Če ga je s flašo po glavi, to se ne rešuje s pogovorom
Aja? A pravi moski vedno rece da, draga? Spizdit.e s tem otroci. Ne upate soociti z zensko. Te vas bodo vedno preizkusale in ko pride do fizicnega obracunavanja ste zajebali ze v osnovi. Vsaki zenski naravi je podrejenost prirejena. Vec kot ima cajta razmisljat in nic za delat ali se boriti za kaj, recimo, da ste povprecne "da draga" preproge, vecje neumnosti ji gredo po glavi.Ne, ženske pravi moški ne tepe, tudi če ga udari...
Pusti družinske zdrahe, kjer velja enako: pravi moški žensk ne tepe...
Če pa jih, je navadna 3.14Zd@
Hmmmm, ampak pregovor pravi; Koso nabrusit, al pa babo nagarbat, nikol ne škod"
Tako prav pregovor. Pol pa ne vem.
Pregovor je tudi:Hmmmm, ampak pregovor pravi; Koso nabrusit, al pa babo nagarbat, nikol ne škod"
Tako prav pregovor. Pol pa ne vem.
Ah...Jaz sem tudi v tem primeru za popolno enakopravnost. Kdor izziva, naj sprejme tudi posledice, neglede na spol.
To jasno ne pomeni, da bi z žensko, ki bi me napadla naredil mleto meso . Bi pa vsekakor poskrbel, da ji onemogočim nadaljevanje početja.
Dobr pol pa naj tebi flase na glavi razbijajo ti pa sanjari o seskanju po riti. TeoretikAh...
Spet en, ki ga njegova zatira...
Žensk SE NE TEPE. Konec! Fertik! Ne bit praljudje...
Poveš, pa max čez koleno in 10 po riti (sem že napisal), da si zapomni...
Včasih teh 10 po riti preide v sex, pa kaj naj...
Če pa ne znate, pa vam tudi bog ne bo pomagal...
Zanimivo je kako so vsi Mahatma Gandhiji, doker oni niso napadeni. Vsi budisti, vsi imajo nasvete ljubezni in življenja, dokler ne naletijo na kretena ki se mu jebe za vso kulturo tega sveta in svoje gnile frustracije jeze izživlja nad tabo.Dobr pol pa naj tebi flase na glavi razbijajo ti pa sanjari o seskanju po riti. Teoretik
Ce bo mene s flaso po glavi in bo imela moznost, da me se enkrat, sem jo pripravljen tudi ubit da se ubranim. Ni tezav.Zakaj pol ne kr jo ubit. Saj nebo več nobenega s flašo
Tole je s tvoje strani samoobramba.Ce bo mene s flaso po glavi in bo imela moznost, da me se enkrat, sem jo pripravljen tudi ubit da se ubranim. Ni tezav.
Ona tebe s flašo po butici, ti pa njo s kapo.Ah...
Spet en, ki ga njegova zatira...
Žensk SE NE TEPE. Konec! Fertik! Ne bit praljudje...
Poveš, pa max čez koleno in 10 po riti (sem že napisal), da si zapomni...
Včasih teh 10 po riti preide v sex, pa kaj naj...
Če pa ne znate, pa vam tudi bog ne bo pomagal...