ZDA - Venezuela

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.664
7.765
113
Kako to misliš kam smo prišli? To je vse normalno za človeško vrsto, že od nekdaj. Nisi imel zgodovine v šoli?
Normalna človeška vrsta je od lesene žlice, preko bronaste konice, kamnitega kolesa vmes že pristala na Luni, na Mars poslala par robotkov, razvija fuzijo ipd. Čas bi že bil, da se barbarski način osvajalskih pohodov konča.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.068
5.690
113
Brez nafte se ne pride na luno. Prav tako ne pridejo na luno zadrogiranci. Čeprav sam zmeraj pravim, da kjer ni povpraševanja, ugasne ponudba in bi v ZDA morali delali predvsem na tem.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.749
6.444
113
Ameriška vojska je izvedla nov napad na plovilo v Karibskem morju, ki naj bi po trditvah ZDA tihotapilo mamila. Umrli so štirje ljudje. Napad se je zgodil dan po tem, ko je predsednik ZDA Donald Trump Venezuelo obtožil, da "krade njihovo nafto".

Medtem fake Nobelova nagrajenka za mir iz Venezuele: radio silence.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.139
6.608
113
blizu močvirne prestolnice
Kako to misliš kam smo prišli? To je vse normalno za človeško vrsto, že od nekdaj. Nisi imel zgodovine v šoli?
Ja sem hodil in imel zemljepis in zgodovino vedno vsaj 4 in 5. Vedno sem podpiral ZDA ko so bili v vojni proti levičarskim gnidam tako v Južni in Srednji Ameriki kot v Afriki in Aziji.
Ampak danes so drugačni časi in če smo proti vojni v Ukrajini kjer je agresor Rus, potem sem tudi proti vojni v Venezueli, kjer državo sicer vodijo kvazi rdeče mafijske gnide ampak to ne da ZDA nobene pravice da se gre tam vojno.

• Všeč mi je
Reactions: shift in jendomen

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.594
9.756
113
Ja sem hodil in imel zemljepis in zgodovino vedno vsaj 4 in 5. Vedno sem podpiral ZDA ko so bili v vojni proti levičarskim gnidam tako v Južni in Srednji Ameriki kot v Afriki in Aziji.
Ampak danes so drugačni časi in če smo proti vojni v Ukrajini kjer je agresor Rus, potem sem tudi proti vojni v Venezueli, kjer državo sicer vodijo kvazi rdeče mafijske gnide ampak to ne da ZDA nobene pravice da se gre tam vojno.
Staras se… malo zahec malo pa zares

• Všeč mi je
Reactions: 8888