zgodil se je

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
na vrtu imam

čebulo, jagode (dolenske), lanski radič (uspeva k 100 vragov), korenje, redkev, petrsil itd. vse sorte posejem v 3 kratni priporočeni količini. zakaj? vsako leto hodijo mački srat, pol drek zakopavajo, razmečejo semena vse povsod in ko jaz plevem vrt..glih ne ločim plevel od petršila, če vem, da sem v gredici s soalto..in solate ne od korenja, petršila, plevela..če vem, da sem v gredici petršila..po pletju je vedno v gredici samo primarna dobrina, ampak vsi uni...priseljenci, k jih mački rzamečejo, pa konajo na kupu kot plevel..jedina nori.

pol amm pa dvorišče..tam mam angleško do golf balkansko travo..pomen mal regrata, 4 peresnih deteljic nekaj, večinoma so tri peresne..kak mah..trpotec..ni pa osata..se najde tut pšenica..tzo hodjo k men pravoslavci z zegnano psenico, pa se jim sterese kdaj kaj..in azdeva kar raste

pol je pa akr neki kamenja, ker..tko k vsak mojster, sebi nisem uredil lastnega ogledala. da je kriza še večja, nimam robnikov, ampak ene H bloke in roze not..ker se še nisem odličil kje bo robnik..

in danes je one butnil ocitno v h blok, kozarc pa v en vecji kamen, k sem ga imel pred časom za prtisnt uno..kopreno, k sem sadil travo.

prevec nesrecnih nakljucij za izredno dober rezultat.

one je shranjen, senf sem opral, upam, d ane bo podzemno unicil koreninc trave

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A pa je s kamnom vse v redu? Mislim, bo še vedno uporaben za primarno dejavnost? Še dobr, da nisi od Jedine pobral kakšen domači okrasek, bi končal kot maček.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam kok ste eni smešni. kok mate enih problemov s temi mački in živalmi okoli hiše. Zlahta živi na vasi, same kmetije okoli, mačkov ko šudra, pa še nikoli nisem slišal, da bi koga motili. Dej priznaj da pač ne maraš živali in to je to. Tukaj na forumu itak samo prcaš s temi tvojimi načini. Zakaj? A se ne moreš o čem drugem pregovarjat? je to še edino, kar se ti zanimivega zgodi v lajfu??? Navaden bednik si...

Še tole - nabavi si lastnega mačka, pa bo samo on sral po vašem vrtu, pa še on se bo navadil, kje se lahko in kje ne, če ga boš uspešno preganjal, pa ne z kozarci senfa, ko se bo hotu usrat tam kjer tebi ne bo po godu. In če bo taprav maček bo odgnal vse ostale! In svoji jedini pa le ogradi tist vrtiček, če jo tako motijo kakšne zakopane mine. mi smo ogradili vrtiček zarad kur. si lahko misliš??

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Nastavi tam eno posodo pa mal mivke not pa ti bo posral vse tam
smile-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.765
663
113
@softi - jesi i upalio onog mačora kako se mu trebalo več ranije sudit???
A je opravu zadnje sranje??
A ti je gredice poonečedil???
A si ga prodal u ta prvo kitajsko restavracijo????
Če si ga prosim sporoči, lahko tudi na ZS da nam tm modrega piščanca naroču ?????

Drgač pa te uzamem u službo, če si res tolk dobr metalec, jih mam za en let potolčt okol bajte. Pa še Maci bom zaposlil, da te bo masirala
wink-1.gif

lp D

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
model, a ti resno misliš, da mam jaz, ki futram javni sektor, prezivljam 5 clansko druzino in crkujem za aflatiranje, da majo delavci s cim prezivljat svoje druzine

cas, da dresiram mačke?

jaz če ne bi zdresiral tistih, ki jih rabim, v enem tednu, bi jih zamenjal. zdej sem bom pa z mačkom hecal dva meseca..pa ti nisi gladek.

btw
v zivljenju s emi dogaja n krat več kot tebi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A pa je s kamnom vse v redu? Mislim, bo še vedno uporaben za primarno dejavnost? Še dobr, da nisi od Jedine pobral kakšen domači okrasek, bi končal kot maček.

kamen in un h blok se..umaknil..nikol ne veš kdaj prite mahoni z npu-jevci gor pobirat odtise..oba troje sem vrgel, malo zakopal pri sosedu, ki ravno nasipava.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
2 je sral v gredici...
zadnej sranje ne vem kdaj je opravil. sem ga prehitel pri načrtovanju odvajanja
nisem, sosed ga je danes že zasul s aprimi kamioni

sem reku, da se je..posrečilo.. sem pa z zračko dober. z ostrostrelko pa...podgano razcefram pri repu..taci..povej kje..

