@mtl;
Pri tem sem spomladi kupil letne gume in je poleg dobre cene zrihtal nove gume (cca 2mesca stare)pa še v franciji narete, pa tudi preden sem jih prišel kupit mi je po telefonu povedal dot pa kje so narete. tako da bom zimske pri 99% njemu kupil, pa tudi ceno mi je punudil za cca 2e/kom višjo kot je na gume direkt, kar pa ni veliko in mi ne predstavloja nek obremenilen strošek. edino mojih gum trenutno nima na zalogi, se pravi da jih more naročit, drugače bi tudi zvedel dot pa kje so narete.
Priporočam tega prodajalca!
@ vincent;
pri avtu je vsaj meni pomembno kdaj je narejen. tako kot pri vseh drugih stvareh. če ga kupiš januarja 08 leta, narejen pa je 07 leta se ti bo 90% kupcev spotankilo ob to in vsi ti bodo nižali cene. tudi če je avto čisto nov. z 0km. jaz bi tudi, saj ne kupuješ (čisto)novega avta - stara zaloga. pa avto je zame tut potrošna roba saj ga imam za prevoz ne pa sam zato da ga mam. če bi gume letnik 07 ponudili za 1e manj al pa da bi gume letnik 08 ponudili za 2e več, bi jaz vsekakor vzel novejše gume. tk pa za isto ceno prodajajo do 2 leti stare zadeve.