Ženske iz vzhoda

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
A to je tista fora... če maš ptujčanko, ne rabiš psa...
grims-1.gif
?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Kaj js vem, zakaj. Luštkane so, pa prilagodijo se moškemu, so take kot si on želi da bi bla... Če si želi eno fukljico, bo taka, če si želi eno domino, bo taka, če si želi bit copata, bo ženska igrala eno gospodovalno baburo...

Torej intelegentne in izobražene ženske ne obstajajo na vzhodu?
bonk.gif

po tvoje pomeni so vse izključno fufice za čistit in peglat...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ma pust Tjašo. Začela se je sezona parjenja in ji nič drugega ne hodi po glav.
evil.gif

No, razen kofeta
grin1.gif

Če ne greš nič po svetu (iz Železnikov do Ljubljane ne šteje kot iti po svetu), maš celo goro predsodkov, zaradi nepoznavanja. Pol so pa vsi muslimani teroristi, Tajke seksobjekti, na Kitajskem plačajo, da jo oženiš...
bonk.gif

Jest bi Tjašo 1x vleku na Tajsko, pa da vidi. Sam kaj, ko bo tm dol vsa ljubosumna in s surlo graben skopala za ptt kabel položit...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Karneke, no. Če bi ti mel Ptujčanko, bi te že porihtala. Sploh ne veš kak smo opasne.
evil.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Opasno sem že mel, ne rabim več.
Tale tema me je spodbudila k novemu razmišljanju...
cheer.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
mislila sem na ženske iz bivše SZ... nekdo je omenil kako so oh in sploh... po tem kar sem jaz slišala, niso glih taka čista desetka, ampak pač od vsake posebej odvisno...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Jaz sem imel par projektov na območju bivše SZ. Punce tam so res lepe. Bi si upal rečt ene najlepših na svetu. Tudi komunikativne (no, razen rusinj). Problem je edino, če si preveč prijazen do njih, se znajo hitro s kufri pred hotelom prikazat.
Slišim pa zgodbice kako so si možakarji v SLO pripeljali krasno rusinjo, ki pa je po 3 letih, ko se je malo udomačila, lepo pobrala pol bajte in šla.

lp

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Tudi jaz sem slišal, da je vse ok dve tri leta, potem se punca udomači, skurba in pobegne s premoženjem....

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Če bi ti mel Ptujčanko, bi te že porihtala. Sploh ne veš kak smo opasne.
evil.gif

A si že oba obdelala? Sta še omladinca? Zexy?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
offtopic - tisti smartass, ki je elvirju prilepil tako "originalno" titulo, naj jo popravi, da bo vsaj zapisana pravilno.
bonk.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Jebiga, če je podivjani motorist "polupismen" in je predlagal tako, sem mislil, da je kakšna fora v tem, da je napačno napisano. No, v glavnem, smo jo že popravili.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Tudi jaz sem slišal, da je vse ok dve tri leta, potem se punca udomači, skurba in pobegne s premoženjem....

deloma je to razlog zakaj sem odprla to temo... tudi meni so na uho prišle take zgodbe... ampak eni moški jih pa kar vlačijo sem, eno za drugo...
confused-1.gif