluznici, potu, materinem mleku...potem, raje ne tvegam in si zob ne perem z plastiko! To je simple as that-ne višja matematika in kompliciranje!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Nisem paranoik, samo pazim pa tam kjer lahko...
smile-1.gif

Ravno v tem "kjer lahko" je catch in potem je zgoraj napisano definicija paranoje.
smirk-1.gif

Matix je po mojem hotel samo poudariti, da so veliko bolj škodljive stvari kot je ena navadna zobna pasta. Paziš, da dnevno ne zaužiješ več kot 1,5g soli (visok pritisk)? Kako pogosto doma zračiš kletne prostore (radon)? Kako pogosto angine zdraviš z antibiotikom (bolezni srčnih zaklopk)?

Samo primer parih faktorjev, ki so v smislu statistične koristnosti za zdravje par velikostnih razredov nad debato o tem, ali je boljša zobna pasta za 2 EUR ali za 10 EUR.