Ne, a res?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zaradi vetra imaš hitrejše ohlajanje, ampak to le do temperature okolice. Od samega vetra ne boš nikoli ohladil na nižjo temperaturo, kot jo ima zrak. V bistvu je predmet v vetru celo toplejši, ker imaš malo segrevanja zaradi trenja zraka
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Jst sm danes uporabil trik še iz časov, ko sem imel katrco. Ena kava v mestu, avto pa v garažo pod maximarketom. Spodaj je 13 do 15 stopinj plusa, VSE se odtopi
Sam uporabljam tekočino iz Leclerca, na njej piše "-20", pa mi zelo dobro služi. Cena za 5L je en drobižek pod 5€. Kdaj se dobi tudi "-25", cena pa mislim da je enaka.
Kaj ko bi ti za spremembo drugič prebral cel moj postCitat:
Uporabnik jolko pravi:
Ne, a res?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zaradi vetra imaš hitrejše ohlajanje, ampak to le do temperature okolice. Od samega vetra ne boš nikoli ohladil na nižjo temperaturo, kot jo ima zrak. V bistvu je predmet v vetru celo toplejši, ker imaš malo segrevanja zaradi trenja zraka
(povzetek: seveda se lahko ohladi hladneje od zraka, če ne bi, bi poleti prvi dan v sahari vsi pomrli zaradi sončarice)
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz bom od zdaj naprej kar vedno dajal zimskega not, saj ne more biti nič narobe, ali ? Nima smisla...letnega pa zimskega, edino če je nekdo tovornjakar, pa porabi tega na hektolitre, potem se splača, ker je letni pač par € cenejši.
Citat:
Uporabnik luciano pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz bom od zdaj naprej kar vedno dajal zimskega not, saj ne more biti nič narobe, ali ? Nima smisla...letnega pa zimskega, edino če je nekdo tovornjakar, pa porabi tega na hektolitre, potem se splača, ker je letni pač par € cenejši.
Jaz imam čez celo leto zimsko tekočino, pa še nisem imel problemov.