zeitgeist 2 & venus project

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ok... ena stran smo ljudje in Zemlja, druga stran je pa kdo? oblast?

lih v tem je trik.. v dokumentarcu so lepo navedena in razložena določena dejstva, kdor jih zanika je ali "slep" ali pa del vrha trenutnega denarnega sistema....

Povdarek je na določena. Če "pozabiš" izpostavit nekatera dejstva, druga dejstva izpadejo povsem v drugi luči
wink-1.gif

Nekaj je verjetno res na tem (gledal sem samo zeitgeist 1... dvojko mam že na računalniku) ampak da bi pa zdaj samo o teh teorijah zarote razmišljal je pa malo pretirano. Tudi če je vse popolnoma res, je še vedno preveč folka, ki bo temu nasedalo. In dokler bo raja nasedala, se lahko posamezniki razpočijo, pa ne bo nič drugače, tudi če imajo povsem prav.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.347
11.373
113
za wtc so skoraj rekli, da da se še v dvojcka nista letala zaletela..bimboti....

aja, pa zakaj bi vodena raketa (kao) padla sredi njive dol???? ,v glavnem polno nabijanja...
res pa je da so se politiki in vodilni vlekli ven in odgovornost prelagali na druge, ker so pac zatajile sluzbe v neki meri...normalno, priznat da je zatajil sistem obrambe v katero vlagas sredstva ni najbolj modro.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Postavil si napačno vprašanje, sej ne govorimo o bogu. V stvari, ki jih Zeitgeist izpostavlja se ne verjame. Temu se reče hrana za misli, sam moraš ugotovit, kaj je res, kaj ni, ne pa nekomu verjet.

RATM

Zelenc'
15. apr 2009
6
0
1
zakva vsi spet govorijo o zeitgeistu 1 pa o 911 pa o kristjanih.

Jebomast venus project je neki čist drucga.

Drgač pa problem "federal reserve" banke ni teorija zarote. Res je tko :D

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
dons pogledal oba in z obema dokumentarcema sem bil navdušen........

UPRETI SE BO TREBA !!!!!!!!!!!!!!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj ti ni treba čisto v vsakemu forumu povedat, da si KONČNO pogledal tudi ti ta dva filma.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nisem tečen, samo čakam, kdaj ti bo uspelo v enmu postu spisat vsaj dva stavka.
In to taka, da se drug uporabnik po prebranem ne bi sekiral izgube časa, ker je moral parkrat za brezveze kliknit.

Po možnosti napiši vse skupaj brez CAPS LOCK -a.

p.s. Lahko pa po vzoru Trusta dobiš svojo temo!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
Sam, da si koleno poštimam, sem na bolniški, potem jeseni pa v akcijo, kdo je z mano?
smile-1.gif

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Poleg prostozidarjev, iluminatov, Bilderbergerjev še familija Rockefellerjev. No pa še mafija...
pa še veliko jih ostane...

Se kar strinjam s tem, da če verjameš vsemu kar povejo v teh dveh dokumentarcih potem res nisi naredil nič... Moraš znati kritično presoditi informacije... Jaz sem se kar precej ukvarjal s temi temami. Še posebej z delovanjem skrivnih združb, ki sem jih predstavil v seminarski nalogi za maturitetni predmet sociologija.

Je pa drugi del t.i. Venus project, vsaj koliko se spomnim, ker sem ga gledal že kar nekaj časa nazaj, predvsem nekoliko spremenjena ideja komunizma... In kot smo videli zadeva (komunizem) ni izvedljiv. V družbi pač obstajajo posamezniki, ki bodo "alfa" poskušali prevzeti oblast. To pa pomeni socializem, ki pa je veliko slabši od današnje družbene ureditve... Današnja družbena ureditev pa je taka kot je rekel Churchill: "Demokracija je najslabša oblika vladavine - razen vseh ostalih oblik, ki so jih občasno preizkušali."

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A bi jaz to morda lahko videl? Ker resna seminarska me pa bolj zanima kot tole sranje
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.615
113
Zeitgeist 3:

Citat:
Z veseljem vam sporočamo, da smo tik pred izidom tretjega v nizu filmov Zeitgeist, ki nosi podnaslov Moving forward (Premik naprej). Gre za projekt filmov o družbi, ki se ubadajo s trenutnim zeitgeistom, torej duhom časa oz. zavedanjem o danem obdobju in kulturi. Avtor filma Peter Joseph je v sodelovanju s pripadniki gibanja Zeitgeist po svetu dosegel, da se bo svetovna premiera 15. januarja zgodila v več kot 60 državah po svetu, med njimi tudi v več krajih po Sloveniji:

Ljubljana:

* Sititeater, BTC city Šmartinska c. - ob 16:00h
* Miniteater, Ljubljanski grad - ob 19:30h

Maribor:

* Zavod Udarnik, Grajski trg 1 - ob 18:00h

Kranj:

* Nekdanji kino Storžič, Slovenski trg 7 - ob 18:00h

Novo mesto:

* Sokolski dom, Sokolska ulica 3 - ob 18:00h

Zagorje ob Savi:

* ŠKLAB Klub zasavskih študentov, Cesta zmage 33 - ob 18:00h

Upoštevajoč trenutno stanje pri nas in po svetu, tako v političnem in gospodarskem kot tudi v ekonomskem in socialnem pogledu, je sedaj primeren čas, da se javnost seznani z obsežnostjo in izvorom težav moderne družbe. Menimo tudi, da se v Sloveniji občutno premalo pozornosti posveča trajnostnim rešitvam ter upoštevanju stroke pri odločitvah javnega značaja. Naše globalno gibanje (Zeitgeist movement) se zavzema za postopen prehod iz monetarne ekonomije v ekonomijo, ki bi temeljila na virih (angl. resource-based economy - RBE). Pri RBE gre za znanstveni pristop pri iskanju boljših družbenih in sistemskih rešitev ter za upoštevanje vseh dejavnikov, ki bi kratkoročno ali dolgoročno vplivali na kvaliteto življenja posameznika. Taka ureditev je povsem mogoča, a le v primeru, da se z njo začno ukvarjati strokovnjaki s podporo javnosti. Zato vas vabimo, da z nami razširite krog osveščenih. Veseli bomo vašega obiska na Ljubljanskem gradu, kjer bo pred ogledom filma potekala še tiskovka z manjšo pogostitvijo. Prijave (ki niso pogoj za udeležbo) sprejemamo na elektronskem naslovu events@zeitgeist.si.

Da ne bo to pismo predolgo, je tu bližnjica do naše strani, kjer boste našli več informacij, tako o filmu kot tudi o gibanju:
http://zeitgeist.si/zeitgeist_moving_forward

Lep pozdrav s strani slovenskega gibanja Zeitgeist!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Bla bla bla....

jack cousteau je znan antisemit...

če se bodo kitajci parili, kot so se dosedaj bo ziher imel vsak lahko svojo plehnato hišo med palmami
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Tukaj imate vse.....

https://www.youtube.com/watch?v=TVSAGv4kUgk

od vesolcev, atlantide, iluminatov, luminarov, prostozidarjev, hitlerja, tibetancev.... naprej mi je pa zmanjkalo energije, info overflow
hysterical-1.gif

Sem šel guglat.... je res bilo okoli reicha polno trupel tibetancev v nemških uniformah.

Kao, da so tibetanci hitlerja na žide naščuval.