Lisca crkuje. Tako da občasno kaže padavine na vzhodu, občasno pa neCitat:
Uporabnik keber pravi:
Tam nekje po dvanajsti zna biti nov izračun.
Se samo meni zdi ali radar ne kaže realne slike, saj glede na radarsko sliko v vzhodni Sloveniji ni padavin?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik keber pravi:
Se samo meni zdi ali radar ne kaže realne slike, saj glede na radarsko sliko v vzhodni Sloveniji ni padavin?
Edit. Ta trenutek lisca dela
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik keber pravi:
Edit. Ta trenutek lisca dela
Citat:
SNEŽENJE
Čez dan in ponoči se bo sneženje postopno krepilo in bo najmočnejše predvidoma v petek dopoldne in bo lahko predvsem v jugovzhodni Sloveniji vztrajalo tudi še do sobote zjutraj. Predvidoma bo od četrtka do sobote zjutraj padlo v jugovzhodni Sloveniji od 40 do okoli 60 cm snega, drugod v notranjosti pa večinoma od 20 do 40 cm. Po nižinah Primorske bo deževalo.
Citat:
Pozdravljeni,
sporočam, vam da smo DARS kontaktirali v zvezi z dvigom omejitve prometa v smeri proti in iz Italije, in po informacijah bi naj v roku 30 min dvignili omejitev, kar pomeni, da bodo vozila lahko nadaljevala pot v smeri proti Italiji in iz smeri Italije proti notranjosti Slovenije.
Ko oz. če dobimo uradno potrditev vam javim.
Lep pozdrav,
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jebale vas prepovedi
šleper z dobrimi gumami + ketnami pride daleč! ampak treba imet dobre gume... brez skrbi...
problem so kvečjem romuni, poljaki... pa slo ki nimajo za gume...