Zmešan voznik (spet)

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ma tud če greš manj kot 130 ne boš kazni dobil, samo eni se vozjo po levem ko je desni prazen...

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
523
108
43
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ma tud če greš manj kot 130 ne boš kazni dobil, samo eni se vozjo po levem ko je desni prazen...

Ah, zato skačeta Numy in Steve v oblake. No, priznam, takšna neumnost mi sploh ni prišla na pamet.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
vidiš, točno zaradi takih bedakov kot si sam, je na slo avtocestah kot je. moja hitros je 130, boli me qurac, enako meni 10 vozil za tabo in imamo nabit levi pas, desni pa fraj
bonk.gif
enkrat sem že napisal, šolanje slovenskega voznika bi moralo obsegat 1000km obvezne vožnje po italjanskih in avstrijskih avtocestah, potem se tudi nebi pojavljali po forumih tako debilni odgovori, kot je tvoj

Kaj tebi ni jasno, bebo? Kaj se repenčiš?
smirk-1.gif

Prvič, prvi odgovor je bil sarkastično napisan zaradi coolpowerjeve pristranskosti,
drugič, kako kruzam po ac je moja stvar,
tretjič, ne skrbi glede moje vožnje po ac, raje se boj koga drugega.

Aja, še nekaj bi tu dodal ...
Če meni avto par sekund počasneje potegne do 200, še ne pomeni, da bom med počasnimi. Tudi jaz ne blendam nekemu cliotu, ki počasneje prehiteva.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Žal tvoje kruzanje AC ni samo tvoja stvar, ker tam pač nisi edini, kot si jasno navedel.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Na AC imamo dvoje problematičnih voznikov: tisti, ki zasedajo prehitevalni pas kljub temu, da je vozni prazen in tiste, ki mislijo, da se jim bo pod kolesa tovornjaka omaknilo vse živo, ker bi radi v gužvi vozili 200. Sam večinoma vozim med 120 in 150 in se umaknem takoj, ko je primerna luknja na desni. 6 m prostora med dvema kaminonoma ni primerna luknja
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Žal tvoje kruzanje AC ni samo tvoja stvar, ker tam pač nisi edini, kot si jasno navedel.

Že, samo to kruzanje ne more biti predmet komentiranja nekih forumašev, ki nimajo pojma, kako jaz peljem.

Verjemi, da bi se prej zgodilo, da jaz prehitim tebe na ac, kot pa ti mene.
smirk-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

ti pa morš bit vrhunski šofer, da ti tako pogosto kažejo sredince, meni ga še ni kdo, pa jaz ga tudi še nisem nikomur v recimo 400000km

Mah neeee, vrjetn si v naglici prebral mojo objavo, sm zelo slab voznik imam 3 mesece vozniško in težim vsem po vrsti!

Dej nam zaupi svoj recept k si tok uspešen in nimaš nobenih problemov, res prov ponosn sm da se lahko dopisujem z tako imenitnim voznikom, v Čast mi je
cry12bpy.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zgleda da je kloško prešprical tudi cpp, ker 130 je tvoja potovalna hitrost na VOZNEM pasu, levi pa je PREHITEVALNI, na katerem se ne potuje lepo lagano, ampak prehiteva. ko s prehitevanjem končaš, se lepo spokaš na voznega. bo šlo naslednjič?

Očitno sem šprical CPP...torej, maksimalna dovoljena hitrost na AC pri nas je 130kmh. Če prehitevaš greš lahko več....Se pravi, na voznem pasu je max 130...na prehitevalnem pa?? ....
sprasujem se.gif

prosim za odgovor!

