Zmešan voznik (spet)

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Mene pa sredinci pogrejejo u ibr...
jezen.gif

Dva modela v kamiončku slovaških reg. sta ostala skor brez zob v čet. pa en brihtnež učer v Glofu V KR reg...

Ne vem kako so eni tok pogumni da kažejo sredinca k pa potrkam na steklo se zaklepajo pa grabijo gsm
17758-icon_confused.gif

(mogoče zato k nardim temo nad avtom)
smirk-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
jezen.gif

Dva modela v kamiončku slovaških reg. sta ostala skor brez zob v čet. pa en brihtnež učer v Glofu V KR reg...

Ne vem kako so eni tok pogumni da kažejo sredinca k pa potrkam na steklo se zaklepajo pa grabijo gsm
17758-icon_confused.gif

smirk-1.gif

Zakaj ti pa kažejo sredinca ? A si ti mal zdraviš komplekse na cesti ?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ufff, jaz pa ravno opažam, kakšni debili so vozniki BMW-jev.

Včeraj mi je priletel en s trojko coupe direkt v škarje, je bilo treba kar fino bremzat. Potem na AC je že stalnica, da ti pride za rit kakšna X5 ali X6 in blenda do onemoglosti.

Ne vem no, za moje pojme so nekako najbolj kritični tisti v 3jkah. Nimajo za prestiž, imajo pa za izživljanje svojih frustracij.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
jezen.gif

17758-icon_confused.gif

smirk-1.gif

ti pa morš bit vrhunski šofer, da ti tako pogosto kažejo sredince, meni ga še ni kdo, pa jaz ga tudi še nisem nikomur v recimo 400000km

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ufff, jaz pa ravno opažam, kakšni debili so vozniki BMW-jev.

Včeraj mi je priletel en s trojko coupe direkt v škarje, je bilo treba kar fino bremzat. Potem na AC je že stalnica, da ti pride za rit kakšna X5 ali X6 in blenda do onemoglosti.

Ne vem no, za moje pojme so nekako najbolj kritični tisti v 3jkah. Nimajo za prestiž, imajo pa za izživljanje svojih frustracij.

Kaj če bi se ti spokal na ustrezni pas za počasnejše raje ?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
vidiš, točno zaradi takih bedakov kot si sam, je na slo avtocestah kot je. moja hitros je 130, boli me qurac, enako meni 10 vozil za tabo in imamo nabit levi pas, desni pa fraj
bonk.gif
enkrat sem že napisal, šolanje slovenskega voznika bi moralo obsegat 1000km obvezne vožnje po italjanskih in avstrijskih avtocestah, potem se tudi nebi pojavljali po forumih tako debilni odgovori, kot je tvoj

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Saj vem-ampak to leti na prejšnega,ki je napisal,da bi morali slovenski vozniki imeti1000 km učenja vožnje-pa saj ne bo več dolgo imel izpita ,če bo divjal...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Verjetno je mislil, da lahko.....Ok če razmere dopuščajo grem do 140, več pa itaq ne vidim potrebe. Delam prekratke relacije, da bi prihranil karkoli.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ni treba, moja potovalna hitrost je 130 km/h.

Je treba, hitreje vozečim se moraš umakniti.

Velikokrat tudi naletim na ljudi, ki mislijo da vozijo 130, ker jim tako laže števec. V bistvu vozijo 120. Navigacija kaže to natančno, števec pač ne.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
zgleda da je kloško prešprical tudi cpp, ker 130 je tvoja potovalna hitrost na VOZNEM pasu, levi pa je PREHITEVALNI, na katerem se ne potuje lepo lagano, ampak prehiteva. ko s prehitevanjem končaš, se lepo spokaš na voznega. bo šlo naslednjič?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ne piše in se tudi ne, ampak če ga ti kruzaš 130 po levem, za tabo pa kolona, boš fasal kazen. ampak ne se jezit, tako kot ti in kloško, tega ne ve tudi vsaj 3/4 slovenije

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
523
108
43
Nič se ne jezim, brez skrbi. Zelo pa dvomim, da tvoja izjava drži. Prosim za vir.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Poguglaj prehitevalni pas na AC, za božjo voljo, folk tle pametuje, pa je očitno avtošolo prešprical.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pa ne me yebat no pa kaj ste res vsi dobili rešene pole cpp
confused-1.gif
pol pa se jaz čudim odkod tako stanje na naših cestah

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
523
108
43
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Poguglaj prehitevalni pas na AC, za božjo voljo, folk tle pametuje, pa je očitno avtošolo prešprical.

Ne razburjaj se. Če prehitevam kolono tovornjakov pri 130 in so za mano vozila, ki bi rada vozila hitreje, se pravi delala prekršek, bodo kazen napisali meni? Ja, seveda.
bonk.gif
Drugače bi bilo, če bi bil vozni pas prazen.