zlatko in prijatelji - mar...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
...pejte delat v tovarne (čeprav verjetno tudi neb blo haska)

ker tole "repanje" in potem vreščenje nekoga, ne vodi nikamor..

zanima me profil človeka ki mu je dotična glasba všeč. Hvala.

Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kdo je Zlatko?

gold-sounds.jpg

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
dobra
smile-1.gif

drugače pa zlatko, ki hoče več od lajfa... ne vem če mu bo ratalo :S

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Zlatko je našmu gazdatu (funf jare) kul: Zlatko na kratko...pa kera še...sobota zvečer jst šou bi na per...to znamo...pa še kšno rajtam...

Drgač pa je slovenski rap največje sranje tam, kjer tipi rapajo o nekih hudih scenah, ki so jih videli na MTV Raps!

Ali En je zadnji car na tej sceni.

Kaj's pa ti prčakvou?
grin1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ali en je bil prvi slo reper, sam kasneje pa se mu je malo speglalo z Red’A’Red.. Levo sceno še mam zdaj doma original in sn ponosn na to :p Rep nemore bit več to kar je bil, ker pol bi mogli v 90a nazaj it :$$

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Vsm se bom zameru ampak resnica boli na domači glasbeni sceni prov vse smrdi.

Ali en je malo preveč eksperimentirati začel. Pa ne mislim z muziko
evil.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ziher ga je ženska v vero spravla, zato pa je hodo po indiji okoli pa si pol dalaj eegol spremeno ime

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Mamile in out of this world experiences. Mislim, da se je enkrat za ne vem koliko časa zaprl nekam in testiral različne opojne substance.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Meni je komad čisto ok. Pa glede na št. ogledov na youtube in dejstvo da je komad postal popevka tedna, je očitno še komu všeč...

Smo pa pač Slovenci narod jamranja in pritoževanja in je veliko lažje nekoga skurcat in pokritiyirat kot pohvalit.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, res je, da je domicelj neki hotu bit kao začetnik slo rapa, ampak jaz še vedno pravim, da je bil prvi roman abram, ki ga tale govornik očitno sploh ne pozna?
confused-1.gif
je pa res, da je rapal v angleščini...

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, res je, da je domicelj neki hotu bit kao začetnik slo rapa, ampak jaz še vedno pravim, da je bil prvi roman abram, ki ga tale govornik očitno sploh ne pozna?
confused-1.gif
je pa res, da je rapal v angleščini...

Domicelj naj bi bil prvi pri nas, ki je uporabil rap, kot način izražanja v svojem komadu. To je bil bolj experiment.

No tale govornik je Jizah, eden izmed najboljiših poznavalecev rap scene pri nas, tako da bi, pa mi ne zamerit, bolj verjel njemu kot tebi.

In tudi na to temo sem prebral kar nekaj zadev in se ne spomnim ravno, da bi se kje kakšen Roman iz Krškega omenjal. Sem mislil linkat en super članek iz študenta na to temo vendar so ga zgleda po prenovi strani izbrisali.
confused-1.gif