zgodovina se pozablja

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Ti s Hitlerjevo sliko v profilu bos govoril o normalnem svetu in moralnih vrednotah ?

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Avatar je avatar.... men so židje všeč kot nacija oz bom bolj specifično poveal:
They know how to handle things.

Upam, da razumeš...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj pa ne..imet dolfeta kjerkol..na spodnjih gatah, sekret papirju ali avatarju, bi za zavednega slovenca moralo biti...sramotno, ponizujoce, nesoprejemljivo

ampak vemo, kako zavedni so slovenci. strani in osi menjajo k nogavice. sam to ni za v to temo.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Nwm kaj sicer mislis z prilagoditvijo, vendar ustavna pravica v demokraticni drzavi je da obleces kar hoces. Ce bi se jaz slekel do golega in se postavil skupaj z svojim herojem na presernov trg bi bil glavna faca. Mogoce bi dobil kazen za krsenje JRM, nebi me pa nihce obsojal. Zavita zenska pa je naekrat velik problem druzbe, je sinonim za vsiljevanje necesa tujega v ta prostor. To je odraz stereotipov in strahu pred neznanim.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
meniš da ste srbi ali bosanski srbi drugačni....

če bi bli, Kosovo nebi blo šiptarsko... Glede nato kako hitro dvignete roke za par tomahawkov. In ti nam, da menjamo osi. Vaša zavednost je samo v napihovanju......., pri tem se tudi konča.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Nwm kaj sicer mislis z prilagoditvijo, vendar ustavna pravica v demokraticni drzavi je da obleces kar hoces. Ce bi se jaz slekel do golega in se postavil skupaj z svojim herojem na presernov trg bi bil glavna faca. Mogoce bi dobil kazen za krsenje JRM, nebi me pa nihce obsojal. Zavita zenska pa je naekrat velik problem druzbe, je sinonim za vsiljevanje necesa tujega v ta prostor. To je odraz stereotipov in strahu pred neznanim.

napisal si kar hočeš, dvomim, da vaše žene želijo hodit okol povite. Glede nato kako pr vas naprimer sprejmeto na pol golo žensko, ki se sprehaja v mestu?

zanimivo bi blo videt? Vera strpnih? ah bejž bejž

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no, pa sva pri bistvu.

ustavna pravica v demokratični družbi..serjem se jaz na njo..od prve do zadnje njene črke.

ta država nej s svojo ustavno pravico in drzavljanjsko zahtevo priskrbi:
delo, pogoje za delo in gospodarstvo
skine davke in obiranje do kosti
uredi svoje lastne izdatke in dela gospodarno z denarjem, ki mi ga pobere
izvršuje lastne zakone, zakonske akte in odločbe, pravilnike in delilnike
naj se distancira od finačnih mahinacij
nej se distancira od cerkve in ver in naj ne favorizira posamezne
naj zagotovi enakost drzavljanov po meri 'domačina'

z ustavo naj prepove vnašanje tukov, tko kot preprečuje srbizme, anglescino v uradnem jeziku, goji naj kulturo in anrodno pripadnost.

če pa komu ni všeč, d ani minareta..pravac jug, pase klanjaj. če komu manjka patriarh..prav jug pa se moli..ce komu manjka buda..karta in cao. cista locnica, kirurski rez..pa se ti igraj hobije popoldne, al pa na dopustu.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Kje pr ns? Jst sm iz LJ, kako to mislis?

