Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In koliko je nun? Žal bodo nekateri v Evropi zopet deskriminirani, če se bo zelenim preveč popustilo!
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Po Ljubljani, konkretno Bežigrad - se sprehajajo Nindže?!!!!!!!!!!!? Tudi oči se ji ni videlo, ker je imela mrežico čez...
Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi se ena zahodnjakinja sprehodila v kratki majici po Saudski Arabiji? A, a a, a..?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dej nekdo ne seri. polilcist ki kar lepo napše kazen za motenje JRM...
lej še enkrat. cerkve imajo določeno kulturno in zgodovinsko pripadnost tukaj. in so del naše države... džamije na žalost ne.
Citat:
lej še enkrat. cerkve imajo določeno kulturno in zgodovinsko pripadnost tukaj. in so del naše države... džamije na žalost ne.
Citat:
eazy ampak kdaj so bile džamije postavljene?
in mene džamija ne moti. enako kot me cerkev ne moti. tudi voščim muslimanom ob njihovem prazniku, enako kot katolikom... samo ne moreš pa rečt, da so pozivi k molitvi nekaj, kar je tukaj že od nekdaj.. ugatavljam da sedaj, 2 ali 3 rod šele zadeve jemlje bolj "resno"...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi: tudi voščim muslimanom ob njihovem prazniku, enako kot katolikom...
Citat:
eazy ne kapiraš a ? si nestrpen?
sem kje rekel da nebi smeli graditi džamije? pozivi k molitvi pa ravno ne pašejo in so moteči kot zvonovi. a zvonovi so del zgodovine...
in ne nisem nič hinavski. me pa zanima kako bi gledali ženske v bikiniju v savdski arabiji...
še enkrat. džamije je zaradi mene lahko KJERKOLI! a vendarle pozivi k molitvi pač niso del naše kulture, enako kot ženske v bikiniju niso del v arabiji.. se strinjaš'
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Po Ljubljani, konkretno Bežigrad - se sprehajajo Nindže?!!!!!!!!!!!? Tudi oči se ji ni videlo, ker je imela mrežico čez...
Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi se ena zahodnjakinja sprehodila v kratki majici po Saudski Arabiji? A, a a, a..?
In ti si jo zelis ogledati zaradi?