Žive naj VSI narodi

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
nič nisem tiho
rekel sem, da je zvonenje, kot tudi molitve, če bi jih slišal, žaljivo do mojih verskih čustev in s tem direktno krši moje človekove pravice
krši jih tudi ker so taka slaboumna sporočila bistveno preglasna

poglej temo mislim, da sem uporabil besedo cigumigu

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Te ne moti da se Rusi obračajo Krščanstvu in to kljub 80 letnem zatiranju? Celo Putin to prakticira, pa še Slovani so!
Njihov problem, ne moj
smirk-1.gif
Jim pa z veseljem pokažem "fakiča", če bodo hoteli spreobračati mene

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi muslimani so tujek na našem ozemlju, pa si glede tega tihu, pa čeprav če se jim boste tako klanjali boste čez desetletje bolj trpeli kot sedaj pod Krščanstvom!

Križ ali polmesec, isti šmorn. Katomuslibani!
Vsi verjamejo v istega, maščevalnega in hudobnega Boga.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
iliri in kelti
ampak nihče vklučno z rimljani niso bili slovani...

Komu so pa pripadali "Iliri" in "Kelti"? V Evropi imamo pravzaprav 3 osnovne jezikovne skupine: latinsko, germansko in slovansko (pustimo grke!). Torej kdo so bili ti takoimenovani Iliri in Kelti? Niso bili rimljani (latini), niso bili germani, torej kdo?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne skrbi, ti si itak naš, saj se spomniš, ko smo te nesli k krstu!
Kdo ste me nesli? Vaš?
confused-1.gif

btw, z lokalnim cerkevnim pajacom sem se že davno tega zmenil, da me briše iz svojih evidenc

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Torej trdiš, da so Albanci in Irci naseljevali Slovenijo v predrimskih časih? Dokazi? Lokalni toponimi?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Torej trdiš, da so Albanci in Irci naseljevali Slovenijo v predrimskih časih? Dokazi ki ne izvirajo iz znanstveno-fantasticnih pripovedk? Lokalni toponimi?

There-I-fixed-it-for-you.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A tako se po novem odgovarja?

No, ceprav, itak kaksnega boljsega argumenta nimas.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Po Ljubljani, konkretno Bežigrad - se sprehajajo Nindže?!!!!!!!!!!!? Tudi oči se ji ni videlo, ker je imela mrežico čez...
Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi se ena zahodnjakinja sprehodila v kratki majici po Saudski Arabiji? A, a a, a..?

In ti si jo zelis ogledati zaradi?

Povsem nepomembno je zakaj. Ampak povsem in absolutno nepomembno!
Bolj je zanimivo vprašanje zakaj mora bit zakrita?

Se kako pomembno je zakaj. Nimas si ti ogledovati zensko ce njej ni do tega. Ona ni kos mesa da jo ima ti pravico pregledati pred nakupom. Njena pravica je da se oblaci kakorkoli zeli. Ce pa ima nekdo slabe namen bo nasel precej boljse metode od taksnega pokrivanja.

No no.. sej se vidi, da imate problem...

Nekdo obstaja, jaz imam oči... torej lahko gledam... Problem je pa v tem, da ne vem zakaj sploh pomislite, da bi kdo kogarkoli že kar apriori gledal kot kos mesa...

Veš kje je problem Ker ne zaupate ne svojim bratom, prijateljem in ostalim, in še najbolj ne svojim ženam, ker bi se (očitno ste se, ker sicer se ne bi tega bali) kurbali res vse počez...

Če je zaupanje, če je spoštovanje, potem še fajn, da kdo pogleda tvojo babo.

A konje in kamele pa arabci ponosno razstavljajo in jih razkazujejo, nesamo ored svojimi, ampak pred celim svetom... A tukaj pa se lahko gleda???

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
.. sej se vidi, da imate problem...

Nekdo obstaja, jaz imam oči... torej lahko gledam... Problem je pa v tem, da ne vem zakaj sploh pomislite, da bi kdo kogarkoli že kar apriori gledal kot kos mesa...

Veš kje je problem Ker ne zaupate ne svojim bratom, prijateljem in ostalim, in še najbolj ne svojim ženam, ker bi se (očitno ste se, ker sicer se ne bi tega bali) kurbali res vse počez...

Če je zaupanje, če je spoštovanje, potem še fajn, da kdo pogleda tvojo babo.

A konje in kamele pa arabci ponosno razstavljajo in jih razkazujejo, nesamo ored svojimi, ampak pred celim svetom... A tukaj pa se lahko gleda???

