zgodovina se pozablja

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
in ?
mariborčani in zagrebčani pač navdušeni. močvirniki so bilo verjetno nad makaronarji navdušeni.
beograjčani pa ne, ker jim je dolfa najprej mesto malo razrušil
sicer pa je v tistih časih bilo v mb kar dosti nemških priimkov. verjetno je dolfa bil osvoboditelj. tudi jodlarji so bili na posnetkih navdušeni, ko jih je njihov "zemo" aneksiral v tretji rajh. po vojni pa so seveda vsi bili narodno zavedni in proti adiju & co
gnil narod. pa še sedaj se vnuki med sabo iebejo čigav deda je bil na pravi strani
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
politiki se izogibam, tam je resna debata, tukaj sproščen čvek. me je zmotilo, da se tole pozablja. mi je všeč, da imamo posnetke ritolezenja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..z jedino sva vceraj resno govorila po selitvi iz države.
frown-1.gif

razmere tukaj so na žalost, po 20 letih še vedno isto ali celo bolj zavožene,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
haha

sanja se ti ne kako srecen bi bil. so pa zadeve dosegle dno. kako sikaniranje in kako ponizevanje..pa vse sam zarad priimka in mladosti

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.295
113
blizu močvirne prestolnice
Vseeno mi je kakšen priimek ima človek, bistvo je da se prilagodi življenju, tam kjer živi. Če pa vztraja pri svojem ponosu, ima žensko pokrito in Bog ne daj da jo ogovoriš tist pa ne odobravam.
Kar se tiče tvoje selitve, pa samo nakladaš, zaradi priimka sigurno ne ,češ softi bo odšel kaj bo pa potem, nekateri pa v jok.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.251
1.279
113
43
Torej bi ti opustil krščansko vero če bi se slučajno moral preseliti kam drugam? dej ne prbiji

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj se ti obremenjujes z mojo selitvijo? a imam pravico se odselit? sej si me celo ti hotel seliti?
al mene lahko selis ti, vi uber narod se pa selite sami, ker stanje envzdrzno. za nas drugorazrednike je pa se predobro?

al kako to?
btw. ti mas z mano problem zarad priimka,priimku sledi vcasih vera, ki ti delaprobleme, vcasih pa odrpta kritika ubernacije..vse izvira iz priimka.
so pa slovenci, ki so v napacni veri in kritizirajod rzavo, ne glede na opcijo za volanom, vednos tevilcnejsi. me zanima kako boste opravili z njimi..tunizija, libija?

8888

8. jul 2010
34.129
6.295
113
Dol v musli svetu ne moreš hoditi z križem vsem vidnim okoli vratu, pri nas ba te ženske predvsem šiptarke kar na veliko hodijo pokrite pa tiste kikle majo, pa še zavalene so. Da bi jo ogovoril?

8888

8. jul 2010
34.129
6.295
113
No bomo videli, holiko razmišljaš? Sporoči naslov, pa če je ob morju, upam da bom lahko prespal pri tebi, saj veš bo ceneje kot da plačam hotel.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.251
1.279
113
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Dol v musli svetu ne moreš hoditi z križem vsem vidnim okoli vratu, pri nas ba te ženske predvsem šiptarke kar na veliko hodijo pokrite pa tiste kikle majo, pa še zavalene so. Da bi jo ogovoril?
V Turčiji pomoje nebi bil problem, niti Bosni.