McBobo

Zelenc'
20. dec 2009
21
0
1
Gorenjska
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Na AC imamo dvoje problematičnih voznikov: tisti, ki zasedajo prehitevalni pas kljub temu, da je vozni prazen in tiste, ki mislijo, da se jim bo pod kolesa tovornjaka omaknilo vse živo, ker bi radi v gužvi vozili 200. Sam večinoma vozim med 120 in 150 in se umaknem takoj, ko je primerna luknja na desni. 6 m prostora med dvema kaminonoma ni primerna luknja
wink-1.gif

Jaz se pa umika samo še, če je desni pas prost in da na njem ni nobenega vozila dogledne razdalje, drugače vozim 130km/h po levem pasu naprej in se ne pustim motiti raznim debi***, ki mi dihajo za ritjo. Ker sem v življenju naredil samo enkrat napako te vrste, da sem vozil za kombijem po levi strani in ker mi je dihal nek stroj za ritjo, sem se umaknil pri 160km/h na desno. Ker pa čez kombi nisem videl , kaj je na desnem pasu, sem doživel šok; tovornjak je vozil 80km/h in še danes mi ni jasno, kako mi je uspelo na tako kratki razdalji zmanjšati iz 160 na 80. Pač mlad in naiven. Da mi danes nekdo blenda in diha za ritjo, bo doživel ravno nasproten učinek od njegovega želenega.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Če bi imel za 160km/h primerno varnostno razdaljo za kombijem, bi tudi kamion opazil.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sem jih bral, ma ti še vedno ne zaupam
grin1.gif

Imam pa občutek, da z veseljem pelješ 130. Veselje je toliko večje, če pride kdo za tabo iz 160km/h. Sam se vozim okrog 110 po voznem in ko prehitevam mislim na druge udeležence. Lahko bi komot peljal naprej 110. Je res? V prekršku nisem, imam pa en kup živčnih ljudi za sabo. Ampak, če se mi kdo približuje, zakaj bi ga oviral. Stisnem rahlo na gas, da prehitim kar prehitevam, se spokam nazaj na vozni pas in spet kampiram svojih 110. Ne rabiš sedaj pisat da se že voziš 130, ker če boš prehiteval s 150 ti ne bo krona padla z glave. Ja vem, tudi tistemu ne bo, če bo malo počakal. Pa smo v začaranem krogu a. Verjamem, da sem falil in ti tako ne delaš, zato se ti že v naprej opravičujem.
wink-1.gif

Ena in edina stvar je sodelovanje v prometu in ne bi bilo nobenega blendanja. Samo enmu se dvigne, če se mu eden ne umakne, enemu bi pa krona padla iz glave, če bi iz kruzanja 130 prišel v norenje s 150 in bo naprej kampiral 130 na prehitevalnem in si mislil svoje. Ne vem zakaj meni ni še nobende blendal pa ravno tako prehitevam kamione in avtobuse. Mogoče zato, ker ne skočim na prehitevalnega, ko je avto za mano 50m. Kakorkoli, začaran krog. Jaz nimam problema, jih mam pa drugje povsod.
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zgleda da je kloško prešprical tudi cpp, ker 130 je tvoja potovalna hitrost na VOZNEM pasu, levi pa je PREHITEVALNI, na katerem se ne potuje lepo lagano, ampak prehiteva. ko s prehitevanjem končaš, se lepo spokaš na voznega. bo šlo naslednjič?

Očitno sem šprical CPP...torej, maksimalna dovoljena hitrost na AC pri nas je 130kmh. Če prehitevaš greš lahko več....Se pravi, na voznem pasu je max 130...na prehitevalnem pa?? ....
sprasujem se.gif

prosim za odgovor!

poanta je v besedni zvezi "potovalna hitrost". lepo lagano se potuje na voznem pasu, desni je za prehitevanje in zato ga tudi imenujemo prehitevalni. kloško, tanovo registrirani in 1/2 ostalih debilov na ac pa lepo lagano kruza po prehitevalnem, ker so prešpricali cpp. tako vozijo po levem 130, desni fraj, zadaj kolona, oni ne yebejo 5%, saj vendarle vozijo po zakonu!?

vidiš samo je pa zanimivo da v očeh teh bedakov, so debili tisti ki jim zadaj dihajo za rit, ne pa oni sami, ki so v prekršku
stupid-1.gif
tanovo registrirani, ti pa če imaš travme zaradi tega ker ne poznaš varnostne razdalje in si se skoraj skenslal, rajši ostani doma in vozi pecikl, kot pa da zaradi tvoje nesposobnosti zdaj delaš kolone na ac in razglašaš druge za bedake, ko pa si sam

