Bullies KOPič..e naprat. To je pa internacionalizirano. Sem mislil, da je lokalna folklora.
p.s. kaj delate, da to najdete na 9gag
Bullies KOPič..e naprat. To je pa internacionalizirano. Sem mislil, da je lokalna folklora.
p.s. kaj delate, da to najdete na 9gag
Torej če prav razumem si ti popolnoma zadovoljen, da imaš za ženo ''sužnjo'' za štedilnikom. Brez besede, brez svoje volje.
Hm.,
Hoče povedati da ko bo imela svoje ideje ki ne bodo iste tvojim, ki jih bo po možnosti dobila pri frizerju ali šihtu bo oa ogenj v stehi. Še nobena ločena ni rekla da ji je hudo po ločitvi. Zdaj pa lahko poiščeš kjer so pisali da si ima ženska drugega drugega že pred ločitvijo...ti pa kar sanjaj ....Jaz sem že zaj… ker sem vse to že naredil.
Me pa zaniima kak človek si želi za partnerja “sužnja” brez svojih možgan.
Ja res so revce današnje ženske. So sužnje, ker morajo za štedilnikom eno uro stat. Saj današnje smrkle itak ne znajo druzga skuhat kot kokice. pa mogoče kakšno hrenavko. Zdaj je vsaka baba sužnja, če mora že v naprej napol pripravljeno južno na indukciji nardit, gate s pralnim strojem oprat pa vsakih 14 dni malo prah pobrisat, če to namest nje ne naredi že robotiziran sesalec. To je kruto suženjstvo današnjih bab, res.Torej če prav razumem si ti popolnoma zadovoljen, da imaš za ženo ''sužnjo'' za štedilnikom. Brez besede, brez svoje volje.
Hm.,
O čem naj sanjam? Jaz pač ne rabim servilne sužnje za ženo. Drugačne ideje niso nujno slabe. Sem tudi jaz že kaj zajeb... In? Dva normalna človeka se čisto lahko pogovorita in tudi shajata z določenimi različnimi mnenji.Hoče povedati da ko bo imela svoje ideje ki ne bodo iste tvojim, ki jih bo po možnosti dobila pri frizerju ali šihtu bo oa ogenj v stehi. Še nobena ločena ni rekla da ji je hudo po ločitvi. Zdaj pa lahko poiščeš kjer so pisali da si ima ženska drugega drugega že pred ločitvijo...ti pa kar sanjaj ....
Ti nekaj mešaš: nesposobnost/lenobo novodobnih sončic, ki mislijo, da so darilo svetu že samo zato, ker SO in zato pričakujejo, da jim bodo vsi še rit brisali in na drugi strani to kar demz piše: da rabi ''sužnjo'', ki ga uboga na mig prsta in ne sme imeti niti najmanjše svoje misli. Se mi zdi, da je tukaj ogromna razlika med tema dvema tipoma žensk.Ja res so revce današnje ženske. So sužnje, ker morajo za štedilnikom eno uro stat. Saj današnje smrkle itak ne znajo druzga skuhat kot kokice. pa mogoče kakšno hrenavko. Zdaj je vsaka baba sužnja, če mora že v naprej napol pripravljeno južno na indukciji nardit, gate s pralnim strojem oprat pa vsakih 14 dni malo prah pobrisat, če to namest nje ne naredi že robotiziran sesalec. To je kruto suženjstvo današnjih bab, res.
Ne vem kako so naše matere na kmetih lahko prav tako hodile v službe, pa so doma na kmetiji vseglih še cunje prale in to na roke, pomivale posodo tud na roke, 3 x na dan skuhale, pa ne na indukcije ampak z drvmi kurit, zjutraj pred službo peči zakurit pa kruh zamesit in speč, potem pa še zjutraj in zvečer krave pomolzle, vse njive z motiko okopale, vsako soboto na roke ribale lesena tla, pa še 6 otrok mirkale in vzgojile pa plenice na roke prale itd...…. Pa ni nobena rekla da je sužnja.
Kako mora bilo kdo reč, da je ženska nekakšna sužnja, če ta opravlja samo običajna gospodinjska dela v bajti? Skuhat, oprat, pa pospravt po bajti. Kaj je tle tolk hudga dela? Tista baba, katera ni sposobna tako mimo grede narest vsakdanjih del v bajti, tista ni vredna pol pezde materne. To je loj od babe.O čem naj sanjam? Jaz pač ne rabim servilne sužnje za ženo. Drugačne ideje niso nujno slabe. Sem tudi jaz že kaj zajeb... In? Dva normalna človeka se čisto lahko pogovorita in tudi shajata z določenimi različnimi mnenji.
Ti nekaj mešaš: nesposobnost/lenobo novodobnih sončic, ki mislijo, da so darilo svetu že samo zato, ker SO in zato pričakujejo, da jim bodo vsi še rit brisali in na drugi strani to kar demz piše: da rabi ''sužnjo'', ki ga uboga na mig prsta in ne sme imeti niti najmanjše svoje misli. Se mi zdi, da je tukaj ogromna razlika med tema dvema tipoma žensk.
Ja, sem šlapca.Kako mora bilo kdo reč, da je ženska nekakšna sužnja, če ta opravlja samo običajna gospodinjska dela v bajti? Skuhat, oprat, pa pospravt po bajti. Kaj je tle tolk hudga dela? Tista baba, katera ni sposobna tako mimo grede narest vsakdanjih del v bajti, tista ni vredna pol pezde materne. To je loj od babe.
sad, a hočeš povedat, da si ti ena navadna šlapca pr bajti pa tako opravičuješ babino "trpljenje"?
Obveščam pa, da so tapravi strup za družine tale babja grupiranja pri frizerkah in kozmetičarkah. Tam se našuhtajo vseh svinjarij in podlosti, kolikor jih ena ženska le lahko asimilira. Takoj kasirajo - najprej otroci, potem pa še dec. Potem mora pa dec zopet delati red pri bajti, to pa običajno boli. Potem je pa neandertalec in neotesani barbar, namesto da bi že ob prvem indicu zatrl zadevo v kali.
"Z ženskami je križ in direndaj, daj kar rebro mi nazaj", je Adam potožil Bogu.
Bralno razumevanje 1/F?Ja, koji k.. imaš skiro v kopalnici?
Ok, recimo da si bil malo "zabaven", zdaj je pa dosit. Vsaj po mojemTočno se vidi da so vas mamice vzgajale, ate je šel pa raje na šiht (je imel več mira )
Žensko primeš, potegneš iz nje kombinežo in jo nabrišeš še preden uspe sapo zajeti. Potem je nekaj časa mir. Ko začne zopet počasi klopotati, jo še enkrat nabrišeš, potem pa še zvečer preventivno da bo ponoči tiho.
Če se zgodi in te preseneti, torej jezikanje itd, zopet : ga potegneš ven in ji ga zbašeš med zobe - zagotovo bo utihnila. Potem zadevo zopet nabrišeš in greš v bistvu novi krog.
TAKO se to dela. Ni treba nič pretepat in premetavat po tleh, če boš tako delal kot ti Demz pravi, boš imel ljubi mir pri bajti pa še pela in žvrgolela bo zraven. Običajno se posledično spravi k šporhertu in imaš potem kaj imenitnega na mizi - to je vse posledica pravilnega tretmana. Nič pretepanja in tistih balkanskih fint (čeprav tudi oni poznajo nekaj učinkovitih metod).