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A je res, da če mačka daš na frišn asfalt in ga povaljaš z valjarjem, se prime na kovinski obod valjarja in lahko delaš vzorce v asfalt (kot npr s tistimi valcni, ko so malarji včasih rožice na zid v kuhinjah valcnali)?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..manjka par detajlov

1. za vzorčenje..ponavad stranke naročajo..sahara luka lajk..al pa..veliki kanjon..moraš najprej odstraniti tisto strgalko, ki pobira višek asfalta
2. potem moraš ugasniti nalivanje z vodo po..kolesu, al kako bi rekel
3. potem pripraviš..sitotisk..bo notranj reku, a se rece tko..to tiskarsko polo..če je zaj vzorec, ti anrdijo v tiskarni

4. prvo valjaš z anavdnim valarjem..tezjim od izdelovalca vzorca
5 potem vse skup zaliješ z vodo..ampak po trakovih..ne tko..dež varianta
6. potem greš s tem..vzorčnim..vzorec je na zadnjem kolesu, če imaš dvokolesnega..zalivaš pa s pršico za valarjem.

ne sme bit prevroc dan, fajn je da mal piha..

vzorci so fenomenalni..bom poiskal par referenc

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
model, a ti resno misliš, da mam jaz, ki futram javni sektor, prezivljam 5 clansko druzino in crkujem za aflatiranje, da majo delavci s cim prezivljat svoje druzine

cas, da dresiram mačke?

jaz če ne bi zdresiral tistih, ki jih rabim, v enem tednu, bi jih zamenjal. zdej sem bom pa z mačkom hecal dva meseca..pa ti nisi gladek.

btw
v zivljenju s emi dogaja n krat več kot tebi.

če imaš čas se tok obremenjevat, in pisarit o tem in onem iskanju načina mučenja/ubijanja, potem imaš očitno nekaj časa odveč.

In ja, verjamem, da se nekateirm dogaja n-x več kot meni, samo to nisi ti. Kolikor vidim po pisarijah po forumih so ti edini problemi država, psi in mački. Če bi bil polno zaposlen, živali okoli sebe sploh opazil ne bi. in če je kdo moten, si to ti. Ne vem, zakaj bi bil jest? jest nisem še nobenga psa ali mačka zastrupil/pospravil/brcnil/ali kakorkoli drugače kruto preganjal, tebi je pa to edini hobi očitno.

In kaj, a ti delavce dresiraš, al kaj??? kdo je zdej tuki moten?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Če bi bil polno zaposlen, živali okoli sebe sploh opazil ne bi. in če je kdo moten, si to ti. Ne vem, zakaj bi bil jest? jest nisem še nobenga psa ali mačka zastrupil/pospravil/brcnil/ali kakorkoli drugače kruto preganjal, tebi je pa to edini hobi očitno.
A imaš domačo žival? Se pase in serje pri sosedih? Potem takega ljubljenčka kar oddaj.
Imeti žival je tudi odgovornost, zato je treba poskrbeti, da ne dela štale po vasi. Zakaj bi moral jaz iz otroškega peskovnika pobirat mačje dreke, ker v mivko hodi srat sosedov maček? Bom urejla gredice z zelenjavo, če jih bo prekopal maček ali potacal pes?
Pa da se razumemo, živali imam zelo rad, tudi žive, ne samo na krožniku, ampak neke meje pa morajo biti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja imam. ne, ne serje. zakaj bi ga oddal??

ja imeti žival je odgovornost - lastnika, v tem primeru soseda. In tud kolikor jest vem, če mačka parkat odženeš, ne hodi več tja. Pač malo potrpljenja je pa vseeno treba. Ampak to vse odtehta dober sosedski odnos, če ga imaš željo imeti.

In kaj rabiš urejat gredico, če jih pes ali maček prekoplje/potaca? Sej paradajz bo isto zrastel.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
A si kr svršil zraven ,ko si žival iz dolgcajta ubil ,a ? ......prokleti podn od človeka .....si ponosn zdaj , jeli ? si si dal enmal duška?
Bi te rad vidu v Avstriji s takimi ,kok dolg bi te prenašali......pfuj!!!!!......prokleta drhal primitivna ....,..pol smo pa mi nestrpni......

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Hahaha, jebala te Avstrija pa holzerji, pojdi gor, mogoče boš dobil minimalca pa kakšno besedo v nemščini, če bodo dobre volje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da ti še nekaj povem..da boš lažje stresal gnev.

nemškogovoreči šupki in papki me ne zanimajo. za razliko od tebe, ki ti je palčkov okoliš svetinja, je meni pod alpami všeč. lahko urejam svoj vrt, se odločam katero žival bom imel, ne imel, mal obračunam s tem ali onim..včasih stopim na kolodovr.

vi vsi..pasjeljubci, prpeotentneži..pa mi ga lahko..potegnete..