Očitno imajo poleg marketinga tudi zelo dober oddelek za kontrolo kakovosti pri prevzemu/označbi diskov z ATE blagovno znamko.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Očitno imajo poleg marketinga tudi zelo dober oddelek za kontrolo kakovosti pri prevzemu/označbi diskov z ATE blagovno znamko.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Vprašanje, če komu znano... ležaji SKF bi naj bili kar v vrhu kvalitete in me zanima, če obstajajo ponaredki, ker bom vzel komplet za avto, ki je nekih 40% ceneje, kot original (v DE - Ebay) 10X
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Glede ploščic. Ravnokar vrgle dol izrabljene Ferodo ploščice ki sem jih pred 50 kkm kupil pri GMT.
Prejšnje original opel so zdržale 160kkm.
Ferodo hvala lepa. Vožnja podobna ves čas, te ploščice so res nekoliko več bremzale po klancih.
Sedaj sem vzel "potokarjeve" pa da vidim če bo treba tudi te menjati, ali bodo preživele avto.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Kaj je trenutno točen problem glede tega marketinga? Če cena/kvaliteta štima mene boli patak kolk vložijo v marketing ali ne.
Meni je super, če praviš, da jih Textar dela. Se pravi sem dobil OEM BMW zavore za 1/3 cene.
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
teh zgodb iz prve roke ti natresem kolikor češ, npr kamionarji dajo en aku nov enega starega, jasno stari v paraleli zjeba novega, da je za ziher štala pa dajo mast na priključni pin pa zabijejo klemo čez mast in fajn zategnejo - in potem na neodobreno reklamacijo rotirajo 10 akujev na podlagi odobrene komercialne reklamacije