Se imas ti za strpnega? Strpnost ti bom dokazal takoj ko je 1% zaznam pri tebi.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Softi, stvar je taka, jst pa ti bi lohk do jutr tole razpravljala pa nebi prilezla nikamor dlje kot do zdaj. Si pac ateist (kolkr sm dojel iz tvojega pisanja) in zate je pac glupo vse kar ima veze z vero. Zarad tega je bolje da greva midva v temo cefurijada tam se bova verjetno strinjala v vec stvareh, ker kolikor vidim sploh nisi tok napacna oseba... le mogoce nekoliko prevec preprican v svoj prav.
smile-1.gif
Men se enostavno ne da vec o tem. lp pa brez zamere

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pri ans je pri vsakemu..v nemciji, svici, turciji..afganistanu, libiji

ja, imam se za strpnega. zagovarjam idejo, da se muslimane v arabskem svetu pusti na miru, v evropskem pa se jim pokaze kaka so evropska pravila, normativi.
in potem če to spravimo na mikrolokacijo. jaz ko pridem v toti maribor lepo rečem serbus peb, kak je kaj. čuj, daj dve laški.
na dolenjskem sem bolj tih, ampak se držim cvička
v brdih pa nikol ne naročim cvička.

zdej razumeš mojo strpnost in spoštovanje
v brdih ne pijem cvička in na dolenjskem ne teran.
na jugu ne jem dunasjkega in pomfri, kle pa ne hodim na projo, baklave in prokole.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pri ans je pri vsakemu..v nemciji, svici, turciji..afganistanu, libiji

ja, imam se za strpnega. zagovarjam idejo, da se muslimane v arabskem svetu pusti na miru, v evropskem pa se jim pokaze kaka so evropska pravila, normativi.
in potem če to spravimo na mikrolokacijo. jaz ko pridem v toti maribor lepo rečem serbus peb, kak je kaj. čuj, daj dve laški.
na dolenjskem sem bolj tih, ampak se držim cvička
v brdih pa nikol ne naročim cvička.

zdej razumeš mojo strpnost in spoštovanje
v brdih ne pijem cvička in na dolenjskem ne teran.
na jugu ne jem dunasjkega in pomfri, kle pa ne hodim na projo, baklave in prokole.

Ma govoru sm unmu Adolfu ne teb....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Če vidim zavito babo, se mal nasmejem.....

če v muslimanskem svetu vidite žensko v kratki majci in hlačah jo kamenjate. Drgač maš pa srečo da si v LJ..

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
povej kaj od tega ni res?
Tebe moti, če se v EU zgražajo in prevedujejo burke, v islamskem svetu pa še v kratkih hlačah baba ne sme hodit?

v čem je keč?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sori..narobe videl..sem tudi zmatran.

pa da sam še odgovorim. a sem ateist..ne vem, nisem prepričan.
a mi je vse okol vere bedno. ne, sploh ne
a mi je vse okol političnih in nacionalnih prepričanj bedno..ja, zelo ja

dol mi visi kdo si, kaj si..ampak ene norme imam pa rad. in te norme so bolj odraz..razgledanosti in kulture cloveka, kot pa neke strpnosti. nikoli in nikjer še nisem imel težav, ampak nekako se vedno poskušam vklopit. hrvati mi s svojim kruhom in pomidore dvignejo pritisk. ampak ne izzivam s hlebom in paradajzom ali kruhom in paradižnikom. pokažem z rokam.
una na roštilju v beogradu mi gre na organ s senfom in zenfom. gorčica je. pa se temu izognem tko, da anročim sve ljuto.
un v bosni mi gre na živce s filiđanom in baklavo, zeljanico i krmopiruso, burekom in kebabom..pa anročim jagnjetine. ker če kdo zna, znajo oni
v italiji..k jih vidim, mi rata slabo..ampak če sem tam, sem zato ker sem jaz hotel..in se potrudim
švabarija..organsko ne prenašam. ampak spoštujem njihove bundesliga frizu, špreham dojč in gledam, da pridem nazaj v slovenijo

in pač nekak ne amram vsiljevanja mojega prav drugim. nikoli in nikjer. na nekem narodnostnem nivoju znotraj drzav..mi je pa to bolano. nekdo ej nekje okenil grafite, pa 4s, pa kaj vem kaj..vse to bi jaz pomlatu k pse. stene in fasade nista mujo in milenko delala, da bo po njih pisala prva budala. ampak ej..nisem na oblasti..še