zgodil se je

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
gretzky brez evze..eni verjamejo, da daš 200€ za parcelo, da ti potem sosedov maček serje in ščije. sam ti eni so v prvi vrsti tisti, ki še niso mamine joške spustili iz ust in hkrati z desnico držijo črva.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
poslušam. vedno jih povabim, nikoli ne pridejo, policije ne kličejo..ker so bili povabljeni..

in poslušam tudi jaz govedarje in..nirvano..k ono nabijajo..pa kaj.

in razumem se z vsemi sosedi..od kej zdej teb, da se ne razumem..je pa res, da z enim ne deliva istega misljenja okoli ene zadeve..ampak pir pa spijeva skup

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

btw
v zivljenju s emi dogaja n krat več kot tebi.

hysterical-1.gif
Očitno se ti res full dogaja da od prijave na forum napišeš skor 10 postov na dan, 1 ura na dan samo za alter čisti happening

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sam jest se ne piz.dim, in ne odpiram takih tem. Ti pa to počneš... včasih kaj napišem v že odprto temo...

men so problem edin taki osebki, kot so ti, k brez kančka sočutja ubijejo žival, ker je zašla na njegovo posest...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Če pozorno prebereš prvi post, boš ugotovil, da je mačka zadel nehote in iz konteksta je razbrati, da ga tudi malo vest peče.
Torej ni hladnokrven, brezčuten morilec mačkov, kot mu skušaš podtakniti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja ja... pa skoz ga zanimajo novi načini, kako zastrupit psa al pa mačka, ipd...

in če bi ga vest pekla, bi to povedal jasno. Al je mogoče preponosen, da bi priznal, da ga vest peče, ker je ruknil sosedovega mačka??

Ali pa samo uživa, k nas izziva tukaj. karakter je še vedno vprašljiv. Nej obdrži zase, pa bo. Sej ve, kakšna bo reakcija tukaj, če kej takega objavi...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sam takole, ko si človek proba zamislit to sceno je vse skupaj čisto nadrealistično.

Maček ob skali, drgetajoče usločen, se naštima, potem pa nekje iz lufta prleti ta velik kozarec (uno: family pack) Etinega zenfa. Epic.

BTW. seveda ne podpiram dejanja, ampak meni je scena res smešna
smile-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz sem imel takega soseda, ko je Softi. Mi je enega mačka ustrelil z zračno puško. Seveda sem bil takrat tiho, ker me ni bilo zraven. Drugič pa vidim našega mačka, kako hodi pri sosedu po dvorišču in že vidim soseda z zračno puško, kako cilja na njega. Seveda mi je spravil že drugega mačka. Sosed pa vedel ni, da sem doma in model gre pa prime mačka, in ga vrže na cesto. Potem pa čez eno uro, pride do mene, pa reče da mi je avto mačka zbil. Takrat pa je meni prekipelo, pa sam ga treščil čez gobec. Pa že začne takoj, kot vsi nacisti, groziti z tožbo. Glih takrat je pa imel obisk, pa sem mu samo rekel, da sam naj Policijo pokliče, pa bo on pa vsi tam končali v kaminu :D :D :D. Je pa tak, da je bil model fukjen bolj kot jaz in je še enemu sosedu ubil tudi nekega pasemskega psa, ki ga je vozil na razstave. Pa isto je psa vrgel na cesto. Ne rečem, da vržeš kaj mačku ali psu, če ti res po vrtu serje, samo ni ga treba ubiti. Jaz imam zato vedno pripravljeno vodo. Tak človek, ki ubija živali, je sposoben brez kake slabe vesti ubijati tudi ljudi. Za soseda, dokler se ni odselil, sem pa res imel pripravljeno puško.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej model. tvoj macek je brezposelen. ni siccer na zavodu, ampak 24/7 hodi okol.

jaz sem..podjetnik. in nisem v stroki varnosti, nadzora. torej ne mrem bit vratar, varnostnik in gledat 24/7 kje je macek in potem bit gasilec. se ti ne zdi.

zdej..ko pridem dam,sem anjbl srecn, k povozim drek pred garazo in mi v garazi, potem anprej v bajti..smrdi ko 100 vragov. srecen sem tudi, ko se cimpreske ob meji susijo.

vam pa vsem..zivaloljubcem sporocam, da posreduejte vas naslov. ne bom vam prinesel zivali, ne bom vam storil nic zalega..lel luat pridem na vas teritorij. lahko tudi v wc..sam se mi roka trese, pa slabo cilam

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja ja... pa skoz ga zanimajo novi načini, kako zastrupit psa al pa mačka, ipd...

in če bi ga vest pekla, bi to povedal jasno. Al je mogoče preponosen, da bi priznal, da ga vest peče, ker je ruknil sosedovega mačka??

Ali pa samo uživa, k nas izziva tukaj. karakter je še vedno vprašljiv. Nej obdrži zase, pa bo. Sej ve, kakšna bo reakcija tukaj, če kej takega objavi...

ne vem kako zgleda pecenje vesti..vem kako zgleda pecenje jagencka, pljucne..edin ce je pecenje vesti to ka rje anredil zidar..sam jaz nimam lastnistva nikjer

izzivanje..a je to slabo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf. sam mal, da tole prevedem...

Kakšno nestrinjanje s stanjem? znak bolanega uma so tvoja dejanja. Mamo pa mi dost mačkov okoli, pa mi še noben ni bajte, avta, hiše poscal, prav tako še nikoli nisem stopil v noben drek, ali ga z avtom povozil. Očitno imate v mal druge sorte mačkov?

Verjamem, da ne veš kako izgleda, če te peče vest. Vi imate to v krvi pomoje. Redko kdaj vidiš kakšnega vašega, da bi kazal kakšno kesanje.

Izzivanje - ja, je slabo. amapk spet - za vas mogoče ni. Pri nas pa je.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj me vikas. in kaj so vaši..sem stejes moje otroke, starse...sorodnike..al delavce..al kaj tretjega

mas pa lepo vzgojene macke v soseski..pri ans niso tako lepo vzgojeni domorodci,ne pa

strinjanje s stanjem v drzavi..jaz pac odprem temo, pa napisem..ti se pa al strinjas s stanjem, al pa goltas..ne vem kaj je huje..ce je pa bolano pisat z nestrinjanjem..potem pa ne vem kako gledas na opozicije

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
aja s političnim stanjem... itak da je pametno... ti se kar buni.

ne, ne, mački so kar isti kot pri vas, samo mogoče jest ne slonim na oknu in gledam kje ščijejo in serjejo.

Vi - kot bolniki - k vas je več. Glih zdej je en as vrane podušil in jih na palico obesil na njivo - v opozorilo ostalim...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no, da ne vidis kje je poscano razumem..sam kje je posrano..kok mas dioptrije?

a si ti doktor po izobrazbi? da si dal diagnozo bolnik, pa to... pa bolniki imajo tudi vest..vsaj jaz tako opazam. ponavadi precej bolj razvito kot običajni zdravi