A klepceva pa je tu levicarska kolateralna skoda?Zdaj pa napiši kako diskutirajo 1238888klepčevadeniskamela?
Če se to počisti bo stvar celo imela smisel.
A klepceva pa je tu levicarska kolateralna skoda?Zdaj pa napiši kako diskutirajo 1238888klepčevadeniskamela?
Če se to počisti bo stvar celo imela smisel.
Sicer se "zelo priznan" ne šteje po izdanih knjigah, vendar vseeno primerjati 2 knjigi:
Maps of Meaning: The Architecture of Belief (1999)
12 Rules for Life: An Antidote to Chaos (2018)
z skladovnicami, ki jih je napisal Žižek?
In Žižek knjige očitno dobro prodaja, saj jih izdaja v tujini, ne v Sloveiji, kjer bi bile subvencionirane.
Meni se zdi vsekakor bolj verodostojen kot število objav in klikov na YT.Z napisanim se do neke mere načeloma strinjam ampak jaz mojega posta nisem spisal na podlagi take primerjave, ker se mi to niti približno ne zdi primeren kriterij, kar si izpostavil tudi sam.
Meni se zdi vsekakor bolj verodostojen kot število objav in klikov na YT.
Torej, če ni kriterij akademsko priznanje na eni in globalna popularnost na drugi strani, kaj potem po tvoje je kriterij, če že govorimo o njem? Sicer si je pa Jordan Peterson prepoznavnost in popularnost pridobil ravno preko svojega kanala in objav na YT, zato omemba ni nepomembna.Glede na to, da se s Ferdom strinjava, da število spisanih knjig NI KRITERIJ lahko nehaš z nabijanjem o klikih na YT, ker tega ni faking nihlče omenjal. Bo šlo? Hvala.
Torej, če ni kriterij akademsko priznanje na eni in globalna popularnost na drugi strani, kaj potem po tvoje je kriterij, če že govorimo o njem? Sicer si je pa Jordan Peterson popularnost pridobil ravno preko YT, zato omemba ni nepomembna.
Nič tako zelo očitnega nisem opazil. Piše o soočenju realnega kapitalizma in teoretičnega/filozofskega marksizma.Zanimiv članek a žal kot pričakovano glede na medij preveč subjektiven ter s preveč medvrstičnimi ali pa kar direktnimi hvalnicami marksizmu/socializmu ter njegovemu predstavniku Žižku in bolj negativnimi kritikami kapitalizmu & Petersonu.
Res je. Več kot očitno nekaterim komentatorjem manjka tudi poznavanje naše polpretekle zgodovine in pomembnih akterjev v njej, vključno z Mladino in njenimi sodelavci.Nič tako zelo očitnega nisem opazil. Piše o soočenju realnega kapitalizma in teoretičnega/filozofskega marksizma.
Pa tudi avtor ni ravno komunajzar. Ali pač?