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
523
108
43
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Sem jih bral, ma ti še vedno ne zaupam
grin1.gif

Imam pa občutek, da z veseljem pelješ 130. Veselje je toliko večje, če pride kdo za tabo iz 160km/h. Sam se vozim okrog 110 po voznem in ko prehitevam mislim na druge udeležence. Lahko bi komot peljal naprej 110. Je res? V prekršku nisem, imam pa en kup živčnih ljudi za sabo. Ampak, če se mi kdo približuje, zakaj bi ga oviral. Stisnem rahlo na gas, da prehitim kar prehitevam, se spokam nazaj na vozni pas in spet kampiram svojih 110. Ne rabiš sedaj pisat da se že voziš 130, ker če boš prehiteval s 150 ti ne bo krona padla z glave. Ja vem, tudi tistemu ne bo, če bo malo počakal. Pa smo v začaranem krogu a. Verjamem, da sem falil in ti tako ne delaš, zato se ti že v naprej opravičujem.
wink-1.gif

Ena in edina stvar je sodelovanje v prometu in ne bi bilo nobenega blendanja. Samo enmu se dvigne, če se mu eden ne umakne, enemu bi pa krona padla iz glave, če bi iz kruzanja 130 prišel v norenje s 150 in bo naprej kampiral 130 na prehitevalnem in si mislil svoje. Ne vem zakaj meni ni še nobende blendal pa ravno tako prehitevam kamione in avtobuse. Mogoče zato, ker ne skočim na prehitevalnega, ko je avto za mano 50m. Kakorkoli, začaran krog. Jaz nimam problema, jih mam pa drugje povsod.
grin1.gif

Brez skrbi, predpisi mi niso španska vas. Nimam nikoli težav, ker tudi jaz vozim z glavo. Podobno kot ti. Hotel sem samo izpostaviti dejstvo, da prehitevanje pri 130 na avtocesti ni prekršek, prehitevanje pri 150 pa je. Tehnično gledano. In ne pravim, da prehitevam vedno samo s 130. Kruzanje na prehitevalnem pasu, ko je vozni prazen, je pa čista neumnost oz. prepotentnost.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Omejitev je 130 na obeh pasih.....razlika je ta ,da se po voznem vozi in po prehitevalnem se pa prehiteva in na prehitevalnem se ne dela kolone......če pa hoče nekdo kršit prometne predpise se mu pa umakneš in ga pustiš naprej in se ne igraš nekega šerifa.

Me zanima ,če tudi na navadni cesti, ko dohitiš enega ki kruza s 60 namesto z 90 rineš v rit ,da mu pomagaš it hitreje ,ker je tak prepis?

Aja..pa to leti na nekoga drugega....ne nate.....................al kako že ksz

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

sprasujem se.gif

prosim za odgovor!

poanta je v besedni zvezi "potovalna hitrost". lepo lagano se potuje na voznem pasu, desni je za prehitevanje in zato ga tudi imenujemo prehitevalni. kloško, tanovo registrirani in 1/2 ostalih debilov na ac pa lepo lagano kruza po prehitevalnem, ker so prešpricali cpp. tako vozijo po levem 130, desni fraj, zadaj kolona, oni ne yebejo 5%, saj vendarle vozijo po zakonu!?

vidiš samo je pa zanimivo da v očeh teh bedakov, so debili tisti ki jim zadaj dihajo za rit, ne pa oni sami, ki so v prekršku
stupid-1.gif
tanovo registrirani, ti pa če imaš travme zaradi tega ker ne poznaš varnostne razdalje in si se skoraj skenslal, rajši ostani doma in vozi pecikl, kot pa da zaradi tvoje nesposobnosti zdaj delaš kolone na ac in razglašaš druge za bedake, ko pa si sam

Še vedno nisi odgovoril na moje preprosto vprašanje....
sprasujem se.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tipična slovenija, vsak zagrabi predpis ki mu je všeč in se ga oklepa kot medvedka. Drugi predpisi, kot da jih ni.

Man_hugging_teddy_bear.jpg

Grow up kids !