Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ma tud če greš manj kot 130 ne boš kazni dobil, samo eni se vozjo po levem ko je desni prazen...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
vidiš, točno zaradi takih bedakov kot si sam, je na slo avtocestah kot je. moja hitros je 130, boli me qurac, enako meni 10 vozil za tabo in imamo nabit levi pas, desni pa frajenkrat sem že napisal, šolanje slovenskega voznika bi moralo obsegat 1000km obvezne vožnje po italjanskih in avstrijskih avtocestah, potem se tudi nebi pojavljali po forumih tako debilni odgovori, kot je tvoj
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Žal tvoje kruzanje AC ni samo tvoja stvar, ker tam pač nisi edini, kot si jasno navedel.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ti pa morš bit vrhunski šofer, da ti tako pogosto kažejo sredince, meni ga še ni kdo, pa jaz ga tudi še nisem nikomur v recimo 400000km
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zgleda da je kloško prešprical tudi cpp, ker 130 je tvoja potovalna hitrost na VOZNEM pasu, levi pa je PREHITEVALNI, na katerem se ne potuje lepo lagano, ampak prehiteva. ko s prehitevanjem končaš, se lepo spokaš na voznega. bo šlo naslednjič?
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Na AC imamo dvoje problematičnih voznikov: tisti, ki zasedajo prehitevalni pas kljub temu, da je vozni prazen in tiste, ki mislijo, da se jim bo pod kolesa tovornjaka omaknilo vse živo, ker bi radi v gužvi vozili 200. Sam večinoma vozim med 120 in 150 in se umaknem takoj, ko je primerna luknja na desni. 6 m prostora med dvema kaminonoma ni primerna luknja
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Nič se ne jezim, brez skrbi. Zelo pa dvomim, da tvoja izjava drži. Prosim za vir.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Nič se ne jezim, brez skrbi. Zelo pa dvomim, da tvoja izjava drži. Prosim za vir.
To si se pohecal? Srčno upam.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zgleda da je kloško prešprical tudi cpp, ker 130 je tvoja potovalna hitrost na VOZNEM pasu, levi pa je PREHITEVALNI, na katerem se ne potuje lepo lagano, ampak prehiteva. ko s prehitevanjem končaš, se lepo spokaš na voznega. bo šlo naslednjič?
Očitno sem šprical CPP...torej, maksimalna dovoljena hitrost na AC pri nas je 130kmh. Če prehitevaš greš lahko več....Se pravi, na voznem pasu je max 130...na prehitevalnem pa?? ....
prosim za odgovor!
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Sem jih bral, ma ti še vedno ne zaupam
Imam pa občutek, da z veseljem pelješ 130. Veselje je toliko večje, če pride kdo za tabo iz 160km/h. Sam se vozim okrog 110 po voznem in ko prehitevam mislim na druge udeležence. Lahko bi komot peljal naprej 110. Je res? V prekršku nisem, imam pa en kup živčnih ljudi za sabo. Ampak, če se mi kdo približuje, zakaj bi ga oviral. Stisnem rahlo na gas, da prehitim kar prehitevam, se spokam nazaj na vozni pas in spet kampiram svojih 110. Ne rabiš sedaj pisat da se že voziš 130, ker če boš prehiteval s 150 ti ne bo krona padla z glave. Ja vem, tudi tistemu ne bo, če bo malo počakal. Pa smo v začaranem krogu a. Verjamem, da sem falil in ti tako ne delaš, zato se ti že v naprej opravičujem.
Ena in edina stvar je sodelovanje v prometu in ne bi bilo nobenega blendanja. Samo enmu se dvigne, če se mu eden ne umakne, enemu bi pa krona padla iz glave, če bi iz kruzanja 130 prišel v norenje s 150 in bo naprej kampiral 130 na prehitevalnem in si mislil svoje. Ne vem zakaj meni ni še nobende blendal pa ravno tako prehitevam kamione in avtobuse. Mogoče zato, ker ne skočim na prehitevalnega, ko je avto za mano 50m. Kakorkoli, začaran krog. Jaz nimam problema, jih mam pa drugje povsod.
Saj pravim, mlad pa naivenCitat:
Uporabnik flip pravi:
Če bi imel za 160km/h primerno varnostno razdaljo za kombijem, bi tudi kamion opazil.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Očitno sem šprical CPP...torej, maksimalna dovoljena hitrost na AC pri nas je 130kmh. Če prehitevaš greš lahko več....Se pravi, na voznem pasu je max 130...na prehitevalnem pa?? ....
prosim za odgovor!
poanta je v besedni zvezi "potovalna hitrost". lepo lagano se potuje na voznem pasu, desni je za prehitevanje in zato ga tudi imenujemo prehitevalni. kloško, tanovo registrirani in 1/2 ostalih debilov na ac pa lepo lagano kruza po prehitevalnem, ker so prešpricali cpp. tako vozijo po levem 130, desni fraj, zadaj kolona, oni ne yebejo 5%, saj vendarle vozijo po zakonu!?
vidiš samo je pa zanimivo da v očeh teh bedakov, so debili tisti ki jim zadaj dihajo za rit, ne pa oni sami, ki so v prekrškutanovo registrirani, ti pa če imaš travme zaradi tega ker ne poznaš varnostne razdalje in si se skoraj skenslal, rajši ostani doma in vozi pecikl, kot pa da zaradi tvoje nesposobnosti zdaj delaš kolone na ac in razglašaš druge za bedake, ko pa si sam