Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem ljubitelj pekoce hrane ampak do sedaj obakrat ko sem v ljubljani jedel tajsko hrano, mislim da je bil en thai inn pub ta drug pa ne vem kaj je ze bil tam zraven asa v centru, obakrat sem bil bogi ko mala peechka
Thai Inn Pub, nasproti Gostilne pod Lipo oz. pri študentskem servisu. Rezanci Pad Kee Mao (imajo tri feferončke narisane), jaz zmeraj zašvicam zraven, hehe.
Jalapeno dober zaradi okusa in mi je všeč.
Habanerotov okus mi je pa top, Bhuta sem tudi že probal mi da švic...rad bi probal še pravega rejperja....sem addicted na kapsaicin.
Me je skrbelo da si eden od tistih, ki da fuuul obvladajo pekoče, ampak da Tabasco jih pa že mal žge. Enega takega bi lahk v tapravi indijski/tajski spravli pod zemljo
Za domačo kuhinjo je simpatična omaka 'green curry paste'. Če jo porabiš za eno porcijo, še posebej za kakšno juho, je okus v rangu zelo pekočega in hkrati okusnega.
Ja moja radovednost do zelo pekočih čilijev se je končala z Reaperjem. Še tega sem probal bolj previdno.
Kar je več od tega bom prepustil drugim v konzumacijo.
To velja seveda za frišne čilije. Omakico bom še probal kako tudi s temi ekstremneži. Tam ni tak problem konzumacije.
Še ena tema, ko je jači😎. Na balkonu rastejo lepa dreveščka Columbian Orange, Red Habanero, Red Savina in Carolina Reaper. Temu bi se reklo celostna izkušnja....pridelaj in se duvaj!
on topic: dvomim, da pri nas kuhajo oriđiđi pekoče recepte, da bi blo tako hudo za omenjat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.