na vrtu imam
čebulo, jagode (dolenske), lanski radič (uspeva k 100 vragov), korenje, redkev, petrsil itd. vse sorte posejem v 3 kratni priporočeni količini. zakaj? vsako leto hodijo mački srat, pol drek zakopavajo, razmečejo semena vse povsod in ko jaz plevem vrt..glih ne ločim plevel od petršila, če vem, da sem v gredici s soalto..in solate ne od korenja, petršila, plevela..če vem, da sem v gredici petršila..po pletju je vedno v gredici samo primarna dobrina, ampak vsi uni...priseljenci, k jih mački rzamečejo, pa konajo na kupu kot plevel..jedina nori.
pol amm pa dvorišče..tam mam angleško do golf balkansko travo..pomen mal regrata, 4 peresnih deteljic nekaj, večinoma so tri peresne..kak mah..trpotec..ni pa osata..se najde tut pšenica..tzo hodjo k men pravoslavci z zegnano psenico, pa se jim sterese kdaj kaj..in azdeva kar raste
pol je pa akr neki kamenja, ker..tko k vsak mojster, sebi nisem uredil lastnega ogledala. da je kriza še večja, nimam robnikov, ampak ene H bloke in roze not..ker se še nisem odličil kje bo robnik..
in danes je one butnil ocitno v h blok, kozarc pa v en vecji kamen, k sem ga imel pred časom za prtisnt uno..kopreno, k sem sadil travo.
prevec nesrecnih nakljucij za izredno dober rezultat.
one je shranjen, senf sem opral, upam, d ane bo podzemno unicil koreninc trave