Ti bi rad odlocal kaj kdo lahko nosi in "mi" imamo problem? Zenska zaradi pokrivanja ni nevidna. Lahko pa in ima pravico dolocani ,koliko sebe zeli kazati sirisi okolici. Ogledovanje vsake zenske kot kosa mesa ni tvoja pravica. Seveda pri odkriti zenski gledas duso (ta se ne vidi pri pokriti zenski) in ne kos mesa.
stupid-1.gif
Pokrivanje je odnos zenske do Boga in samo njena stvar. Tudi ce je karkoli drugega razlog je to samo in izkljucno njena stvar. Ce dozivis nek ego boost zaradi ogledovanja tvoje babe (katero apriori ne gledas kot kos mesa btw) je to tvoj fetis in ne pravica.

Primerjava zivali in cloveskega bitja je pa sploh inteligetna...
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
imam par vprašanj

a potem vse muslimanke želijo bit zavite?
zato odvite sankcionirajo? bile musimanke, ali ne.
zato emigrirajo na zahod, da se oblečejo krajše.

ne razumem enega. mi smo proti zavijanju, ti si za zavijanje. in zdej smo mi čudni.
mi cenimo ženske, se ne dogovarjamo o porokah, ne kupujemo, nimamo pet, deset kosov v vitrini, hodijo ob nas, lahko se pogovarjajo, za kurbanje se ločimo mogoče, več al manj dovolimo, da imajo neko svobodo. volilna pravica je itak brezveze.
in mi smo čudni in ukazovalni.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
imam par vprašanj

a potem vse muslimanke želijo bit zavite?
zato odvite sankcionirajo? bile musimanke, ali ne.
zato emigrirajo na zahod, da se oblečejo krajše.

ne razumem enega. mi smo proti zavijanju, ti si za zavijanje. in zdej smo mi čudni.
mi cenimo ženske, se ne dogovarjamo o porokah, ne kupujemo, nimamo pet, deset kosov v vitrini, hodijo ob nas, lahko se pogovarjajo, za kurbanje se ločimo mogoče, več al manj dovolimo, da imajo neko svobodo. volilna pravica je itak brezveze.
in mi smo čudni in ukazovalni.

1. vpogleda v to kaj "vsi" zelijo ali ne nimam, je pa to obveza in zelja vecine vernic
2. nisem opazil da bi v SLO ali okoli kdorkoli kogarkoli sankcioniral
3. emigracija je stvar ekonomije

Ti bi rad dolocal drugim kaj lahko in kaj ne. Jaz pa pravim da ti nimas nobene pravice drugi osebi dolocati kaj lahko oblaci in kaj ne. Kdo je je tukaj cuden bos ze znal sam pogruntati. Btw, isto so poceli Talibani (in oni so kao fuj).

O tem kako "mi"/"vi" cenite zenske govorijo statistike. O stevilo locitev, nasilju, kurbanju, itd, itd.. Preveri podatke (NGO) o tem koliko Slovenk dobi redno batine pa potem se malo filozofiraj o spostovanju.
priden.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
966
96
28
Ljubljana
Citat:
nisem opazil da bi v SLO ali okoli kdorkoli kogarkoli sankcioniral
V Sloveniji (še) ni šeriatskega prava, torej tudi sankcij še ni.
Citat:
emigracija je stvar ekonomije
Kaj potem delaš v Sloveniji kjer ni ekonomije? Nemčija, VB in ZDA so torej zate.
Citat:
Jaz pa pravim da ti nimas nobene pravice drugi osebi dolocati kaj lahko oblaci in kaj ne.
Tudi ti nimaš te pravice. Jaz moji ženi lahko samo predlagam kaj naj obleče, tvoja pa nima prava glasa.
Citat:
O tem kako "mi"/"vi" cenite zenske govorijo statistike. O stevilo locitev, nasilju, kurbanju, itd, itd.. Preveri podatke (NGO) o tem koliko Slovenk dobi redno batine pa potem se malo filozofiraj o spostovanju.
Res je. Pri vas vse ostane za zidovi. Torej tega ni?
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
1. vpogleda v to kaj "vsi" zelijo ali ne nimam, je pa to obveza in zelja vecine vernic
2. nisem opazil da bi v SLO ali okoli kdorkoli kogarkoli sankcioniral

Se ni una sa Jesenica nekaj jajcala, ker ni dobila šihta v banki, ker je hotela biti na delovnem mestu ninja?

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
priden.gif

Pri nas bab ponavadi ne fentamo, če jih kdo posili, se skurbajo ali zahtevajo ločitev. BTW, to slednje pri vas baba sploh lahko naredi?