Ne bo nič s tem ali pač? Res me zanima od kje je potegnjena ta trditev.
Ne bom tratil časa. To je isto kot bi vprašal dokaži mi 1+1. Nauči se brat.
Ne bo nič s tem ali pač? Res me zanima od kje je potegnjena ta trditev.
Ja, ker je res težko primerjat ene par cifer npr. prodajo knjig, youtube oglede, obisk na tourih ipd...
Nemejebat sej tolk zarit je treba bit, da je 1 lohk tud 8, spoli ne obstajajo in so socjalni konstrukt ipd.
Ne bom tratil časa. To je isto kot bi vprašal dokaži mi 1+1. Nauči se brat.
Vir:O Jordanu Petersonu, kontroverznem kanadskemu psihologu, je bilo prelitega že preveč črnila, za čuda pa zgolj od skupine, ki Petersonu podeljuje strokovno avtoriteto, ni slišati ne bu ne mu, kaj šele bolj artikulirane opredelitve do njegovih stališč. Zakaj psihologi molčijo? Kaj pomeni za stroko, da je njen najbolj (zlo)slaven predstavnik pridigar sodobne konservativne misli? In kaj pove o stroki to, da njene ugotovitve tako prikladno služijo ideji, da so družbene nepravičnosti v resnici pravične?
O tem sem povprašala Petersonovega kolega, priznanega ameriškega profesorja Jamesa Kaufmana. »Kdo si pa upa?« je odvrnil. »Kdor bi ga kritiziral, bi bil sam deležen rafala internetnih trolov, ki častijo Petersona. Ni vredno.« Kaj pa Univerza v Torontu, kjer Peterson predava? »Seveda so v veliki zagati, kakšna sramota… Če bi ga odpustili, pa bi zgolj potrdili njegovo mnenje o politično korektni, levičarsko pristranski univerzi in še podžgali pravičniški boj njegovih privržencev.«
Je bil kak primer posnet od Petersona, ko ni hotel uporabit zaimkov?Kar je normalno. Si ti baba al neka ničla? Za mene si in boš Romzi moškega spola.
Je bil kak primer posnet od Petersona, ko ni hotel uporabit zaimkov?